jose Objavljeno Januar 6, 2012 Deli Objavljeno Januar 6, 2012 Robert Sutton, Ni prostora za prasce Knjiga o ljudeh, ki izvajajo 'teror' na različne načine na delovnih mestih. Priporočam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 7, 2012 Deli Objavljeno Januar 7, 2012 Zadnjega si uspel dobit v slovenščini? Jaz sem si zrihtal eno prvih v sloveniji, ampak je na zalost v anglescini... no, za prebrat je vseeno.. šesti del sem dobil v hrvaščini, žal ne v angleščini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 8, 2012 Deli Objavljeno Januar 8, 2012 šesti del sem dobil v hrvaščini, žal ne v angleščini. kje??????....tečem kupit Včeraj končal 5 del :-D .....no, mal premal akcije....v primerjavi s prejšnjimi deli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 8, 2012 Deli Objavljeno Januar 8, 2012 kje??????....tečem kupit Včeraj končal 5 del :-D .....no, mal premal akcije....v primerjavi s prejšnjimi deli prebral sem jo, ko sem bil službeno v zagrebu, pričakoval sem sicer več od zaključka sage... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 8, 2012 Deli Objavljeno Januar 8, 2012 prebral sem jo, ko sem bil službeno v zagrebu, pričakoval sem sicer več od zaključka sage... to se pa strinjam, ni blo nekih blaznih preobratov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 9, 2012 Deli Objavljeno Januar 9, 2012 Našel pri njih v spletnih knjigarnah......ampak, ceno pa imajo........pri nas je bila 9 EUR......tam pa kao ugodno.....270 kun. Bom še pri Srbih preveril....če majo kej v latinici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 22, 2012 Deli Objavljeno April 22, 2012 Po priporočilu Matori Hanzota trenutno berem: Christopher Moore: JAGNJE - Evangelij po Focnu, kristusovem prijatelju iz otroštva Enkratno branje, Monthy Phyton v knjižnji obliki z dobro dozo Douglasa Adamsa Tukaj je prvih 70 strani za pokušino: http://www.didakta.si/doc/Jagnje_mehka_poglavje_1_4.indd.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno April 22, 2012 Deli Objavljeno April 22, 2012 (popravljeno) Prek e-baya naročil knjigo zen and the art of motorcycle maitenance. poročam ko preberem zadevo. P.S.-na e-bayu se splača pogledat za rabljenimi knjigami. Tole sem dobil za 0.99 funta + poštnina (okol 3 funte) Popravljeno April 22, 2012. Popravil trojan69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 Pasti zaznave ..... k izide javim... dobre psihiatrične zgodbice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimaza Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Lipa zelenela je, Bogdan A Novak Več delov, a odlično branje halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Ciril Zlobec Priznam,rekel sem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 (popravljeno) Hola, po priporočilih tule prebral (eBook) Christopher Moore - Lamb, The Gospel According to Biff, Christs Childhood Pal 3 dni -> duhovito, zabavno, a ne žaljivo; priporočam naprej!! Popravljeno Maj 26, 2012. Popravil suzuki gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Po priporočilu Matori Hanzota trenutno berem: Christopher Moore: JAGNJE - Evangelij po Focnu, kristusovem prijatelju iz otroštva Enkratno branje, Monthy Phyton v knjižnji obliki z dobro dozo Douglasa Adamsa Tukaj je prvih 70 strani za pokušino: http://www.didakta.s...je_1_4.indd.pdf Se popolnoma strinjam z oceno. Meni jo je Hanzo tudi posodil Prek e-baya naročil knjigo zen and the art of motorcycle maitenance. poročam ko preberem zadevo. P.S.-na e-bayu se splača pogledat za rabljenimi knjigami. Tole sem dobil za 0.99 funta + poštnina (okol 3 funte) Zen etc. od Pirsiga ni lahka knjiga, je pa zelo dobra in definitivno not usual stuff. Zelo priporočam. Sem pa pred kratkim, na podlagi zelo dobrih ocen, prebral 'Catcher in the rye' od J.D. Salingerja. Osebno menim, da je to ena najslabših knjig, kar sem jih prebral v življenju. Ljubiteljem Fantasya priporočam Salvatorejevega 'Highwaymana' in še posebej Jordanovo sago 'The wheel of time'. Drugače pa vam predlagam, da si počasi nabavite eBralnik Kindle, ebookov je na netu kolikor hočete in tisto, kar vam bo res všeč potem še vedno lahko kupite in nagradite avtorja (no, predvsem založbo a o tem kdaj drugič). Čeprav že v originalu nima hudih omejitev pa kindla vsekakor jailbrejkajte po nakupu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Đorđe Balašević je napisal tudi nekaj knjig. Dve sem našel na spletu in sta mi kar všeč - mehko in nežno pisanje, polno zanimivih prispodob: Tri posleratna druga in Jedan od onih života. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 14, 2012 Deli Objavljeno Junij 14, 2012 http://www.emka.si/zbirka-zgodb-izpod-zurnizipa-ali-pa-kar-tako/PR/1189254,11381 Super knjigica, ki jo lahko nesete na morje. Precej sveža zadevščina, ampak prav prijetno branje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daz Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 James Patterson - V pajkovi mreži. Detektivski triler z veliko vmesnega smeha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 13, 2012 Deli Objavljeno Julij 13, 2012 Transurfing realnosti - Vadim Zeland Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Julij 13, 2012 Deli Objavljeno Julij 13, 2012 Orhan Pamuk - Istambul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimaza Objavljeno Julij 22, 2012 Deli Objavljeno Julij 22, 2012 Khaled Hosseini-TEK ZA ZMAJEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimaza Objavljeno Julij 23, 2012 Deli Objavljeno Julij 23, 2012 Andre Aciman-Pokliči me po svojem imenu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Julij 23, 2012 Deli Objavljeno Julij 23, 2012 Ante Tomić : Čudo u poskokovoj dragi. Knjiga za vse čase. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Julij 23, 2012 Deli Objavljeno Julij 23, 2012 Transurfing Realnosti 4. stopnja - Upravljanje realnosti : Vadim Zaland Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimaza Objavljeno Julij 24, 2012 Deli Objavljeno Julij 24, 2012 Transurfing Realnosti 4. stopnja - Upravljanje realnosti : Vadim Zaland Sash, kje si dobil te knjige, al je možno, da jih samo v Kamniški knjižnici ne držijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Julij 24, 2012 Deli Objavljeno Julij 24, 2012 Sash, kje si dobil te knjige, al je možno, da jih samo v Kamniški knjižnici ne držijo? Ne vem za knjižnico..meni jo je dala sinova punca za prebrati.Pa obljubila še 5, del.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Julij 24, 2012 Deli Objavljeno Julij 24, 2012 Cory Doctorow : "Makers" spet sem frocu pir dolžen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se