e39 Objavljeno Junij 10, 2019 Opozori Objavljeno Junij 10, 2019 Verjetno predlagaš meritev kompresije,enkrat na "suh" Drugič pa iz vbrizgom olja da se vid razlika ali spuščajo batni obročki ali pa tefloni na ventilih?
marincspeedshop Objavljeno Junij 14, 2019 Opozori Objavljeno Junij 14, 2019 Normalno izmeri kompresijo. Mrzla masina, svecke vn, aku v odlicnem stanju, plin polno odprt. Ce bojo vrednosti slabe kapni zlicko olja v vsak cilinder in seenkrat izmeri. Sporoci vrednosti v psi.
Čini Objavljeno December 5, 2019 Opozori Objavljeno December 5, 2019 Pozdravljeni! Zanima me kje bi lahko nabavil sprednjo luč za Hondo CBR 900 rr Fajerbled letnik 98. Zdaj imam eno športno masko na dve luči eno nad drugo. Pa sem nabavil nov komplet oklepa zato rabim original luč. Za pomoč se vam zahvaljujem.
DAMI34 Objavljeno December 5, 2019 Opozori Objavljeno December 5, 2019 pred 14 minutami, Čini pravi: Pozdravljeni! Zanima me kje bi lahko nabavil sprednjo luč za Hondo CBR 900 rr Fajerbled letnik 98. Zdaj imam eno športno masko na dve luči eno nad drugo. Pa sem nabavil nov komplet oklepa zato rabim original luč. Za pomoč se vam zahvaljujem. tema CBR90rr že obstaja ne rabiš odpirat nove. Tule ti bo kdo znal pomagat. Isto vprašanje lahko postaviš tudi tule: https://motosvet.com/tabla/topic/40581-sam-svoj-mehanik-vse-mogoče-okoli-šraufanja/
marincspeedshop Objavljeno December 5, 2019 Opozori Objavljeno December 5, 2019 Probaj na: www.ebay.com www.bolha.com www.avto.net www.subito.it www.mobile.de www.njuskalo.hr
Čini Objavljeno December 5, 2019 Opozori Objavljeno December 5, 2019 pred 4 minutami, marincspeedshop pravi: Probaj na: www.ebay.com www.bolha.com www.avto.net www.subito.it www.mobile.de www.njuskalo.hr Bom prebrskal hvala.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se