kađiva Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 @cveto: a sva se midva dons srečala v Kranju oziroma malo ven proti Naklu? se mi zdi,da si bil ti :)
bedanc Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 (popravljeno) Včeraj okoli 17. ure na Žalski obvoznici pri semaforju srečal tipa z rdečim BMWjem! Na vetrobranskem steklu ima napis POLICIJA :o A si bil ti? :? ← Že videl, vendar mu ne piše POLICIJA ampak POZICIJA. :kva2: Popravljeno Oktober 9, 2004. Popravil bedanc
gic Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Včeraj (v soboto) sem v Preboldu okoli 10.30 srečal eno kolono motoristov (cca. 20 motorjev)! :kva2: Kdo izmed vas? Mislim, da je bila ista skupina tudi okoli 14. na Golici v Avstriji..... A se motim? :? Registracije bolj kot ne iz cele Slovenije. :OK:
Kruse Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Včeraj (v soboto) sem v Preboldu okoli 10.30 srečal eno kolono motoristov (cca. 20 motorjev)! :kva2: Lahko da se motim, ampak najbrz si videl udelezence 5. Rallyja po Sloveniji (in Avstriji :D ) MK Moto Guzzi :OK:
Janis Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Danes 11 45h na Laborah v Kranju na TDM 850, ena malo bolj zajetna z lepim skodranim čopkom. Je bila katera z motosveta :hmm: .) LP Cvetoo. ← Tud če bi bla, se ti neb javla, k s pa reku, da je "zajetna" :angry: .)
Kruse Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Tud če bi bla, se ti neb javla, k s pa reku, da je "zajetna" :angry: .) Mogoce je bil pa to On, in si videl pivski trebuh :OK:
cvetoo Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 @ Janis Tebe pa nebi zamenjal. Nimaš čopka, pa ti si fejst :K :004 Vprašal sem bolj za hec. Bil je DRP 11. Sem ga hotel razdražiti :devil: Pa LP Cvetoo.
lojzi Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Dans sem mal pobuz**** brata Soloriderja s par zvočnimi in svetlobnimi signali pred pol osmo zjutrej u centru Ljubljane.... Brat je upam ugottovil, kdo mu je trobil in svetil...za druge pa najbrž ni potrebno nagradno vprašanje, koga se pri +6 zjutrej da še videt na motorju :kva2: :yea2:
.T. Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Če misliš mene, en mi je hupal na Komenskega ulici, ti moram zaupat, da nisem Solorider. Tadej
HHV Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Dans sem mal pobuz**** brata Soloriderja s par zvočnimi in svetlobnimi signali pred pol osmo zjutrej u centru Ljubljane.... Brat je upam ugottovil, kdo mu je trobil in svetil...za druge pa najbrž ni potrebno nagradno vprašanje, koga se pri +6 zjutrej da še videt na motorju :kva2: :yea2: ← Brat Solorider je imel že prštimanih nekaj kletvic in nabrušeno desnico, ko mu je pri zavijanju proti pekarni (skutni žepki ob čaju za prebujanje) končno usekalo, da ima brat Lojzi takole kištico in da ne trobijo vedno le tisti, ki bi za dobro jutro radi eno po kumari. Lojzi, prav lepo pozdravljen! :yea1:
lojzi Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Brat Solorider je imel že prštimanih nekaj kletvic in nabrušeno desnico, ko mu je pri zavijanju proti pekarni (skutni žepki ob čaju za prebujanje) končno usekalo, da ima brat Lojzi takole kištico in da ne trobijo vedno le tisti, ki bi za dobro jutro radi eno po kumari. Lojzi, prav lepo pozdravljen! :yea1: ← Sej zato sem se pa javu, čist za slučaj, da ne bi signalov narobe razumu....čeprav je moja sopotnica vidla, da menda si porajtou, da je blo hupanje in bliskanje dobronamerno!
SiR Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Sej zato sem se pa javu, čist za slučaj, da ne bi signalov narobe razumu.... you don't wanna mess with Mad Uncle Horjo :) Je pa horjo tut men zanč lepo pomahu, ko sem bil na enem čudnem motorju... pa niti ne vem, če me je prepoznal... ah, kaj me ne bi - sem se tako široko smejal :D
HHV Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 ..., ko sem bil na enem čudnem motorju... pa niti ne vem, če me je prepoznal... Kedaj? Kje? Kdo? N'č ne vem. :blink: Sem pa lepo vzgojen in rad pozdravljam motoriste. :)
ZRX 1200 Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Ker je danes menda sreda, sem šel v polni bojni opremi na 3M. Prežvečil eno porcijo kostanja :OK: Nisem srečal nobenega motorista. :BUA: Ali si bil ti ?
cvetoo Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 @ Cagiva Sva si midva prehitevala nasproti. :004 Veš, da te nisem spoznal. Si preveč hitel :naughty: Lp Cvetoo.
era Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 Danes, ob 15:40 srečala (in se mal pogovarjala) na pumpi v Naklem, z motoristom na črnmu Kawasakiju Z750.... bil kdo od tuki?
Sanda7 Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 a je bil kakšn MS danes okol 16h z cbr ob cesti izvem senožeč je lepo kadil v družbi avtomobilista
KeC Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 Včeraj srečal dva motorista tik pred Celjem in enega pri Frankolovem, kdo od mtoosvetovcev?
Petzl Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 sm glih iz kranjske gore prsu, pa sm na dovjem vidu enga z v-stromom k se je uklucu v promet za mano, pa se en motorist, lih digitalca sm mu, pa sm vaju kr sliku (ce sta iz kle). kle sta na jesenicah - semafor pred gimnazijo
Petzl Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 no ta je biu pa kle ze sam, ker mu je un z v-stromom usu <-- prehitevov v skarje :BUA: , slikano je pa pred hrusico (odcep desno za avtocesto karavanke-vrba)
Petzl Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 aha... pa ga mamo, kle je lih obrnu na kriziscu v zirovnici (zgleda da je caku kolega, ker mu je prevec usu :) )
Jurij Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 dons vidu na parkingu med FU in EF frjolčn(al je biu zelen...:hmm: ) avto (nismzihr al je bla škoda al pa ford) :hmm: ziher sem sam, da je mel zadi na odbijaču eno Agromno nalepko Motosvet. Pa še en manijak se ne zna nehat vozt z motorjem (-5stopinjcelzija) - kroska na parkingu zraven FU s čelado bingljajočo ob strani. z biu ti?
lojzi Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 (popravljeno) dons vidu na parkingu med FU in EF frjolčn(al je biu zelen...:hmm: ) avto (nismzihr al je bla škoda al pa ford) :hmm: ziher sem sam, da je mel zadi na odbijaču eno Agromno nalepko Motosvet. ← Če ne ločiš škode od forda, pa če ne ločiš živomodre barve od vijolčne al zelene, pol ti res ni pomoči....sam kdo ti je zdravniško za vozniško izdau? Glede na vse pomankljivo opisano, je avto Perlin :topic: :grim Popravljeno November 22, 2004. Popravil lojzi
Yoldi Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 A je biv morbit Jerry tdm v soboto popoldan s eno kroso na Jamniku? Vidu Drp11 z rdečmu kombijam pa.. dolg že nisem vidu, še dons nisem siguren... :? :? Lp Drp11
Jurij Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 Če ne ločiš škode od forda, pa če ne ločiš živomodre barve od vijolčne al zelene, pol ti res ni pomoči....sam kdo ti je zdravniško za vozniško izdau? Glede na vse pomankljivo opisano, je avto Perlin :topic: :grim ← Sem se sprehajal mimo, pa nism tok plehjebo, da bi šel še dimenzije merit.Avto mi je spljoh edino samo zgolj škatla, ki troši energijo namesto mene, da jaz pridem iz enega kraja v drugega. opazil sem nalepko. ostalo je bolj postranskega pomena Tipkal sem pa po spominu. Zdravniško sem plačal...se mi zdi da ene 7.000 :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se