berni7 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Mogoce kdo v kratkem prodaja kaksno Cagivo Raptor 125ccm, al pa pozna koga ki jo??? Sem zlo zainteresirana za nakup. Prosim pisite na _berna_@email.si
C4V4L13R Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 poglej post višje...mogoče jo še ima .)
TrEp Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 No sedaj so mi lepo porihtali motor v nulo in počasi se bliža čas ko ga bom odblokiral, zdaj se mi brez veze zdi da ko mi ga nojo odblokirali da bi mi original avspuh rezali pa vn blokade jemali ( da ko ga bi prodaju da nebi blo kakih problemov .....), zato bi najraje kak drug avspuh dau gor odblokiran, ali paše od mitota, pa če paše če kdo pozna ki bi kdo prodajal kašnega rabljenega. :winkiss:
JeRn3j Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 No sedaj so mi lepo porihtali motor v nulo in počasi se bliža čas ko ga bom odblokiral, zdaj se mi brez veze zdi da ko mi ga nojo odblokirali da bi mi original avspuh rezali pa vn blokade jemali ( da ko ga bi prodaju da nebi blo kakih problemov .....), zato bi najraje kak drug avspuh dau gor odblokiran, ali paše od mitota, pa če paše če kdo pozna ki bi kdo prodajal kašnega rabljenega. :winkiss: edino pametno... kupi drugega... pomojem je isti ker kolkor vem je motor isti... kot je recimo isto pr tuonotu in rs ki.... bo skor sigurn pasou gor... rablenga pa ne boš dobu ;)
TrEp Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 našel se eno ponudbo za rablenega, drugače ki bi se pa dalo v sloveniji kupit kakšnega gianellija al pa kej, ko nebi rad po tujini skaku al pa prek neta naročvau
Gizmo_ Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 našel se eno ponudbo za rablenega, drugače ki bi se pa dalo v sloveniji kupit kakšnega gianellija al pa kej, ko nebi rad po tujini skaku al pa prek neta naročvau gianellije maš na avtotriglavu k so uradni zastopnik za te avspuhe,.. sam newem če mal pogledaš kje rablenega dobiš (od mitota pomoje paše)... ker se ti pomoje bol splača..škoda bi blo dat za nowga..
andrej10 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Sory tema je mal predolga in ne morm vsega prebrat tk da bom kr direktn. :blush: A ma Raptor/Planet sploh obratomer??? :blink: P.s. Če ga nima a gre brez njega? :wacko:
Čamac Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 13 strani je predolga tema? Ko sem jaz kupoval motor, sem prebral kompletno temo od cagive mito, kar nekaj tem o papirjih, registraciji, pogodbah, ktmu lc2, husqvarni ch wsm, aprilii rs 125 (no aprilie nisem cele prebral :D ) :P
Stroj Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Sory tema je mal predolga in ne morm vsega prebrat tk da bom kr direktn. :blush: A ma Raptor/Planet sploh obratomer??? :blink: P.s. Če ga nima a gre brez njega? :wacko: Nima ne, drgač se da pa mašino poslušat...takoj slišš kok se kej matra
reesko Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Nima ne, drgač se da pa mašino poslušat...takoj slišš kok se kej matra to je res..sam usen..brez obratomerja bi jst težko vozu :P (trenutno mi ne dela in je res prasica )
Čamac Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 to je res..sam usen..brez obratomerja bi jst težko vozu :P (trenutno mi ne dela in je res prasica ) a po novem ti še obratomer ne dela? ojej z vsakim novim dnem nekaj crkne :D
TrEp Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) Ma sej gre, po zvoku pač šaltaš, naredlo se mi je pa že da sem ga imel v previsokih obratih in sem prestavil v nižjo in mi je potem zadnjo kolo zablokiralo. Kupim mito avspuh!! proda kdo za male pare ?? Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil TrEp
JeRn3j Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Ma sej gre, po zvoku pač šaltaš, naredlo se mi je pa že da sem ga imel v previsokih obratih in sem prestavil v nižjo in mi je potem zadnjo kolo zablokiralo. Kupim mito avspuh!! proda kdo za male pare ?? ne prbiji... jst sm iz 8000 dou iz tretje v drugo pa je obratomer zabil do 11 000 oz. do blokade pa ni nč blokeral to pač nima tok navora da bi se to zgodilo :photo:
Climber116 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Jernej ka teb ni jasn, itaq da ti zablokira zadno gumo če prenisk šaltaš!
JeRn3j Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) Jernej ka teb ni jasn, itaq da ti zablokira zadno gumo če prenisk šaltaš! nop no ja mogoče če bi pr 10 000 iz druge v prvo rukno... ampak to je pa že extrem sploh pa to sigurno najbolš ve mopedist ane mmaatiicc :grrr :grrr :grrr ;) te motorji majo tok mal navora da je to skoraj nemogoče... to ni ninja z 67Nm navora... rs ka ga ma 15Nm se mi zdi... Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil JeRn3j
Climber116 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 kolk je to od navora važn ne vem, vem pa da me je že fuknal skor zarad tega, ko mi je na mopedu to nardil, enkrat od začetka, ko sm se še bol uču šaltat pa to... Npr. pred semaforjem že prej stisneš sklopko pa šaltaš iz 6 do druge, pa se naenkrat zelena pržge, ti jo 100%zagrabi... Drugač je pa tvoja rs-ka glih tulk moped ko moj :evilgrin: ne rečem da bi mitota meu :whistle: jok3
JeRn3j Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 kolk je to od navora važn ne vem, vem pa da me je že fuknal skor zarad tega, ko mi je na mopedu to nardil, enkrat od začetka, ko sm se še bol uču šaltat pa to...Npr. pred semaforjem že prej stisneš sklopko pa šaltaš iz 6 do druge, pa se naenkrat zelena pržge, ti jo 100%zagrabi... Drugač je pa tvoja rs-ka glih tulk moped ko moj :evilgrin: ne rečem da bi mitota meu :whistle: jok3 navor je pri teh zadevah številka 1 ;) no ja sej pravm to je tko kot da bi ti se pelov 60 pa v drugo dou... te bo mal zablokeral seveda... sam veš kaj ti na ninđi nardi :xx: :xx: :xx: tm šele hudiča vidš :xx: no ja če ne druzga ma moja rs ka BELO tablco tvoj moped pa rumeno... kar pomen da furaš moped ;) mito je itak zgodovina... ne gre nikamor... :P preverjeno ;)
_Fingi_ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 No ja, morm rečt da tud men kdaj malenkostno blokira zadnja guma, če prov na hitr(pa mal bl na grobo) šaltam v nižje prestave :evilgrin: :whistle: :whistle:
NejcZ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Tud men kr dostkrat.. a jebat ga :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Tud men kr dostkrat.. a jebat ga :evilgrin: Za 4t je to dost nurmaln, pr 2t ti mal teži ...
Noiser69 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 pr 4T sploh bremze ne bi rabu :P hehe :D
NejcZ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Normalno.. sploh ko nalašč šaltaš 2 dol na travi.. :whistle:
Climber116 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 no ja če ne druzga ma moja rs ka BELO tablco tvoj moped pa rumeno... kar pomen da furaš moped ;) Hehe, ma moj moped tud belo, ker mi je na tehničnem več šou, pa so dal belo, pa ispit A do 50km/h :winkiss:
JeRn3j Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Hehe, ma moj moped tud belo, ker mi je na tehničnem več šou, pa so dal belo, pa ispit A do 50km/h :winkiss: hahahaha ne me jebat... pol si več plačov :lol1: flemčiju je šla rs ka 120 pa je meu rumeno :lol1:
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Mah to je blo še takrat.. včasih :) par let nazaj, zdej tega več ni.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se