Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
tule glede tuninga glih ni use res ne če maš denar da ga boš tunov ti je usenu kir motor uzemeš glede na to da sm velk 173 men sploh ni problem glede prostora

sj bmk nj si kup kar si če, sj jo bo on vozu

Objavljeno

Ja kup si tistga k ti je bols usec. Jest ti priporovcam Nrgja k gre bols pa mislm da ma bolso masino. Pa aerox ma glup zica za sopotnika. Uzem nrgja drgač pa kr čš!

Objavljeno

:D glede zica za sopotnika sej al kupuješ motor zase na za sopotnika

Objavljeno

JA SEI MEN NE BO ŠOU VEČ KOT 80 85 PA ZA SOPOTNIKA PA BMK SAM DA SE BOM JST WOZO....NWM NO MEN JE AEROX FUL LEP SM ZE PA NWM...BOM ŠE WIDO

Objavljeno

Mene še pa zanima če je GILLERA RUNNER l.07 al pa 06 wredi ko prawijo da je elektronika"sfukana" pa to pa da ko daš blokade vse vun gre sam 60 pa to de mi wi powejte če wete?????'''

Objavljeno

Mene še pa zanima če je GILLERA RUNNER l.07 al pa 06 wredi ko prawijo da je elektronika"sfukana" pa to pa da ko daš blokade vse vun gre sam 60 pa to de mi wi powejte če wete?????'''

moj frend je kupu popolnoma novo runnerco, pa je se predn se je gor usedu fuknu RR auspuh gor, pa mu je letelo 90 (po stevcu, valda), torej 75-80 realnih.

pa ne pricakuj da ti bo 110 slo ze ko bos blokade ven dal .. po tej logiki bi mogu motor po HE predelavi letet cez 200 :P

brez blokad ti bo sou najvec 80 realnih (po klancu dol)

Objavljeno

KULK gre kai gilera runner-pure jet tista ko ma wzadi ločene žmigavce isto ko pri nrg power če daš blokade vun???????????????????????kdo ve

nai napiše al pa me doda na MSN RQNY_hecker@hotmail.com

Objavljeno

ma tu je istu k ditech nikamor ne gre pa use ma omejenu število obratov na kmpu ne pjur jet kupovat

Objavljeno

moj frend je kupu popolnoma novo runnerco, pa je se predn se je gor usedu fuknu RR auspuh gor, pa mu je letelo 90 (po stevcu, valda), torej 75-80 realnih.

pa ne pricakuj da ti bo 110 slo ze ko bos blokade ven dal .. po tej logiki bi mogu motor po HE predelavi letet cez 200 :P

brez blokad ti bo sou najvec 80 realnih (po klancu dol)

ja sei nočem da mi gre 110 wažn je da gre 85=) :OK:

Objavljeno

Lej nekupuj purejeta če misls kar kol predelovt čene ti bo šlo največ 75-80 realnih! Kup neki na frgazr runnerce pa use piaggio mašino grejo 75-80 realnih aerox mal mn! Moje mnenje ustaja da kups NRGja ali pa tanovo srko!

Objavljeno

Ampak vseeno ajnšpricerji v pospeških nesejo ostale (ok končna je razlika 2km/h v - ) :OK: Niso pa za predelovanje, to pa je res :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)

Lej nekupuj purejeta če misls kar kol predelovt čene ti bo šlo največ 75-80 realnih! Kup neki na frgazr runnerce pa use piaggio mašino grejo 75-80 realnih aerox mal mn! Moje mnenje ustaja da kups NRGja ali pa tanovo srko!

Ja sei si mnde neom pue jeta si pa bom hi per 2 gilero runner mnde.....moj frend pa nrgija power-hi per 2 pa ma na frgazar

?????ka to je vredi???

kero tanowo srko kaj je tooo???

http://images.tipmoto.com/t/i/29083_1.jpg takoole bi meu

JA PA KE JE TOTA RUNNERCA KO SM POKAZU SLIKO NA FRGAZAR PA KA JE KAKA TAKA DRGAČ--ISTA PA MA FRGAZAR=? DAI ME NE EN KO SE SPOZNA NA TOLE STVARCO DODA NA MSN RQNY_hecker@hotmail.com ali pa piše na lare@siol.net:..................................plissssssssssssssssssssssssssss :D

Popravljeno . Popravil RENE13
Objavljeno

zdaj se 1x napisi to kaj si zelel pravilno slovensko, al pa ti zbrisem tote poste

Objavljeno

JA ŽELEV SEM DA MI POWESTE ČE JE VREDI MOTOR GILERA RUNNER HI-PER2 AL PA PIAGGIO NRG POWER????PA KER JE BOLJŠI PA TO???SAM TO SE HOTEL

Objavljeno

JA ŽELEV SEM DA MI POWESTE ČE JE VREDI MOTOR GILERA RUNNER HI-PER2 AL PA PIAGGIO NRG POWER????PA KER JE BOLJŠI PA TO???SAM TO SE HOTEL

1 nepiši z velikimi ČRKAMI KER TO POMENI DA SE DEREŠ NA NEKOGA!

2. Reku ti bom gilera runner je dobr motor samo če si iz lj ti ga lahko hitro ukradejo drugače pa nrg in runner imata iste mašine zato uzameš tistega ki ti je lepši!

Objavljeno

1 nepiši z velikimi ČRKAMI KER TO POMENI DA SE DEREŠ NA NEKOGA!

2. Reku ti bom gilera runner je dobr motor samo če si iz lj ti ga lahko hitro ukradejo drugače pa nrg in runner imata iste mašine zato uzameš tistega ki ti je lepši!

1.Jst nism iz lj ampak sem doma blizu slovenjskih konjic.

2.Sm nwm če bbi si runnerco 2005 al 2007

To bom pa še vido....

Je pa res da ful kradejo to kr sm biu u nedeljo na motokrsu pa so enmo iz tega motorja ukradl žmigavce (karboske),ogelada(karbonska)...pa še in še..... :D

Objavljeno

To bom pa še vido....

Je pa res da ful kradejo to kr sm biu u nedeljo na motokrsu pa so enmo iz tega motorja ukradl žmigavce (karboske),ogelada(karbonska)...pa še in še..... :D

hja je meu srečo ponavad kr ceuga pelejo :devil: mafija :devil:

Objavljeno

hja je meu srečo ponavad kr ceuga pelejo :devil: mafija :devil:

jappp

Objavljeno

To bom pa še vido....

Uh še dobr da sam žmigovce pa špegle loh bi sam še pokrovčk za ventilč ustov

Objavljeno

ce so mu ze zmigouce dol uzel bi loh ceu motor ze odpelal.

neki sm slisu da se da runner-co uzgt na zmigouce :D zdej pa nevem ce je to res :?

Objavljeno

ce so mu ze zmigouce dol uzel bi loh ceu motor ze odpelal.

neki sm slisu da se da runner-co uzgt na zmigouce :D zdej pa nevem ce je to res :?

Ja baje da tm neke zicke zvezejo :BUA: :BUA: :BUA: Sam zakaj bi se s tem zafrkaval če ga loh s plasično žličko odpelejo :BUA: :BUA:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Zdravo!

Mam yamaho aeroxa 50cc in nevem kaj bi najprej kupil da bi šel motor hitreje in d bi bli pospeški boljši...

Motor ima gor leo vince RR in blokade zuni... ne mislm kupovat 70 kit! kaj naj še zamenjam.

lp

Objavljeno
Zdravo!

Mam yamaho aeroxa 50cc in nevem kaj bi najprej kupil da bi šel motor hitreje in d bi bli pospeški boljši...

Motor ima gor leo vince RR in blokade zuni... ne mislm kupovat 70 kit! kaj naj še zamenjam.

lp

RR zamenjaj za laser xpro.. daj gor 17.5 dellorto fergazer.. pa se kaki TP vario pa lamelni ventil menjaj, pa mogoce se jermenice pa je to to

Objavljeno

TP vario? Lahku prosm celotno ime? Pa je ta TP vario boljši od kšnga Malossi multivar 2000 pa polini speed control?

Objavljeno

TP pomeni top performance ampak to je samo kratica mah tam tam so z multivatorjem samo TP se mi zdi da je cenejši

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!