Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zok ne filozofiraj v meglo....

Objavljeno

...in spet je prispela bomba... :doze: ...ok, malo posplosujem. :huh: ...recmo da to velja za fazanke. :D

Objavljeno
vcerajsnji nauk, k sreci ne pridobljen na lastni izkusnji: lepsa je zenska, bolj se kurbari. zalostno, a resnicno. :unsure:

Zato kurba, ker je bila z vsemi, ti pa si zanjo, kljub njenim radodarnim načelom, malce preveč out?

Objavljeno
vcerajsnji nauk, k sreci ne pridobljen na lastni izkusnji: lepsa je zenska, bolj se kurbari. zalostno, a resnicno. :unsure:

grši je tip, bolj mu to gre v nos :D

Objavljeno

KERA, KERA, KERAAAAAAAAA??????????? :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
a kej treniras sprint na dolge proge :grrr :naughty:

Ne, sem sado-mazo :P :D :lol1:

Pa ne vse tok resno vzet no........madona sej je že prvotno vprašanje hudo hipotetično, nerealno in oh in sploh......a si pa res "tough".......kako se ti lahko odkupim (razen s tem da utihnem in preneham z butastimi posti .) ).....če kej nuca :004

Objavljeno
KERA, KERA, KERAAAAAAAAA??????????? :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

:lol1: :lol1:

Prav cakal sem na tole :lol1:

Objavljeno
grši je tip, bolj mu to gre v nos :D

Ti lepi muc pa s tem seveda nimaš nobenih problemov. :kva2:

Objavljeno

hm...hm....NE!!!

ne bo držalo..... <_<

kurbarjenje je stanje notranjega duha...ne pa zunanjih lastnosti.... :P :rolleyes:

Objavljeno

ja, ampak ce zenska full izstopa, ji to praviloma stopi v glavo, in pol je oh in sploh najlepsa, in dela full piz*arij, ker ve, da se bojo tipi se naprej limal na njo. .)

PERVY, ce si pedofil... :P ...then, you're welcome!! :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
ja, ampak ce zenska full izstopa, ji to praviloma stopi v glavo, in pol...

Ja, ampak samo toliko casa dokler ne naleti na sebi ravnega....sicer je pa to ze cisto druga zgodba.

Popravljeno . Popravil Shargo
Objavljeno
PERVY, ce si pedofil... :P ...then, you're welcome!! :lol1:

daj ti bolj natančno definiraj kolko staro za tebe pomeni pedofil .) :P

Objavljeno
daj ti bolj natančno definiraj kolko staro za tebe pomeni pedofil .) :P

pedofilizem....težko vprašanje...ne gre za starostno razliko mogoče ne tudi mejo...gre za to da si spolno aktiven z otroci...kaj je otrok je pa vedno težje definirat...ko sem lani v OŠ vodil računalniški krožek so k meni hodila dekleta iz 5 razreda ki so bile .....ma kaj naj rečem kot to da meni niso zgledale oziroma se vedle kot otroci...ko smo bili mi tam(5. razred) je bila zadeva drugačna...sedaj se ta meja čudno postavlja zase....

da ne govorim o 7 razredu....

Objavljeno

ja sej tako pedofili začnejo: men se ni zdela otrok; TC le glej da te ne premami tisti z levega ramena ( :devil: ), saj veš da ima desni ( O:-) ) na koncu vedno prav

:D

Objavljeno
ja sej tako pedofili začnejo: men se ni zdela otrok; TC le glej da te ne premami tisti z levega ramena ( :devil: ), saj veš da ima desni ( O:-) ) na koncu vedno prav

:D

:D nima vedno tisti na desni prav...sej veš to...se voziš z motorjem pa ti O:-) reče počasi vozi po omejitvah...pol se pa :devil: oglasi je pa hudič...

in verjetno je tudi drugje tako... :hmm:

da se razumemo punčke mi niso všeč.....sam današnji otroci hitro zrastejo in tukaj je problem..... :hmm: :rolleyes:

Objavljeno
pedofilizem....težko vprašanje...ne gre za starostno razliko mogoče ne tudi mejo...gre za to da si spolno aktiven z otroci...kaj je otrok je pa vedno težje definirat...ko sem lani v OŠ vodil računalniški krožek so k meni hodila dekleta iz 5 razreda ki so bile .....ma kaj naj rečem kot to da meni niso zgledale oziroma se vedle kot otroci...ko smo bili mi tam(5. razred) je bila zadeva drugačna...sedaj se ta meja čudno postavlja zase....

da ne govorim o 7 razredu....

no no v OŠ se res nebi spuščal pa neglede kak odrastlo zgleda al pa "obvlada" zadeve, samo ker zok ni več v OŠ (uuu mater zdaj sem pa enim dal izhodišče :devil: ) predvidevam da zok vseeno misli na kaj malo starejšega in torej sprejemljivega .) :P

kaj je že bla tema, avtomobili so pomembnejši od žensk? NIKOLI! motorji pa ponavadi SO :devil: :xx: O:-)

Objavljeno

pedofilija je po mojih merilih konkretno zame da bi mel kaj s kako k je mlajsa od 15 let. O:-) pervy, zate je ta meja seveda ustrezno visje (18?? :hmm:). :)

se nekaj glede zafnanosti punce (naj ostane anonimna), na podlagi katere sm napisal prejsnji post:

je reku Zok: "lepsa k je zenska, bolj je zafnana."

je rekla N....: "a pol pravs da sm js zafnana?!?"

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

isto ko da bi rekla "js sm lepa"!! :P

Objavljeno

je reku Zok: "lepsa k je zenska, bolj je zafnana."

je rekla N....: "a pol pravs da sm js zafnana?!?"

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

...in kaj nej bi blo s tem narobe? :blink:

NlP NfR

Objavljeno

A ti mas drgac samo z zakompleksanimi opravka? :naughty:

Objavljeno
pedofilija je po mojih merilih konkretno zame da bi mel kaj s kako k je mlajsa od 15 let. O:-) pervy, zate je ta meja seveda ustrezno visje (18?? :hmm:). :)

seveda se s tem ne morem strinjat.....kot sem že omenu pedofilizem ni starostna razlika med dotičnima osebama...in 18 letno dekle ki ima razmerje z 56 letnim dedkom ni kaznivo kot pedofilija....kot tudi ne da se 17 letni fant in 14,8 letna deklica ližeta....pedofilizem je spolno nadlegovanje "otrok".....obeh spolov.....

Objavljeno
A ti mas drgac samo z zakompleksanimi opravka? :naughty:

Bogi Zok :friend1:

Objavljeno

...in kaj nej bi blo s tem narobe? :blink:

NlP NfR

to, da v enem stavku pravi "js sm lepa" in "nisem zafnana", s tem da ce neb bla zafnana neb rekla da je lepa... :)

in ne, nimam sam z zakompleksanimi opravka. :rolleyes: bi lahk pa mal pazla na to, da se neb vn metala. svet bi bil lepsi. O:-)

Objavljeno

teoretično nebi smelo bit nič narobe če bi bila vsaj 15, ampak jaz pa res pod 18 nebi hodil razen v posebnih primerih, takrat vzamem tudi če je 16 :devil: .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!