Cegi Objavljeno Maj 26, 2004 Opozori Objavljeno Maj 26, 2004 tole okoli 15 se mi pa zdi že nevarna tema.....na te stvari sem pa kar malo alergičen.... Raje ostante tam 18 in...... :OK:
motomanijak Objavljeno Maj 26, 2004 Opozori Objavljeno Maj 26, 2004 od Pamele A. je tema prešla na 15-letnice :lol1: . O avtomobilih ni več ne duha ne sluha (potem naj mi še kdo reče da je avto pomembnejši od ženske :devil: ) Ko smo že pri 15. letnicah... kaj imata skupnega Pamela in 15. letnica? :D
Zok Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 (potem naj mi še kdo reče da je avto pomembnejši od ženske :devil: ) ja avto je avto, pr zenski pa nikol ne ves kdaj bo kej narobe... O:-)
Vojč Objavljeno Maj 27, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 (popravljeno) ja avto je avto, pr zenski pa nikol ne ves kdaj bo kej narobe... O:-) Saj pri avtomobilu tudi nisi 100%, takšnih še menda ne delajo ali? Se pa strinjam, da je pri ženski večja možnost, da gre kaj narobe :D Popravljeno Maj 27, 2004. Popravil Ventil
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se