mimaza Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 Jill A. Davis Poker za punce Lahko dopustniško branje, obarvano s humorjem ; predvidevam, da ni za moške Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dmax Objavljeno Avgust 13, 2012 Deli Objavljeno Avgust 13, 2012 Jo Nesbo: Taščica in Brezskrbno - dobra severnjaška kriminalka, čakam še tretji del: Labirint. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimaza Objavljeno Oktober 6, 2012 Deli Objavljeno Oktober 6, 2012 Jacqueline Pascarl-Bila sem princesa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimaza Objavljeno Oktober 6, 2012 Deli Objavljeno Oktober 6, 2012 Pasti zaznave ..... k izide javim... dobre psihiatrične zgodbice Že izšla.....napisala moja znanka umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 Pride ženska k zdravniku...napisal ...Kluun. Dedci naj vas naslov ne zavede, knjiga za žensko in moško populacijo, vsak jo dojema po svoje, pa še dobra navodila za lokale v amsterdamu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 Jaz pa sem predelal Erosa , neznanega avtorja.Dobra knjiga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2013 Deli Objavljeno Januar 16, 2013 IRAN-25 let v tvojem objemu.... sem jo hotla sam preletet, pa ne gre.... . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Januar 16, 2013 Deli Objavljeno Januar 16, 2013 (popravljeno) Easy Way To Stop Smoking od Allen Carr , dobra in poučna knjigica ampak me na žalost ni minila želja po kajenju ...če bi jo kdo rad prebral naj sporoči jo imam v pdf SLO varianto... Popravljeno Januar 16, 2013. Popravil gregorjanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 16, 2013 Deli Objavljeno Januar 16, 2013 Alan Ford ... "Grupa TNT" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 17, 2013 Deli Objavljeno Januar 17, 2013 (popravljeno) 7000 dni v Sibiriji - Karlo Štajner, pa še vse tri od Blažkota - Pot v večno poletje, odlično branje, za vse letne čase... Popravljeno Januar 17, 2013. Popravil Dadi Marjanček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Januar 17, 2013 Deli Objavljeno Januar 17, 2013 (popravljeno) Jst sem pa letos svoje tri prebral pa se mi zdi, da splohnisoto'kprekletoslabe...... Popravljeno Januar 17, 2013. Popravil semering Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Januar 18, 2013 Deli Objavljeno Januar 18, 2013 (popravljeno) Easy Way To Stop Smoking od Allen Carr , dobra in poučna knjigica ampak me na žalost ni minila želja po kajenju ...če bi jo kdo rad prebral naj sporoči jo imam v pdf SLO varianto... Jaz sem pa nehal kaditi zaradi te knjige . Že en mesec ponosen nekadilec, prej pa 16 let kadil. Popravljeno Januar 18, 2013. Popravil zviki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 18, 2013 Deli Objavljeno Januar 18, 2013 Khaled hosseini :Tek za zmajem po dolgem času brez knjige, odlična zadeva, nekaj mnenj spodaj: "Ena tistih nepozabnih zgodb, ki vas spremljajo še dolga leta. V tem romanu so zaobsežene vse vélike teme življenja in literature: ljubezen, čast, krivda, strah in odrešitev… Potem ko sem ga prebrala, so se mi lep čas vse druge knjige zdele plehke."Isabel Allende "V Teku za zmajem Khaled Hosseini poda živahno in privlačno zgodbo, ki nas opominja na to, kako dolgo se ljudje bojujemo za zmago nad nasiljem - silo, ki nas ogroža še danes."New York Times mimaza 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 12, 2013 Deli Objavljeno Marec 12, 2013 udesila ZIMSKO VRTINICO avtorice Kathleen E.Woodiwiss Škrlatni cvet v puhu snežne zime rojen ob nepravem času,kakor dekliške bolečine Spočet takrat,ko ledeni veter brusi skomine. Stisnejena v naročju varnega objema, rdeča čaša,neoskrunjena in deviška, žareča,kot kaplja krvi iz prebodenega srca. ............ ena res top knjiga po dolgem času... zdej pa v obdelavi ena debela žepnica z naslovom Zadnja konkubina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 12, 2013 Deli Objavljeno Marec 12, 2013 (popravljeno) Hola, zima je že čisto (pre)dolga, od jeseni sem prebral vseh pet že izdanih knjig George RR Martina iz serije A Song of Ice and Fire (A Game of Thrones (Book One), A Clash of Kings (Book Two), A Storm of Swords (Book Three), A Feast For Crows (Book Four), A Dance With Dragons (Book Five), na zadnji dve, The Winds of WInter (Book Six), and A Dream of Spring (Book Seven) pa še čakam zabavno in napeto branje, bogato dogajanje, zelo priporočam, tudi tistim ki niste extremni ljubitelji fantasyja obstaja tudi TV serija na podlagi teh knjig, Game of Thrones, konec marca se bo začela tretja sezona (vsaka knjiga je ena sezona, približno) ker je blo tega čist prehitro konec, sem se vrgel v novo serijo, tokrat mal daljšo, Wheel of Time (Robert Jordan), ki ima 14 knjig, zdej sem na sredini tretje (The Dragon Reborn), ma je tudi zabavno branje, lepo skrajša čakanje na novo motosezono aja, vmes sem prebral še The Lost Symbol Dana Browna, kar fajn zadeva, ampak po vseh prejšnjih knjigah sem tu že lahko uganil skoraj vse zaplete in razplete vnaprej, saj je napisana po istem kopitu kot prejšnje :-( ja nč, grem mal brat... Popravljeno Marec 12, 2013. Popravil suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se