RSTDRIVER Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 (popravljeno) V vsem tistem kažinu slišiš ventile? Kakor koli servisni interval kontrole ventilov je na vsakih 15.000km. Jaz sem dal pregledat na 24000km in so bili brezhibni.... Jih nisem pa sam tako da ne vem koliko dela je za prit do njih. Res je da škodit ne more. Prej koristi,... za pomert ni problema; za naštelat..... je pa placa bl mao, če je mašina v geštelu; na svoj futur ~50K km 2xpreverjal; vse v tolerancah;;; sinov touno;;preverjal na ~16K km, brez problema.... @T: poglej jih le, če jih še nis...... ropota pa lahko tud kej druzga Popravljeno December 8, 2012. Popravil RSTDRIVER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 šit ej..pa tuna ne bi bla tuna če ne bi ropotala!!! bl gas dej da ti bo bl dogajal pa ne boš mel cajta ventile poslušat Port Folio 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 Zakaj tako misliš? Kvas.sitn , prit že na per Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 Zakaj tako misliš? Kvas.sitn , prit že na per Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Januar 13, 2013 Deli Objavljeno Januar 13, 2013 Če se najde kaksen prodajam svojo Tuno... Mislim da je kar dober nakup Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 13, 2013 Deli Objavljeno Januar 13, 2013 Če se najde kaksen prodajam svojo Tuno... Mislim da je kar dober nakup Vedu sm, da tle nau taprave ljubezni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Januar 14, 2013 Deli Objavljeno Januar 14, 2013 Vedu sm, da tle nau taprave ljubezni Humorist Moped je nor sam mogoče se kakega drugega Italjana probat. BIZIXXX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SIMPLE MEN Objavljeno Januar 22, 2013 Deli Objavljeno Januar 22, 2013 Humorist Moped je nor sam mogoče se kakega drugega Italjana probat. Ducati multistrada 1200 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Januar 23, 2013 Deli Objavljeno Januar 23, 2013 Mogoče čez nekaj časa, za enkrat ostaja tuna... 1089 mi deluje premajhen Zraven Panigale sm ko krpan z kobilco tko da tud ce bi nabral € ni opcije Monster mogoče mogoce sam rad kdej pa kdaj peljem sopotnico Multistrada zna bit ja Mal sm se razvadil tkole fajn balanco met in se mi ne da več za roge držat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Avgust 19, 2013 Deli Objavljeno Avgust 19, 2013 Je že kdo naročal kake originalne deli iz tujine? Potrebujem Regler Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 19, 2013 Deli Objavljeno Avgust 19, 2013 Neeeeeeeeee! očitno včeraj nisem srečal tebe.....Samo Nejca. T 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Avgust 19, 2013 Deli Objavljeno Avgust 19, 2013 Ja žal nasa je v Val gardeni spregla (ampak me je do doma pripeljala) Tko da +5 za Aprilio... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGe Objavljeno Avgust 22, 2013 Deli Objavljeno Avgust 22, 2013 Pozdravljeni. Pred kratkim sem z mojo Tuono 1000 letnik 2004 rahlo padel in sedaj potrebujem naslednje dele da jo obnovim: - pokrov ekspanzijske posode (iz črne plastike) - desni pokrov bobin z zlato mrežico - ročico zadnje zavore - prednjo masko brez žarometa (po možnosti črne barve) - desni nosilec drsnika porti padcem (mimogrede je občutno ublažil poškodbe) - in vzmet ki drži izpušno cev na kolektor zadnjega cilindra (ne vem kako je možno da je skočila dol) Vsi deli morajo bit brezhibni in brez prask. Če se komu kaj preklada po garaži,.... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 Vsi deli morajo bit brezhibni in brez prask. A ga boš prodal kot nepoškodovanega in nekaramboliranega ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGe Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 A ga boš prodal kot nepoškodovanega in nekaramboliranega ? Motor se je samo zvrnil in drsel par metrov po asfaltu. Malo več poškodb kot če bi padel v graži na mestu. Vsega ni mogoče (se ne splača) popravit, kar pa popravim hočem da je brezhibno. Motor si lastim 7. leto in si ga bom še naslednja leta. Do sedaj je bil kot nov in takega tudi hočem!!! Na prodajo niti razmišljam ne. Kakor koli pa gdo bi sploh namotniral poškodovane dele že če popravlja??? Žan96 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Avgust 28, 2013 Deli Objavljeno Avgust 28, 2013 Kakorkoli gledam nakede okrog 1000, vedno pridem na tuono, pa bo očitno to to Pozna morda kdo tegale? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7345111 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Avgust 28, 2013 Deli Objavljeno Avgust 28, 2013 No, razocaran ne boš... Proti Japonskim nakedom je kot noč in dan. Resnici na ljubo se japonci prot tuni peljejo lahkotno nampak to je to. Neprimerno boljsi paket je Tuono. Je pa Italjan ma pluse in minuse kot vse Trenutno mene minus jezi Tega ne poznam, je pa ze dolgo na netu, je pa res da je bil tud moj ene 2x do konca oglasa gor pa noben ne pokliče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Avgust 30, 2013 Deli Objavljeno Avgust 30, 2013 Ja kr fejst sem se zaljubo v tuno Zdj morem seveda tole svojo kinderjajčko prodat, potem pa najt enega finega. Factory model je tisti, ki ima z zlato pobarvan rušt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 30, 2013 Deli Objavljeno Avgust 30, 2013 Ja kr fejst sem se zaljubo v tuno Zdj morem seveda tole svojo kinderjajčko prodat, potem pa najt enega finega. Factory model je tisti, ki ima z zlato pobarvan rušt? ni štos sam u farb..... mao komponente poglej..... pr nas mamo R z ohlinsom zadej..... tud je dobra..... http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/aprilia/2009-aprilia-tuono-1000-r-factory-ar76343.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Avgust 30, 2013 Deli Objavljeno Avgust 30, 2013 Ja ja seveda, vem za komponente. Ampak tako 'od daleč' naj bi pa barva ogrodja in felgn to nakazala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2013 Deli Objavljeno Avgust 30, 2013 Ja ja seveda, vem za komponente. Ampak tako 'od daleč' naj bi pa barva ogrodja in felgn to nakazala? od daleč ja mal bližje poglej da ne boš dubu kak "kao ohlins" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Ja ena se prodaja Factory z.. no brez pravih prednjih vilc. Najbrž je blo pretrdo pa je zamenjal, sej ni blo zbit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Kakorkoli gledam nakede okrog 1000, vedno pridem na tuono... Jaz tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Ja pezda kup je pa noben ne Dejte kupt kej jest bi tanovo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Js morem svojo kinder jajčko najprej prodat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se