.T. Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 oo kok se mata pa vidva rada :wub: DAMN! Vsi ste že sprevideli, da jo osvajam, le ona ne :ph34r: Tadej
Ice Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 DAMN! Vsi ste že sprevideli, da jo osvajam, le ona ne :ph34r: Tadej :kva2: ce ne porajta hint-a kako naj se kaj bolj subtilnega.
SiR Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 ah poanto ste zgrešili...če se misli kdo z motosveta poročit in bi to novico in veselje delil z nami naj to pove, da veselje delimo z njima ne pa da se tle kr neki ugiba in dela norca....če se dotični par odloči za izpoved njune ljubezni na teh straneh smo mu člani sposobni narediti vikend pred poroko eno tako motoristično izkušnjo, katero ima malokdo-marsikateri član bi se z veseljem udeležil ene fajn vožnje oz. mitinga v njuno čast...če jima je do tega...če pa ne pa vseeno srečo mladoporočencema..... :OK: :wub: kaj pa če nekdo z motosveta te novice ne bi z veseljem delil z vami/tabo, a se lahko poroči v miru, brez da bi bil ti užalčkan? in če jima ni do tega, a misliš, da je tvoja želja o sreči na mestu? Kar se mene tiče - vem, da se v zelo kratkem nihče od moderatorjev/motork ne bo poročil ... in da je cartiko nekdo orenk našponal :)
Alla Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 ... in da je cartiko nekdo orenk našponal :) Se pravi, da Cartika neizmerno uživa...... :lol1: :lol1: :xx: Alla O:-)
Brrrm Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 tisti ki umira kot mučenec, dokazuje le to, da ni bil pokvarjenec, ne pa tudi tega da ni bil bedak ! :rolleyes: To je pisalo v današnjem Delu. ni tvoj zeljnik pressss :lol:
pia Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Vse najboljše v življenju in veliko skupni fur.
Thundercat Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 kaj pa če nekdo z motosveta te novice ne bi z veseljem delil z vami/tabo, a se lahko poroči v miru, brez da bi bil ti užalčkan? in če jima ni do tega, a misliš, da je tvoja želja o sreči na mestu? Kar se mene tiče - vem, da se v zelo kratkem nihče od moderatorjev/motork ne bo poročil ... in da je cartiko nekdo orenk našponal :) jo zdej te ni blo 2 dni pa je bil mir...zdej se je pa začelo....zgrešil si bistvo mojga prispevka.... ah poanto ste zgrešili....da veselje delimo z njima ne pa da se tle kr neki ugiba in dela norca....če jima je do tega...če pa ne pa vseeno srečo mladoporočencema kaj vidiš tle slabga....in kje sem kej dal vedt da bom jst užaljen.....matr si tečen.... :BUA:
Brrrm Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Tečn? :? Kaj pa če se on ženi, saj je tudi motorator, potem je pa upravičeno tečn :kva2: :kva2: :kva2:
Thundercat Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 zavidam nevesti..... not! :lol1: :devil:
Brrrm Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Sedaj si pa malo zloben :devil: :devil: :devil: ;) :lol:
Thundercat Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 sej vem da bom na koncu vsega kriv sam....sam še vedno zgolj odgovarjam na provokacije..... :devil: in vedno lahko povem da symru ni glih moj tip..... .)
Brrrm Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Ma, tudi jazst ne bom kaj dolgo več tvoj tip, če boš še kaj dosti po nepotrebnem citiral. :angry: ;) :lol:
Hanzi Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 V kratkem bo Motosvetova poroka samo ne bo moderatorska(vsaj jaz zanjo ne vem)
Rude Boy Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 To je pisalo v današnjem Delu. aha, a za šponanje je prav pasalo ! :P mimogrede, sem slišal da sta si moto.... premislila ! poroka prestavljena za nedoločen čas ! o vseh nadaljnih novostih ne boste obveščeni ! :P
Saint Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 A bomo spet zabluzili eno čist spodobno temo, kot je bila npr. miss Motobooma. :? Dejte gor imena, slike, podatke, no pa razloge zakaj je prestavljena. :rolleyes: lp Rudi
Vale Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 Kwa zdej a sta se poročila???? Al sta se že skregala, da je že vse zamrlo :hmm:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 @ Vale ..... pomoje ju jebe logistika kdo bo pri komu živel :rolleyes: jep to je pa huda stvar :lol1:
Vale Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 @ Vale ..... pomoje ju jebe logistika kdo bo pri komu živel :rolleyes: jep to je pa huda stvar :lol1: Nč ne štekam :? :hmm: ... ziher je kul ... :yea2:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 @ Vale ..... kak ne štekaš ..... "poročila" se bota sam ni definirano kdo bo kje spal pa kdo bo kej plačeval .) :devil: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 ampak jaz še zdej ne vem gdo se je poroču
Brrrm Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Saj jaz tudi ne. In takole živeti v nevednosti, je en velik :devil: :lol:
MOTOVILC Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 (popravljeno) :notworthy: da ne boste rekli, da nisem nič povedal, :D bil v soboto na eni fešti jeblo 1A- :yea2: :OK: :grupni: :grupni: Popravljeno Junij 16, 2004. Popravil MOTOVILC
MOTOVILC Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 ja , DEJ pobriši ker sem falil temo :hmm: :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se