brembo Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 ja tebe ja,tam sm se zatipkal je a w power
kewo Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 Na cesti proti Ljubelju viden SS Ducati, danes 2krat in včeraj enkrat.... ?? Lepo poje, sam polcaji čakajo kdo od tu?
mačka27 Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 (popravljeno) Na cesti proti Ljubelju viden SS Ducati, danes 2krat in včeraj enkrat.... ?? Lepo poje, sam polcaji čakajo kdo od tu? Kje pa je BTW- zaseda modrih angelov na tem področju? ..... Res, da me letos še ni bilo gor, a že prejšnja leta se je tud zaseda na veliko oznanjala.....in sem hodila dosti čez ta prelaz......pa nikdar nisem naletela na kak radar....Kateri pa so "TOP PUNKTI" POLICAJEV? Popravljeno Julij 15, 2010. Popravil mačka27
MoTo G_P Objavljeno Julij 16, 2010 Opozori Objavljeno Julij 16, 2010 Učer okol 18:50, en črn gsxr 600/750 se je vozu mim leva....Najprej v centr, pol proti šiški.. :naughty:
logarr Objavljeno Julij 16, 2010 Opozori Objavljeno Julij 16, 2010 Viden kewo v tržiču pa molotov iz nakla malo naprej hehe naredu 140km dons z gilero
kewo Objavljeno Julij 16, 2010 Opozori Objavljeno Julij 16, 2010 Kje pa je BTW- zaseda modrih angelov na tem področju? ..... Res, da me letos še ni bilo gor, a že prejšnja leta se je tud zaseda na veliko oznanjala.....in sem hodila dosti čez ta prelaz......pa nikdar nisem naletela na kak radar....Kateri pa so "TOP PUNKTI" POLICAJEV? Ravno 2 dni nazaj je bla akcija: 2 avta, kibla pa letečman... mi ni blo nič jasno kaj majo, dokler niso trije priletel mimo, vse 3 sem že večkrat videl v našem koncu. Upam da jih niso ujeli takoj mimo Petrola v Bistrici ko je omejitev 70, in nato še na nekaj koncih ob vzponu na Ljubelj, kjer so table 60,70... Če te še kaj zanima piši na PM. sorry Viden kewo v tržiču pa molotov iz nakla malo naprej hehe naredu 140km dons z gilero Hehe dobr si logarr in dlicen 1 1
KuC Objavljeno Julij 17, 2010 Opozori Objavljeno Julij 17, 2010 danes od žirov proti logatcu, oranžna cbr 125 in pa neka temnejša potovalna zadeva (morda tdr?). Kdo od tukaj?
trebor Objavljeno Julij 17, 2010 Opozori Objavljeno Julij 17, 2010 Danes ob 12:12 po Dolenjski cesti - Rakovnik proti strelišču (LJ) modra CBR precej pod gasom :angry:. Naslednjič pojdi raje bolj počasi, ker je bil avtobus na postajališču. Res, da na drugi strani, toda folk gre čez cesto kot kure in nič ne pogleda. Takrat bi pa lahko mimogrede koga nasadil, ker si bil odločno prehiter . Ob 15h pa je bila videna Baykerca na Celovški. Dečva se je izgubila v širjavah Šiške :grim, ko je iskala Nino. Skupaj sva jo našla . Nato sta šle proti Kranju, jaz pa domov za štedilnik . LP Robert suzuki in rumenicestak 2
Carp Objavljeno Julij 17, 2010 Opozori Objavljeno Julij 17, 2010 Danes pozno popoldan na južni lj. obvoznici opaženo belo krilo 600ss + bel bacek na prikolici...
svobodnaptica01 Objavljeno Julij 18, 2010 Opozori Objavljeno Julij 18, 2010 Danes pozno popoldan na južni lj. obvoznici opaženo belo krilo 600ss + bel bacek na prikolici... smo se glih vračal iz ljepe njihove nazaj u štalco , ste naju pa prav lepo pozdravl, kljub temu da sva mi2 čepela v avtu lepo na hladnem:P
Gloga Objavljeno Julij 18, 2010 Opozori Objavljeno Julij 18, 2010 Rad bi pohvalil motorista in njegovo sopotnico na črnem čoperju, tablice Lj - L LET , ki je v soboto s svojim prehitevanjem pocasne kolone neumorno silil naproti vozece avtomobile dol iz ceste, in voznjo po bankini, na odseku ceste Bled - Lesce.
Brdaus Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Danes "early in the morning" po celovški.... Črn Z in rdeča R6. Kdo s tle?
urssa Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 moder V-Storm malo pred pol 8 pri MORS
gandi Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Danes mal čez 16 uro Perutka videna v Šiški, kako se kobaca na svojo R6... :naughty:
macak333 Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Zahvalil bi se dvema motoristoma blizu Planine, ki sta me opozorila na radar Drgač jih pa danes nisem prav veliko videl, tako lepo vreme, pa nobenga nikjer.
macak333 Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Zdej mogoče sem se nerodno izrazil, tko da z drugimi besedami; policaji so merili hitrost. Se mi zdi, da se imenuje mesto/vas Lipje...mah sej ne vem.
krucymucy Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Zdej mogoče sem se nerodno izrazil, tko da z drugimi besedami; policaji so merili hitrost. Se mi zdi, da se imenuje mesto/vas Lipje...mah sej ne vem. Sem te razumel, samo sem vprasal za vsak slucaj ce sem se kje mimo peljal.
dr-big Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 (popravljeno) ...15 min nazaj, srebrna Honda CBF proti Rušam in Fazer-ka mimo Viltuža smer Maribor. Popravljeno Julij 20, 2010. Popravil dr-big
dejansmb Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 kaj pa tip na aprili rsv4...skoraj vsako popoldne oz večer po cesti mb-dravograd...večinoma leti v smeri fala-radlje in nazaj:worship:.....ej to pa je res noro, ko ga tip nažiga...sicer je to lojz morič...vsem mariborčanom verjetno znan...mislim, da mu na tej cesti trenutno sploh ni para...ostali na tisočakih izgledajo smešno proti njemu:whistle: domina, Maja333, logarr in 7 others 1 9
gizmOkak Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 na mojem dvorišču sem tudi js najhitrejši... drugje me pa kar nekaj ljudi prehiteva :surrender: dosti motorjev v soboto, dosti v nedeljo, nekaj tudi v ponedeljek po vipavsko, kraškem, goriškem, soškem... kdo od tu? TOMTECH in hilton 2
hilton Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 (popravljeno) kaj pa tip na aprili rsv4...skoraj vsako popoldne oz večer po cesti mb-dravograd...večinoma leti v smeri fala-radlje in nazaj:worship:.....ej to pa je res noro, ko ga tip nažiga...sicer je to lojz morič...vsem mariborčanom verjetno znan...mislim, da mu na tej cesti trenutno sploh ni para...ostali na tisočakih izgledajo smešno proti njemu:whistle: ja pol pa pride na grobnik pa ga 16 letna najstnica nažge tak da se od takrat ne prikaže več glej vrjemi da se poznam enega ki ga na tej cesti našola ravno ga danes v slovenski bisterci videl kolenčkat z kavbojkami pa jakno iz lojza:headbang: aja dejan cesta ni igrišče mimogrede in ne dirkališče Popravljeno Julij 20, 2010. Popravil hilton TOMTECH, Kor13 in domina 3
hilton Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 če me je kdo danes kje vido sem plužil od maribora do trojan pa vrhnika logatec pol pa za idrijo in proti tolminu za podbrdo pol pa sem tam obrno pa nazaj proti mb no par sem vas videl mogoče me je kdo srečal :closedeyes: domina, Igorr in v3sn4 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se