Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

dns ob 2h črnosrebrna cbr-ka letnik 05 (tm okoli) čez kongresni trg kdo od tle?

Objavljeno

Danes ob 12h po Titovem mostu v MB en čoperist pun netof in ketn lovil dva policaja. Pri Europarku ju je dobil in zgrabo za uhe. Pol pa so šli vsi trije nazaj do čopera in policaja sta se morala motorju globoko opravičit :evilgrin: , ker sta mu prej rekla, da je drek pumpa :rolleyes: .

Kdo od tu?

Objavljeno

Z zavidanjem sem opazoval motoriste, ki so se ustavili v Slamci na pijači. (Kočevje-nasproti Lidla).

Kdo od tukaj?

Objavljeno

CBR600RR Hanspree, danes Lj-vzhodna obvoznica okrog 14:50. Pa tak vijugal med avti in tulilo je...

Objavljeno
CBR600RR Hanspree, danes Lj-vzhodna obvoznica okrog 14:50. Pa tak vijugal med avti in tulilo je...

A je mel bel berik kombinezon?

Objavljeno

jaz pa pri atiIBA redno opažam gruče parkiranih motorjev (pa ne njegovih), je kdo od tu? :whistle:

Objavljeno

Sem srečal kar precej motorjev prejle v smeri proti morju. Vsi lepo odmahal - go on! :worship:

Ne vem možno sem srečal Minnie pred kakšno wurco pa pol v Grčarevcu? Pa ena modra cbr, novejši model, mi je padla v oko. Kdo od tukaj?

Objavljeno
A je mel bel berik kombinezon?

Mislim da

Objavljeno
Danes ob 12h po Titovem mostu v MB en čoperist pun netof in ketn lovil dva policaja. Pri Europarku ju je dobil in zgrabo za uhe. Pol pa so šli vsi trije nazaj do čopera in policaja sta se morala motorju globoko opravičit :evilgrin: , ker sta mu prej rekla, da je drek pumpa :rolleyes: .

Kdo od tu?

Kaj ti je štajerski luft naškodu pa si narobe vidu?Al je blo to res... :yea1:

Objavljeno

en v črni cbr 600rr po celovški v šentvidu ob cca 13:00 gor pa dol

Objavljeno

Črn tanov Z750 za njim pa belo-modr GSX-R pršla iz obvoznce na izvoz Lj-Dravlje, pol pa gor proti Pržanu, k sta pol zavila proti Šentvidu. Anybody?

Objavljeno

tadejz si bil mogoče ti dons na aškerčevi z 1098 okol pol 2 :whistle: smo ti iz pločnika kazal da ga dej mal na zadno :evilgrin: zvok pa :worship:

Objavljeno

danes vidla oso na rakeku v avtu :winkiss:

potem irencko u centru rakeka :winkiss:

3minute za tem jurko v rakeku(bar jelka) :winkiss:

iztočasno pred luxorjem moj jawa man :worship:

Objavljeno

dons zjutri okol 9ih.......proti rukniku en z suzukijem gsx 600...pa črn kombinezon mislim da dainese....pa črni sidi škornji :whistle: :whistle:

kdo od tuki ? :D

Objavljeno

Danes (itaq) zjutraj... 9:30 s Kranja proti Šenčurju ena simpatična ritka na Dukatiju (Monster se mi zdi). Kera od tu?

Aja, pa prehitevanju čez polno črto v podvozu se lahko izogibaš .)

Objavljeno

K je vidla Brdausa se je mogla ta ritka dokazat... :whistle:

Objavljeno
danes vidla oso na rakeku v avtu :winkiss:

potem irencko u centru rakeka :winkiss:

3minute za tem jurko v rakeku(bar jelka) :winkiss:

iztočasno pred luxorjem moj jawa man :worship:

hehe v avtu že na ljubici pa ne . . . :naughty:

Objavljeno
Sem srečal kar precej motorjev prejle v smeri proti morju. Vsi lepo odmahal - go on! :worship:

Ne vem možno sem srečal Minnie pred kakšno wurco pa pol v Grčarevcu? Pa ena modra cbr, novejši model, mi je padla v oko. Kdo od tukaj?

Mene?! :D Res? Ja možn de, hehe... :P Nism nč vidla.... :D Sm pa srečala eno kolono motoristov tm...si biu med njimi slučajn? :unsure:

Objavljeno

Naredil lepih 250km danes. Srečal deja vuja na pumpi, in z imperatorjem smo šli na kavo+ srečal še 100 drugih nepoznanih.

Objavljeno

Pred parimi minutami mino "kolena" proti Begunjam Sanda z kawojavo, je blo že pr "žajfnci" slišat kako si zaštartala :rolleyes: (huda štimca)

Objavljeno
tadejz si bil mogoče ti dons na aškerčevi z 1098 okol pol 2 :whistle: smo ti iz pločnika kazal da ga dej mal na zadno :evilgrin: zvok pa :worship:

dukati ne gre na zadnjo :evilgrin:

Objavljeno
Naredil lepih 250km danes. Srečal deja vuja na pumpi, in z imperatorjem smo šli na kavo+ srečal še 100 drugih nepoznanih.

pepsi! :)

Mnja ... Lj - logatec - Lj.

Sem mel plan it do črnega kala pa sem hitro obupal. Ta blokada ni za nikamor.

Objavljeno

nova vas, sodražica,... koga srečaala???? pa nwm

Objavljeno
dukati ne gre na zadnjo :evilgrin:

mal je pokazu da gre :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!