Skoči na vsebino

Suzuki SV 650

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

-tako,motor je vplačan,v soboto naredimo servis,zamenjamo sprednjo gumo in gaaaaasssaaaaa :winkiss:

-pa kakšne slike damo gor,če vas zanima :naughty:

PS-suhi je vprašal,od katerega motorja je zadnja feltna,od kawe ZR7,prilagojeno na org. verižni set od suze,pri natančnosti prilagajanja je uporabljal laser :blink:

Popravljeno . Popravil motofil
Objavljeno
PS-suhi je vprašal,od katerega motorja je zadnja feltna,od kawe ZR7,prilagojeno na org. verižni set od suze,pri natančnosti prilagajanja je uporabljal laser :blink:

In zakaj bi nekdo deval gor feltno od ZR7 če bi bilo z mopedom vse OK? Ne razumem in nekaj ne štima tu...žal se sam nagibam k otožnejši razlagi problema. Dimenzije felge za ZR7 in SV so namreč iste! Razmisli Motofil

ajd

Objavljeno

LP!

lepo prosim za pomoč......

To zimo sem se odločil da bom naredil bugg spojler, podblatnik za zadnjo gumo in še nekaj lepotnih delov za na motor..

...sedaj pa sem naletel na problem....vse to je narejeno in poliestra,trdilca in smole.....Zanima me samo če ima kdo od vas

kakšno idejo kako bi sedaj bugg spojler izoliral,zaradi prevelike temperature ,ki jo bo oddajala izpušna cev, se lahko zgodi, da se bo začela stvar rahlo topiti......600 stopinska barva ni rešitev....ker ta temperaturo samo prenaša....ne pa izolira.....sam sem imel v mislih stekleno volno ki jo uporabljajo za....po domače...šporhet.....ki pa ne vem kje je naj dobim....sem pa iz celje........lepo prosim za pomoč.

hvala vsem

Objavljeno

pa imaš bugg že narejen..kolko blizu je sploh cev od poliestra?

Objavljeno
LP!

lepo prosim za pomoč......

To zimo sem se odločil da bom naredil bugg spojler, podblatnik za zadnjo gumo in še nekaj lepotnih delov za na motor..

...sedaj pa sem naletel na problem....vse to je narejeno in poliestra,trdilca in smole.....Zanima me samo če ima kdo od vas

kakšno idejo kako bi sedaj bugg spojler izoliral,zaradi prevelike temperature ,ki jo bo oddajala izpušna cev, se lahko zgodi, da se bo začela stvar rahlo topiti......600 stopinska barva ni rešitev....ker ta temperaturo samo prenaša....ne pa izolira.....sam sem imel v mislih stekleno volno ki jo uporabljajo za....po domače...šporhet.....ki pa ne vem kje je naj dobim....sem pa iz celje........lepo prosim za pomoč.

hvala vsem

Hehe

Jz sm se isto lotil te "dodelave" pa do tvojga posta sploh nisem razmišljal, da so lahko glede tega kakšni problemi :) šment. Jah bomo videli, je rekel slepi - več kot odpadet tako ali tako ne more :naughty: he. Sej ne. Če ima kdo kakmo modro idejo naj pove, a vseeno menim, da se toliko ne greje da bi bila frka. Saj ti ga ni treba stisniti čisto ob cev - ali pač?

ajd

Objavljeno
Hehe

Jz sm se isto lotil te "dodelave" pa do tvojga posta sploh nisem razmišljal, da so lahko glede tega kakšni problemi :) šment. Jah bomo videli, je rekel slepi - več kot odpadet tako ali tako ne more :naughty: he. Sej ne. Če ima kdo kakmo modro idejo naj pove, a vseeno menim, da se toliko ne greje da bi bila frka. Saj ti ga ni treba stisniti čisto ob cev - ali pač?

ajd

Mogoče samo namig, v kero smer iskati. Kako imajo rešeno termo izolacijo motorji, ki imajo napeljanje izpušne cevi pod zadnji sedež.

Objavljeno

ja.....najnižja točka izpušnega kolena je 2 cm oddaljena on poliestra.....verjetno med vožnjo to ne bo problem ker bo veter pihal skozi ta kanal.....

morda pa zna bit problem ko bo motor stal in bo avspuh oddajal toploto direkt na spojler....ne vem......

Objavljeno

.......nekateri stari avtomobili imajo tako aluminjasto folijo debelino cca 1-2, med kabino in mašino....zaradi toplotne prevodnosti....

Objavljeno
In zakaj bi nekdo deval gor feltno od ZR7 če bi bilo z mopedom vse OK? Ne razumem in nekaj ne štima tu...žal se sam nagibam k otožnejši razlagi problema. Dimenzije felge za ZR7 in SV so namreč iste! Razmisli Motofil

ajd

-on pravi da se motiš,zr 7 ima 5J,sv 650 4,5J,in ker 170 guma gre lepo na 5J,se je odločil za zamenjavo

-veliko ljudi pozna ta motor,in na tleh ni bil,vseeno hvala za opozorilo,vem da je dobronamerno :winkiss:

Objavljeno
-on pravi da se motiš,zr 7 ima 5J,sv 650 4,5J,in ker 170 guma gre lepo na 5J,se je odločil za zamenjavo

-veliko ljudi pozna ta motor,in na tleh ni bil,vseeno hvala za opozorilo,vem da je dobronamerno :winkiss:

Očitno imaš prav. Tako da se opravičujem za zdrahe. Itak da je dobronamerno, saj si res ne želim, da se kolega motosvetovec nategne in slej ko prej zaradi omenjene nategnjenosti požene v drevo! Potem pa po papirje pa fotoaparat v roke pa slikat!

ajd

Objavljeno
Očitno imaš prav. Tako da se opravičujem za zdrahe. Itak da je dobronamerno, saj si res ne želim, da se kolega motosvetovec nategne in slej ko prej zaradi omenjene nategnjenosti požene v drevo! Potem pa po papirje pa fotoaparat v roke pa slikat!

ajd

-ni panike prijatelj,slike bom probal nalimat jutri,danes sva še montirala novo sprednjo gumo,pa zamenjala olje,svečke in filtre,zdaj je malo že temno za "fotošuting",suzi je že v garaži :naughty:

Objavljeno

-evo,upam da mi bo ratalo naložit slike

post-22202-1235914378_thumb.jpg

post-22202-1235914689_thumb.jpg

post-22202-1235914775_thumb.jpg

post-22202-1235914824_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

-malo se učim nalagat

post-22202-1235915634_thumb.jpg

post-22202-1235915679_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil motofil
Objavljeno
ja.....najnižja točka izpušnega kolena je 2 cm oddaljena on poliestra.....verjetno med vožnjo to ne bo problem ker bo veter pihal skozi ta kanal.....

morda pa zna bit problem ko bo motor stal in bo avspuh oddajal toploto direkt na spojler....ne vem......

če je 2 cm odaljena izpušna cev od poliestra ne rabiš nič izolirat...preverjeno.. včasih je že 1 cm zadosti, važno da se ne dotika

Objavljeno

sem se tudi sam prepričal na lastne oči...spojlerja ne rabim izolirat....

hvala vsem!

Objavljeno
A ima kdo na lageru viška rogovile (riser-e) za krmilo? Letnik 2003-2007.

Tole iščem....

post-498-1236103647.jpg

Objavljeno

hud je hud :) sam tiste plastike na bokih bi jz lepo dol pošraufu, k nekak na SVja ne pašejo. Drgač pa užitke!

ajd

Objavljeno

-katere plastike na bokih misliš,sicer pa kot praviš 100 ljudi,100 čudi :whistle: !?

Objavljeno

Eno vprašanje......te dni sem malo vžgal sv-ja in se je nekajkrat zaslišalo...takoj za tem ko je kresno, rahel klik...tako, kot da bi z dvema

kovinskima predmetoma udaril skupaj.....to pa ne naredi vedno....sem mal prebiral forum, pa sem zasledil, da je imel enkrat ADIL, isti problem sam

ni bilo odgovorov.......če se kirmo kaj svita....

lepa hvala...

Objavljeno

Čav.

Ja, men je malo zaškrtalo pri vžigu SAMO segretega motorja. No, "napaka" je bil v tem, da so bili obrati (prosti tek) nastavljeni na ful premal obratov(dobrih 900/min ko je bil motor segret). V navodilih pa piše naj bodo med 1200-1400/min. Ko sem samo malo navil šraufek za prosti tek se škrtanje ni nikoli več ponovilo :D

Objavljeno

.....bom problal če je to....mislim pa da mi lavfa v prostem teku tam nekje okoli 1300 obr/min....

hvala za pomoč

Objavljeno

tale zadevščina je tut všečna :evilgrin:

post-12030-1236443414_thumb.jpg

post-12030-1236443448_thumb.jpg

Objavljeno

Celi oklepi mu ne pašejo glih, mora se vidt V2 :), kakšen manjši bug spoljer paše gor, več pa ne, vsaj za moj okus.

Objavljeno
Celi oklepi mu ne pašejo glih, mora se vidt V2 :), kakšen manjši bug spoljer paše gor, več pa ne, vsaj za moj okus.

Se strinjam. Tak zgleda preveč plastik fantastik.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!