Scarabeo 500 Objavljeno September 19, 2023 Objavljeno September 19, 2023 pred 32 minutami, DIDY2A pravi: Pozdravljeni Tudi mi smo se pred dnevi vrnili iz Romunije pa me zanima ali lahko pričakujem kakšne pozdrave v naslednjih mesecih? Ima kdo kaj izkušenj? lp Lahko. 2
DAMI34 Objavljeno September 20, 2023 Objavljeno September 20, 2023 Lahko...sam boš dooolgo čakal 😁 Ps. Nikol nč dobil z Romunije. Tam so pravila bolj ohlapna 😁
pik1 Objavljeno Julij 4 Objavljeno Julij 4 . ... berem, da je zadnje dva tri dni najlepš na Transfagarasan-u ... predvsem v jutranjih urah ps. ..ps.o sem bil jest tam, se mi ni zdelo tko adrenalinsko nevarno 1
DAMI34 Objavljeno Julij 4 Objavljeno Julij 4 pred 1 uro, pik1 pravi: ps. ..ps.o sem bil jest tam, se mi ni zdelo tko adrenalinsko nevarno ko sem bil jaz zadnjič tam, mi ni blo prav izi. Voziti z mopedom med avtom, ki hrani medveda in medvedom, je mal tečno (srečal vsaj 20 komadov, od medvedk z dvemi mladiči, do velikih samcev ,ki majo najboljše rajone pri jezu Vidraru , do manjših medvedkov, ki imajo vsaki svoj ovinek in visijo na ograji, ter čakajo) ps. na vseoh ostalih destinacijah sicer medvedov nisem našel (očitno so bili vsi na transfagarsanu) ampak tut scat si nisem upal dokler ni bilo dovolj velike jase, hiš ali kaj bolj obljudenega in sploh ne lažem. 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 4 Objavljeno Julij 4 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... berem, da je zadnje dva tri dni najlepš na Transfagarasan-u ... predvsem v jutranjih urah ps. ..ps.o sem bil jest tam, se mi ni zdelo tko adrenalinsko nevarno takrat so bile sam ovce in dva ovčarja ps. tole je tvoja fotka 1 1
Snečer Objavljeno Julij 5 Objavljeno Julij 5 (popravljeno) https://www.independent.co.uk/news/world/europe/motorcyclist-bear-death-romania-transfagarasan-road-b2782638.html?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=picturepost&fbclid=IwY2xjawLVuetleHRuA2FlbQIxMQABHhx-ATSWf7K4A5DFcV8XDwvPtVCbJgICaJqv1ARnYXU8J3u2q7p9kIzo60n5_aem_QdSEn8RtzUxsT-BxmX7eOg me zanima, kaj je vozil, da je medveda vznemirilo... (mts...) Popravljeno Julij 5. Popravil Snečer 1
Marko P. Objavljeno Julij 5 Objavljeno Julij 5 pred 10 minutami, Snečer pravi: https://www.independent.co.uk/news/world/europe/motorcyclist-bear-death-romania-transfagarasan-road-b2782638.html?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=picturepost&fbclid=IwY2xjawLVuetleHRuA2FlbQIxMQABHhx-ATSWf7K4A5DFcV8XDwvPtVCbJgICaJqv1ARnYXU8J3u2q7p9kIzo60n5_aem_QdSEn8RtzUxsT-BxmX7eOg me zanima, kaj je vozil, da je medveda vznemirilo... (mts...) Medved ni divja žival, medved je ZVER. Njihovi čuti so nam neznani. In to, kar se mu je zgodilo je naravna selekcija. 1
motolover Objavljeno Julij 8 Objavljeno Julij 8 Kako najhitreje priti do Sibiu? GMaps pravi po AC preko Budimpešte. To drži? Bi šel pogledati RedBull Romaniacs.
Kugelschreiber Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 6 hours ago, motolover said: Kako najhitreje priti do Sibiu? GMaps pravi po AC preko Budimpešte. To drži? Bi šel pogledati RedBull Romaniacs. Bi znalo drzat. Pa nobene zunanje meje nimas. Ob 5:00 sem startal v Devi, 14:30 sem bil v Postojni. 1
maus Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 (popravljeno) pred 8 urami, motolover pravi: Kako najhitreje priti do Sibiu? GMaps pravi po AC preko Budimpešte. To drži? Bi šel pogledati RedBull Romaniacs. priporočam, da greš okoli Budimpešte .. iz lastnih izkušenj povem pejt Temišvar, Seged, Peč, Varždin ... tukaj smo se vlčasih precej vozili .. vsaj do Segeda, ko se ni dalo preko Hrvaške do Srbije Popravljeno Julij 9. Popravil maus
DAMI34 Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 pred 8 urami, motolover pravi: Kako najhitreje priti do Sibiu? GMaps pravi po AC preko Budimpešte. To drži? Bi šel pogledati RedBull Romaniacs. da, oz preko Mađarske. Sem šel direkt po starih cestah Rogaška, Szeged, Ro...prav na Budimpešto je brezveze. Čeravno ne letiš po ac 180, so stare ceste enako hitre. 120 komot voziš.
motolover Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 2 hours ago, DAMI34 said: da, oz preko Mađarske. Sem šel direkt po starih cestah Rogaška, Szeged, Ro...prav na Budimpešto je brezveze. Čeravno ne letiš po ac 180, so stare ceste enako hitre. 120 komot voziš. GMaps kaže 3h manj po AC preko Budimpešte. GMaps ne jemlje hitrosti 180h, ampak po predpisih, kar je 130km/h . kar sem pri njih vozil po lokalnih cestah so stalno neke omejitve in radarji, te ceste spodaj do Szegeda, pa ne poznam.
DAMI34 Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 pred 2 minutami, motolover pravi: GMaps kaže 3h manj po AC preko Budimpešte. GMaps ne jemlje hitrosti 180h, ampak po predpisih, kar je 130km/h . kar sem pri njih vozil po lokalnih cestah so stalno neke omejitve in radarji, te ceste spodaj do Szegeda, pa ne poznam. lej , jaz sem šel dve verziji: preko Rogaške, mutil po Hrvaški skor do poldneva in potem je preko Mađarske kar steklo. Tam je manj vasi in manj omejitev. Nazaj sem se vračal pa na Virovitico in AC prek Hrvaške. Enako hitro. Obakrat 900km v izi na dan do Romunije. Gmaps jemlje 30, 50 mejitev enako kot 130 omejitev. Realno gledano pa to ne drži, ker tak ne voziš. Bom špekuliral iz Trzina jo počiš do Zagreba po AC, to pomeni ura do ura pa pol in si v ZG.V Novi gradiški greš dol z AC in Požega-Osijek, ter na Mađarsko. Z NG do Osijeka pičiš, verjemi preverjeno. 120 komot...z Osijeka je samo še 600km do Sibiu, precej prazno mal omejitev, če se izogneš Srbiji. Ne vem, vsak od nas ma svojo verzijo, mene AC ubije, pa tudi je ne vozim hitrej od 120. Ni gugl vedno najbolj pameten Tule sem zapisal :
motolover Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 7 minutes ago, DAMI34 said: lej , jaz sem šel dve verziji: preko Rogaške, mutil po Hrvaški skor do poldneva in potem je preko Mađarske kar steklo. Tam je manj vasi in manj omejitev. Nazaj sem se vračal pa na Virovitico in AC prek Hrvaške. Enako hitro. Obakrat 900km v izi na dan do Romunije. Gmaps jemlje 30, 50 mejitev enako kot 130 omejitev. Realno gledano pa to ne drži, ker tak ne voziš. Bom špekuliral iz Trzina jo počiš do Zagreba po AC, to pomeni ura do ura pa pol in si v ZG.V Novi gradiški greš dol z AC in Požega-Osijek, ter na Mađarsko. Z NG do Osijeka pičiš, verjemi preverjeno. 120 komot...z Osijeka je samo še 600km do Sibiu, precej prazno mal omejitev, če se izogneš Srbiji. Ne vem, vsak od nas ma svojo verzijo, mene AC ubije, pa tudi je ne vozim hitrej od 120. Ni gugl vedno najbolj pameten Tule sem zapisal : hvala
motolover Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 2 hours ago, maus said: priporočam, da greš okoli Budimpešte .. iz lastnih izkušenj povem pejt Temišvar, Seged, Peč, Varždin ... tukaj smo se vlčasih precej vozili .. vsaj do Segeda, ko se ni dalo preko Hrvaške do Srbije hvala
Kugelschreiber Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 1 hour ago, motolover said: GMaps ne jemlje hitrosti 180h, ampak po predpisih, Ne. Se boljsi so. V cas je vstet tudi promet, poprecja izgub po obvoznicah in take zadeve. Pogosto je njihov cas zadet v par minut.
DAMI34 Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi: Ne. Se boljsi so. V cas je vstet tudi promet, poprecja izgub po obvoznicah in take zadeve. Pogosto je njihov cas zadet v par minut. ah ja...si jih testiral na regionalkah? Poskus eno jadranko
Kugelschreiber Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 13 minutes ago, DAMI34 said: ah ja...si jih testiral na regionalkah? Poskus eno jadranko Seveda sem. Pojdi z avtom, in povej koliko se moti. jadranka in motor sta mal specificn kombo. Cesto precej poznamo, prehitevamo lazje in vse tiste stroge omejitve v ovinkih odpeljemo hitrej. Ko gres v malo v neznano, si par minut +/-
motolover Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 48 minutes ago, DAMI34 said: ah ja...si jih testiral na regionalkah? Poskus eno jadranko Na jadranki tudi kaže točno, sem v avtodomu dosti uporabljal.
DAMI34 Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Seveda sem. Pojdi z avtom, in povej koliko se moti. jadranka in motor sta mal specificn kombo. Cesto precej poznamo, prehitevamo lazje in vse tiste stroge omejitve v ovinkih odpeljemo hitrej. Ko gres v malo v neznano, si par minut +/- na motorju je tkole, sploh na celodnevni relaciji, ne zna zračunat pavz. ti lahko narediš 4x5min pavze al pa 4x 30 minutne pavze. V dobri uri, kar je razlika pa zlahka prevoziš 100km. Neto relacije definitivno najbolje izračuna po AC, potem pa postajajo odstopanja večja in večja, odvisno od cest.
DAMI34 Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 druga verzija smrti zarad medveda. No kakorkol, ne delajte selfijev https://n1info.si/novice/svet/nove-informacije-za-smrt-motorista-naj-ne-bi-bil-kriv-medved/
Snečer Objavljeno Julij 9 Objavljeno Julij 9 pred 2 urami, DAMI34 pravi: druga verzija smrti zarad medveda. No kakorkol, ne delajte selfijev https://n1info.si/novice/svet/nove-informacije-za-smrt-motorista-naj-ne-bi-bil-kriv-medved/ slika pove dovolj (selfie)... tvegal, sestopil za sliko in se zgodilo vse za selfie
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se