kekec III Objavljeno December 31, 2001 Opozori Objavljeno December 31, 2001 quote: Zna biti da pridem na eno pivce, vendar nikar čakati. Brrrm enako-nekje okrog 20 ure ! Lp
fisherman Objavljeno December 31, 2001 Opozori Objavljeno December 31, 2001 Ja lepo, lepo. Se vidmo v sredo.
lojzi Objavljeno Januar 2, 2002 Opozori Objavljeno Januar 2, 2002 quote: Pridem okoli 20. ure! Tadej Torej dans čez uro in pol ! Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno Januar 2, 2002 Opozori Objavljeno Januar 2, 2002 Tudi jaz se bom počasi spravil na cesto. Brrrm
Gregs Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Mimogrede: Old Pub je bil zaprt. Smola. No, ampak smo se potem našli v Kaval klubu na Brodu in je bilo zelo prijetno. Sploh pa biljard! Moramo še kdaj to ponoviti. In mimogrede2: v biljardnici se precej manj voha tisto smrdljivo, megleno gostoto, ki se ji baje reče dim...
Hanzi Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Pa ne da ste šele zdaj prišli domov. (4.20) Se opravičujem ker me ni bilo ampak me je moja Monika popoldne nahecala da sva šla malo povohat hitrost in malo fantastike. (Taxi 2) Tisti moment sem pozabil na vas zato se vam iskreno opravičujem. OPROSTITE,OPROSTITE IN ŠE ENKRAT OPROSTITE!!!!! Sicer pa koliko vas je potem bilo na brodu (firbecmematrapress) KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS Uredil - HANZI on 03/01/2002 09:22:48
Brrrm Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Ko sva ob 22h s Tadejem odšla nas je bilo tam 13 (+-1). Brrrm
Climber Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 quote: Pa ne da ste šele zdaj prišli domov. (4.20) Midva z Gregsom sva koncala tam okoli 1:00, potem pa Gregs doma ni mogel zaspati - v dveh urah in pol smo odigrali kar nekaj partij pa ce se prov spomnem ni izgubil prakticno nobene quote: In mimogrede2: v biljardnici se precej manj voha tisto smrdljivo, megleno gostoto, ki se ji baje reče dim... Se popolnoma strinjam s tabo, pa se bolj zivahno je!!! BTW: gregs, kdaj bos dal longeto dol, da bomo mel vsaj minimalne sanse te premagat LP Climber
lojzi Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Climber, a nisi pol nobene več zmagou? No ja, jest sem pa še enkrat uspel zmagat, proti policajem in alkotestu ! Lojzi ma vas rad
lojzi Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 quote: A si foušzrak vlekel? Brrrm Ja, iz neokuženih prekatov Lojzi ma vas rad
easyrider Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Imam samo eno vprašanje: Kaj se je včeraj res tako miza bleščala, da je bilo nekaterim nemogoče zmagati kakšno igro? lp Easyrider
vragica Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 quote: Imam samo eno vprašanje: Kaj se je včeraj res tako miza bleščala, da je bilo nekaterim nemogoče zmagati kakšno igro? lp Easyrider Ne miza... bela zogica je bila problem... za dva... al' pa kaj drugega... ne vem. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Climber Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 quote: Climber, a nisi pol nobene več zmagou? Bolj ko se je ura blizala jutru, bolj je postajal Gregs miren in natančen in bolj se je meni tresla roka, begal pogled, ... quote:Kaj se je včeraj res tako miza bleščala, da je bilo nekaterim nemogoče zmagati kakšno igro? Ce se je ze kaj blescalo, je bila to Zarja, Viragica in seveda Gregsova longeta LP Climber
kekec III Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Prišel prepozno ,da bi se vam pridružil ! Pa drugič ! Lp
Zoolo Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Ammm, ...pa kaj nihce drug ni opazil da se je bleščala celotna miza skupi s tapicirungo?? (Poleg vsega že naštetega!! ) ***** Come in peace or stay at home! Uredil - zoolo on 03/01/2002 12:41:43 Uredil - zoolo on 03/01/2002 12:42:55
Desmo Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 quote: Ammm, ...pa kaj nihce drug ni opazil da se je bleščala celotna miza skupi s tapicirungo?? (Poleg vsega že naštetega!! ) Jaz sem to kmalu opazil. Poleg vsega pa, čeprav Gregsu cigaretni dim ni preveč smrdel, je bila vidljivost vseeno precej slaba (beri: meglena). Bye Desmo
Brrrm Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Da mize v biljardnici močno bleščijo sem opazil že takoj, ko smo prišli in ko smo iskali prazno (pivsko) mizo, zato sploh nsem predlagal, da gremo igrati biljard, ker sem pozabljivec, sončna očala pozabil doma. Brrrm
easyrider Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Besede, besede, besede, ... izgovori, izgovori, izgovori, ... lp Easyrider
lojzi Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 quote: Ammm, ...pa kaj nihce drug ni opazil da se je bleščala celotna miza skupi s tapicirungo?? (Poleg vsega že naštetega!! ) ***** Come in peace or stay at home! Ej Zoolo, da nis ti zaljubljen, al pa tko, k u uni pesmci, ti že veš keri ! Lojzi ma vas rad
Mačica Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Pa kje hudiča ste bili včeraj? Jst vas iskala, pa ne najdla :(( Upam, da bomo naslednjo sredo spet v Twinu. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Gregs Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Eheheh... Ja, včeraj se mi je pa res kar nekaj sralo na biljardu. No, mogoče pa tista srednja šola in igranje biljarda res niso še čisto za odmet...
Gregs Objavljeno Januar 4, 2002 Opozori Objavljeno Januar 4, 2002 quote: quote: Climber, a nisi pol nobene več zmagou? Bolj ko se je ura blizala jutru, bolj je postajal Gregs miren in natančen in bolj se je meni tresla roka, begal pogled, ... Climber, saj me poznaš: bolj se dan nagiba v večer in večer v jutro, bolj zbran in aktiven sem. Ampak ko pa pride enkrat jutro.... uuuuu.... zagrnite zavese!!! To škodi mojima daljšima zobkoma...
vragica Objavljeno Januar 4, 2002 Opozori Objavljeno Januar 4, 2002 quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Ammm, ...pa kaj nihce drug ni opazil da se je bleščala celotna miza skupi s tapicirungo?? (Poleg vsega že naštetega!! ) ***** Come in peace or stay at home! -------------------------------------------------------------------------------- Ej Zoolo, da nis ti zaljubljen, al pa tko, k u uni pesmci, ti že veš keri ! Lojzi ma vas rad Lej ga Lojzija, k se med zlobe rine. "" quote:Pa kje hudiča ste bili včeraj? Jst vas iskala, pa ne najdla :(( Upam, da bomo naslednjo sredo spet v Twinu. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Macica... a si ze slisala za... joj kako se ze rece... TELEFON? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Priporočene objave