motofil Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 -pri ta novem mobelu že,pri mojem pa mi je prav to moteče,poloklep je tako grd,da bi raje imel naked,zato mi je ta rešitev,kot je naredil prejšnji lastnik,spremljiva :naughty:
colin Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 ....ravno kar dokončal masko za mojga sv-ja...naked varjanta.....
danixxx Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 ....ravno kar dokončal masko za mojga sv-ja...naked varjanta..... Dej svoj končni izdelek(motor)posliki pa dej slike gor. .) :P .)
colin Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Dej svoj končni izdelek(motor)posliki pa dej slike gor. .) :P .) kva je Danči......bo treba mal na šiht :naughty: ....poslikam in nalepim ko bo tuto comleto!......
Spider™ Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Spider... a nekako tako? ;) Še en bug spoljer pa bo perfekten :photo: Evo en dobr primer tle. Matr da bi prej probal dvovalnika, bi sv-ja uzel rajš, menaš za cbro? :D
man007 Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Živjo. Kam pa vi vozte svoje Suzukije na servis v okolici Vrhnike, Horjula? Do sedaj sem ga imel pri Panigaz-u, pa bi poskusil kje bližje. Hvala.
colin Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 bolj slabo se vidi.....ampak če klikneš na fotko je bolje.....
Salieri Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 (popravljeno) -pri ta novem mobelu že,pri mojem pa mi je prav to moteče,poloklep je tako grd,da bi raje imel naked,zato mi je ta rešitev,kot je naredil prejšnji lastnik,spremljiva :naughty: Na model kot ga imaš ti mu paše ja. Lepega si si nabavil, edino nepotrebnih nalepk ga reši.. lp Boštjan Popravljeno Marec 9, 2009. Popravil Salieri
gregorD Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Še en bug spoljer pa bo perfekten :photo: Evo en dobr primer tle. Matr da bi prej probal dvovalnika, bi sv-ja uzel rajš, menaš za cbro? :D Sej meu namen kupt ta bud spoiler ko pol res hudo, sam takrat ble take cene da ni blo za nikamor.. sm pa takoj menju šipo in pa LED žmigavce... tud konkretno polepša motor... drugače bi se pa pogovarjala o menjavi če bi meu hornet 900.. :P hehe.. se pa prodaja drgač.. ;) če bo pršu kakšn resn kupec, če ne pa bom kr furu še to naprej, itak je čist prpravlen na sezono, sam vžgem ( čepke v ušesa :P ) pa pelem... LP G
_ales_ Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Živjo. Kam pa vi vozte svoje Suzukije na servis v okolici Vrhnike, Horjula? Do sedaj sem ga imel pri Panigaz-u, pa bi poskusil kje bližje. Hvala. na tvojmu mestu bi ga pelu k čarmanu, res da je mejčknu delč, ampak ti ga priporočam!
_ales_ Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 ....kam naj privijem crash pads? js ga mam tukej...
motofil Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 -danes sem se malo peljal,pritisnil sem bremzo v glavi in čist fajn je bilo,malo sem tu pa tam potegnil in to je to,upam,da bom tako nadaljeval,nočem bit naslednji na vrsti,saj veste na kaj mislim :closedeyes:
biker77 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Živjo. Kam pa vi vozte svoje Suzukije na servis v okolici Vrhnike, Horjula? Do sedaj sem ga imel pri Panigaz-u, pa bi poskusil kje bližje. Hvala. lahko doma mal pošraufaš..sej ni kaka huda znanost..k je pa kej več za narest pa odpelješ na servis
man007 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 lahko doma mal pošraufaš..sej ni kaka huda znanost..k je pa kej več za narest pa odpelješ na servis ...nočem. Na te stvari se ne spoznam in nočem tvegati. Raje ga peljem na servis oz. h komu, ki se na to spozna.
biker77 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 ...nočem. Na te stvari se ne spoznam in nočem tvegati. Raje ga peljem na servis oz. h komu, ki se na to spozna. zapel se pol do mene..al pa do jureta
man007 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 zapel se pol do mene..al pa do jureta Jure mi je že omenil. Se bomo zmenil...
Tomyboy Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Priporočal bi se za elektro shemo za S verzijo letnik 2004.Saj bi šlo tudi brez, samo da ne bom zapravljal časa... Rad bi prevezel, da se kratke luči prižgejo šele ko je motor prižgan. Zdaj gori vse, takoj ko daš kontakt, pa imam že bolj slab akumulator in je bolj kriza. Pa še za probo bom dal noter HID komplet, tako da je taka prevezava kar skoraj nujna.
danci1973 Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Priporočal bi se za elektro shemo za S verzijo letnik 2004.Saj bi šlo tudi brez, samo da ne bom zapravljal časa... Rad bi prevezel, da se kratke luči prižgejo šele ko je motor prižgan. Zdaj gori vse, takoj ko daš kontakt, pa imam že bolj slab akumulator in je bolj kriza. Pa še za probo bom dal noter HID komplet, tako da je taka prevezava kar skoraj nujna. Service manual - pa ne meni se za napačno napisano letnico '1993' - manual je za 2003+ ... Kje pa nameravaš dobiti vir napetosti, ki je aktiven samo, ko motor že laufa? To bi mene tudi zanimalo... HID kompleta ti pa ne priporočam - vsaj na mojem SV-ju se ni obnesel, je bil svetlobni snop preveč čuden. D.
Tomyboy Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Service manual - pa ne meni se za napačno napisano letnico '1993' - manual je za 2003+ ... Kje pa nameravaš dobiti vir napetosti, ki je aktiven samo, ko motor že laufa? To bi mene tudi zanimalo... HID kompleta ti pa ne priporočam - vsaj na mojem SV-ju se ni obnesel, je bil svetlobni snop preveč čuden. D. Nisem še nič brskal po motorju, tako da kaj več ne morem povedat. Če se HID ne bo obnesel ga bom dal pa v avto.
_ales_ Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Kje pa nameravaš dobiti vir napetosti, ki je aktiven samo, ko motor že laufa? To bi mene tudi zanimalo... kaj pa senzor za olje, ko ga zazna ko je motor zalaufan? no tako sm js montirov avtomate za luči v kombije...
Tomyboy Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Mislim da bo najenostavnejše da luči vežem na rele, ki vklopi šele, ko začne alternator polnit. :whistle:
Jure Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Sicer verjetno veš in si se samo nerodno izrazil, ampak SV nima altenatorja ampak trajni magnet :)
Tomyboy Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Sicer verjetno veš in si se samo nerodno izrazil, ampak SV nima altenatorja ampak trajni magnet :) Se mi je zdelo, da nekaj manjka na motorju.... :rolleyes: :naughty: :naughty: Pač prsti hitrejši od glave...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se