gsxf750 Objavljeno Oktober 7, 2012 Deli Objavljeno Oktober 7, 2012 ni šanse da vžge s porivanjem..je bil šraufncigar čist dobra varianta.. haha, thief varianta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Oktober 7, 2012 Deli Objavljeno Oktober 7, 2012 ah dobr no... sej sm ti napisu mal je bla zamašena Zej si pa preteral pa ji je hudo ratal... No vse skupaj nic posebnega, še stroški čisto mali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 7, 2012 Deli Objavljeno Oktober 7, 2012 ah dobr no... sej sm ti napisu mal je bla zamašena Zej si pa preteral pa ji je hudo ratal... No vse skupaj nic posebnega, še stroški čisto mali. še preden se je karkol začel dogajat je odpovedala..zgleda da ji slick gume in grelci nekej ne pašejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 Kaj crkne na tuni? Rele Made in Japan..zelo pravo slikco mam na tanku.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 ja k kurci Italjanski slabo robo pokupjo k ostane Japoncom No resno men se mit o Italjanih počasi podira, na mojmu smo ole pa gume menam. Presenecen, bo treba še Ducatija kupt pa da vidmo pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 (popravljeno) ja k kurci Italjanski slabo robo pokupjo k ostane Japoncom No resno men se mit o Italjanih počasi podira, na mojmu smo ole pa gume menam. Presenecen, bo treba še Ducatija kupt pa da vidmo pol Ti povem ... Popravljeno Oktober 8, 2012. Popravil HD-Dyna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 ja k kurci Italjanski slabo robo pokupjo k ostane Japoncom No resno men se mit o Italjanih počasi podira, na mojmu smo ole pa gume menam. Presenecen, bo treba še Ducatija kupt pa da vidmo pol Mogoče pa ga le še dovolj dolgo nimaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 Kaj crkne na tuni? Rele Made in Japan..zelo pravo slikco mam na tanku.. Ne moreš verjet; Hitachijev rele te že čaka na mizi pri uvozniku za Aprilio! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 Ne moreš verjet; Hitachijev rele te že čaka na mizi pri uvozniku za Aprilio! je že vgrajen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 Fak kera servisna mreza :grim Grem koj napisat v temo o BMW SLVR in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 No aprilia je jajc, to je že svetovno znano, ne zdej preveč hvalt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 (popravljeno) Men se zmer bolj zdi da jo bom nehu prodajat... Ne vem kaj bi kupu pol, 1098 je precej manj uporaben, streetfighter (Ducati) isto. V4 Tuono mi ni (premajhen) Honda nima V2 novejsega stroja, ostalo mi pa ni zanimivo. Ve kdo za kakšnega dobrega tapetnika, zici so mi v original barvi V mislih imam tole: Sicer se jih da naročit, sam bi skor raje da mi en res dobr tole sešije, povprasat bom šel Kermavnarja, kolikor se spomnim je kvliteten.žKje se (razen e-bay) dobi pregibne ročice. Popravljeno December 1, 2012. Popravil T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 lahk cb1000 al pa z1000 kupiš..se boš vsaj kej vozu ne pa skos šraufal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 lahk cb1000 al pa z1000 kupiš..se boš vsaj kej vozu ne pa skos šraufal Šalabajzr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 Za kolko pa prodajaš pa katero? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 Factory, sej je sam ena 07 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 a je rsvjka kej dost večja oziroma udobnejša napram ostalim cestakom in nakedom. Ker če si 190+ pol ti hitr zmanka izbire, pa da mal vem v kero smer gledat, ko se bom odločal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 Po moje da je kar vecja, sploh v primerjavi z novejšimi igrackami... logarr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zorz Objavljeno December 3, 2012 Deli Objavljeno December 3, 2012 kaj pa kakšna oranžna zverina :grim ? lahko počakaš še kakšno leto na novega superduka . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno December 4, 2012 Deli Objavljeno December 4, 2012 a ma kdo naslov od Božička? http://www.af1racing.com/store/Scripts/prodList.asp?idCategory=152 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 4, 2012 Deli Objavljeno December 4, 2012 a ma kdo naslov od Božička? http://www.af1racing...?idCategory=152 Vse podatke najdeš tukaj : http://www.santaclausvillage.info/santa-claus/santa-claus-main-post-office/ Ali pa mu piši na : Tähtikuja 1, FI-96930 Napapiiri Tel. 020 4523 120 Fax. 016 3481 418 Sprejema tudi E-pošto : joulupukinpaaposti@posti.fi Veliko sreče, ne pozabi mu omeniti kdo ti je dal naslov ;-) T 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 Kako je kaj z nastavitvijo ventilov, je ze kdo delal sam, je treba (za zadnj cilinder) kaj več podirat okol motorja? Mislim, da moja kliče po nastavitvi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 zakaj tako m Kako je kaj z nastavitvijo ventilov, je ze kdo delal sam, je treba (za zadnj cilinder) kaj več podirat okol motorja? Mislim, da moja kliče po nastavitvi... Zakaj tako misliš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 Kaj pa vem, se mi zdi da jih slišim Pa škodvat ne more, v servisno se mi ne da gledat ker je nad garažo v škatli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGe Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 V vsem tistem kažinu slišiš ventile? Kakor koli servisni interval kontrole ventilov je na vsakih 15.000km. Jaz sem dal pregledat na 24000km in so bili brezhibni.... Jih nisem pa sam tako da ne vem koliko dela je za prit do njih. Res je da škodit ne more. Prej koristi,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se