Robert Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 oki...sori :) ← Je že OK :wub: Pozdrav od Roberta
Sajo Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Sem dobu še ena ideja ti jo jutr povem Einherjar
ixs Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 V torek 22.3.2005 - torej jutri - pride ob 16:00 v Clubhouse Firestarter ekipa od Televizija Slovenija, da posname prispevek o zaščitnih ograjah z motoristi aktivisti. Vabljeni torej v čimvečjem številu že ob 16:00 in čimbolj disciplinirano, da ne izpademo horda huliganov......
Robert Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 V torek 22.3.2005 - torej jutri - pride ob 16:00 v Clubhouse Firestarter ekipa od Televizija Slovenija, da posname prispevek o zaščitnih ograjah z motoristi aktivisti. Vabljeni torej v čimvečjem številu že ob 16:00 in čimbolj disciplinirano, da ne izpademo horda huliganov...... ← Mene pač ne bo zaradi dela, vendar sporoči, kdaj bodo prispevek predvajali, ker bi ga rad videl. Lepo, da so se vam odzvali. Pozdrav od Roberta
ixs Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 pravijo da bo prispevek ta teden v četrtek...če pa se motim pa me bo popravil bladzo.....oz. sporočimo jutri
bladzo Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Prispevek naj bi bil res že v četrtek, v prispevku bo sodeloval tudi oče, ki je lani izgubil sina, zaradi trka v zaščitno ograjo (Marija Reka). Stvari so se začele resneje premikati :yea2: :yea2:
Robert Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Prispevek naj bi bil res že v četrtek, v prispevku bo sodeloval tudi oče, ki je lani izgubil sina, zaradi trka v zaščitno ograjo (Marija Reka). Stvari so se začele resneje premikati :yea2: :yea2: ← Prispevek bo prikazan v Odmevih oz. Dnevniku? Pozdrav od Roberta
Robert Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 (popravljeno) TEDNIK ← Aja, ,četrtek, sam prav pozabil na Tednik :slap: Hvala za info! Pozdrav od Roberta Popravljeno Marec 21, 2005. Popravil Robert
.T. Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Katera novinarka bo pa delala prispevek? Sumim, da bo to Mojca Blažej Cirej. Njen mož je motorist.... Zato upam, da bo pokapirala za kaj se gre pri teh količkih. Na žalost eni v soboto na okrogli mizi v Medodah niso :slap: Tadej
MaraudeR Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Katera novinarka bo pa delala prispevek? Nina M.
bladzo Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Od novinarke družba so tudi motoristi in ona je vsekakor na naši strani. Obnašati se bo potrebno kar se da skulirano.Izjavo od policije bo dal Caci, kar mislim, da bo tudi vredu.
SiR Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Od novinarke družba so tudi motoristi in ona je vsekakor na naši strani. Obnašati se bo potrebno kar se da skulirano.Izjavo od policije bo dal Caci, kar mislim, da bo tudi vredu. ← a mu zaupamo, k je glih policaj? ;)
Hanzi Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Je tudi motorist, pa kolikor ga jaz poznam je predvsem ČLOVEK in potem šele policaj O:-) Upam da pridem tudi jaz :hmm:
bladzo Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 ixs: dej prinesi danes vse tiste tvoje dopise, ki si jih pošiljal, pa tudi odgovore, ki si jih dobil
Einherjar Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Jaz prinesem se nekaj materiala, ki mi ga je vceraj predal Tadej.
.T. Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Kot kaže se zna zgodit, da pridem........ Tadej
Einherjar Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Ce ti znese probaj se en koledar prinest od ZMKS - jaz ga imam v kufru precej stisnjenega...
.T. Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Pred eno urico sem dal zadnjega eni moji sodelavki :wub: :wub: :wub:, ki je čist frišna motoristka..... Bom probal urediti, da bo kdo pripeljal kak koledar k vam v club do 16-stih. Tadej
gebre Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Do kdaj se pa še zbira podpise, jest sem jih danes nabral za en list, moram pa obdelat še 3/4 žlahte pa še iz treh razredov dobim jutri liste, vsaj upam.
Einherjar Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Do kdaj se pa še zbira podpise, jest sem jih danes nabral za en list, moram pa obdelat še 3/4 žlahte pa še iz treh razredov dobim jutri liste, vsaj upam. ← Tam enkrat vceraj bi bilo najbolje, ce bi dobili... Ampak ce ti ta teden znese bo cisto v redu.
ixs Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Podpise zbiramo še naprej...bomo pa fdanes predali podatek koliko smo jih že zbrali.... Tudi po tem ko bomo kopije poslali na ministrstvo bomo še zbirali podpise in sicer dokler ne pričnejo dopolnjevati ograj!!
Hanzi Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 No kar smo zvedeli danes je pa tale smeško :eek: kar malo premajhen Motoristi in motorisktke: na DDC samo še na nas čakajo da jim povemo kje naj zmontirajo ograjo :? Baje bo to tudi objavljeno v četrtek :kva2: Kaj sledi: ta kader izrezat in ga skupaj z najavo obiska poslat tistemu ki je to izjavil in se recimo eno sredo popoldne nalepimo tam na DDC. :o
kađiva Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 ...ja čeprov ne vem kva je bl smešen, to kar si ti omenil,..al to da 12EUR za meter ograje ne drži,...da je po njihovih podatkih to od 2500- 3000 SIT :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se