MoTo G_P Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Ja velik stvari je blo men zlo ne jasnih, motor je biu enostavno "prelep"...+ Druga zapažanja ob ogledu...Zato sm poisku druzga k je biu bolsi pa še cenejsi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Zdravo! Zanima me, če ima kdo sprednjo masko in levo bočno plastiko za zx6r 03-04...Mogoče kdo ve za kakšne poliestre ali bilokaj? Pa še zanima me kako je z vrtenjem števca? Kupil bi rad nov števec ker je stari zanič in motor ima 18k km na "novem" števcu jih kaže pa 28.000... Ve kdo kje oz kako se to zavrti nazaj da bi motor imel realne kilometre? Hvala za odgovore! LP :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker125 Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Zdravo! Zanima me, če ima kdo sprednjo masko in levo bočno plastiko za zx6r 03-04...Mogoče kdo ve za kakšne poliestre ali bilokaj? Pa še zanima me kako je z vrtenjem števca? Kupil bi rad nov števec ker je stari zanič in motor ima 18k km na "novem" števcu jih kaže pa 28.000... Ve kdo kje oz kako se to zavrti nazaj da bi motor imel realne kilometre? Hvala za odgovore! LP :) levi pa desni bok mam js doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sbjama Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 LP Imam ZX6r ja letnik 2000. pa me zanima kaj lahko naredim na agregatu (rad bi povečal HP) in če kdo ve kako očistiš frgazerje oziroma kaj moraš očistit??? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker125 Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Evo če kirmu prav pride. Cena pa 100€ za bok! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 a ma kdo zablokerno na 25 kw? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frk Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 a ma kdo zablokerno na 25 kw? da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 da zj me pa zanima kolk je bla blokada :) .. pa homologacija pa kok leti zj z blokado :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frk Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 zj me pa zanima kolk je bla blokada :) .. pa homologacija pa kok leti zj z blokado :) eni so dali 130€ jaz sem zal 106€, vpis v homologacijski kartonček mislim da je bil 35€ oz tu nekje, kolko pa leti pa je druga zgodba.. če so slabi pogoji ga ne spraviš čez 170, če pa so idealni pogoji pa gre še malo več.. rekord v zaveterju mam 207 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Evo če kirmu prav pride. Cena pa 100€ za bok! Ti kar pršparaj zadevo ni 2x za rečt da ne bom to rabil :krneki: nikol ne veš kje te nesreča čaka :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 LP Imam ZX6r ja letnik 2000. pa me zanima kaj lahko naredim na agregatu (rad bi povečal HP) in če kdo ve kako očistiš frgazerje oziroma kaj moraš očistit??? Hvala kupi akrapoviča... ostalo je brez veze... jst mam racing krivino doma, samo je za 03/04, zato predvidevam da ne paše gor aja če kup kdo krivina od akrapoviča brez dušilca in fedrov... zelo ugodno prodam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 a ma kdo zablokerno na 25 kw? jst sm dou za blokado+papirje 130€pa še ene 60 €na Lpp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 še neki... zanima me če ima kdo desno stopalko... samo tisti del k maš nogo gor... če ima na zalogi kdo kupim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axilon Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 sej mam pa tud jst enga črnga zx-6r l.2003 za prodat...če koga zanima Drgač pa...kako zaboga spravm voznikov sedež dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 sej mam pa tud jst enga črnga zx-6r l.2003 za prodat...če koga zanima Drgač pa...kako zaboga spravm voznikov sedež dol? Prvo daj dol sedež od sovoznika no in tam imaš potem en šravšek na sredini katerega odvij in železen hakelček porini gor...potem se voznikov sedež odhakla:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roko Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Takole pa pelje novinar revije MOTOCICLISMO novo "ŠESTICO". :worship: :worship: :naughty: :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 (popravljeno) am neki me zanima... je "varno" dat švasat stopalko (tisto ko imaš nogo gor)? manjka jo ene 2cm na koncu ... to bi dou prvarit... zanima me kolk je to kj nevarn da se odtrga? Da se peljat tud brez tistih 2 cm, samo pri polaganju ni preveč dobr občutek... drsov s tem ne bom po tleh ampak vseeno. Problem je v tem ker rabljene cele ne dobim, nova je pa draga da na rit padeš. ali pa če ima kdo kako idejo kje dobit kake aftermarket tačke recimo dokaj ugodno? Popravljeno Januar 27, 2009. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 (popravljeno) jaz švasal nebi...v louisu majo sigurno. evo ti link upam da dela... http://www.louis.de/_20d2306cc0a631eb79f44...tnr_gr=10046616 ni sem i dalo gledat za doticen model.... upam da si mel to v mislih Popravljeno Januar 27, 2009. Popravil aselak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 jaz švasal nebi...v louisu majo sigurno. evo ti link upam da dela... http://www.louis.de/_20d2306cc0a631eb79f44...tnr_gr=10046616 ni sem i dalo gledat za doticen model.... upam da si mel to v mislih to rabim ja samo tele niso sploh za moj motor... tele so sam za neke čoperje... za sportake pa sploh ni... ma dej za 1no novo hočjo na elisi 90€. za tolko dnarja pa že sigurno obe nove aftermarket dobim. če kdo ve še kako tako varianto bi prosu da pove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 (popravljeno) najdu na eni ameriški strani original dele... in pride 55$ me cenejš pride da iz tam naročim, kot pa da jih na elisi vzamem... :headbang: pozna kdo kake aftermarket za moj motor zx 6r 636 03/04?? prosim Popravljeno Januar 27, 2009. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 to rabim ja samo tele niso sploh za moj motor... tele so sam za neke čoperje... za sportake pa sploh ni... ma dej za 1no novo hočjo na elisi 90€. za tolko dnarja pa že sigurno obe nove aftermarket dobim. če kdo ve še kako tako varianto bi prosu da pove. Če dobro zašvasaš, oz. imaš nekoga, ki obvlada stvar, ti stopalka na švasu ne bo nikoli spustila, tako da pametnjakovičenje nekaterih, kako nevarno je to, odpade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 (popravljeno) jst tud tko mislm, pa itak se da tud brez teh 2cm peljat... sm bil tud na racelandu z polomleno pa ni blo blema... edin res pa je da se malo nelagodno počutiš... še vedno tud če se odtrga tista 2 cm, maš še vedno 3/4 noge na stopalki... sm pa našu tud aftermarket (amerika) te stopalke po 10$ ... matr kdo pozna kako štacuno k tako robo prodajajo pr nas? Popravljeno Januar 27, 2009. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 (popravljeno) (tisto zlato tm pr tacah) takele bi rad, če ve kdo kje se to dobi... (slika je iz avtoneta) Popravljeno Januar 27, 2009. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 jst tud tko mislm, pa itak se da tud brez teh 2cm peljat... sm bil tud na racelandu z polomleno pa ni blo blema... edin res pa je da se malo nelagodno počutiš... še vedno tud če se odtrga tista 2 cm, maš še vedno 3/4 noge na stopalki... sm pa našu tud aftermarket (amerika) te stopalke po 10$ ... matr kdo pozna kako štacuno k tako robo prodajajo pr nas? Louis - nosilec (gelenkkit) - 25,95€ /par Louis - tačka 1 - 24,95€ /par Louis - tačka 2 - 22,95€ /par D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Louis - nosilec (gelenkkit) - 25,95€ /par Louis - tačka 1 - 24,95€ /par Louis - tačka 2 - 22,95€ /par D. wau dbest :D tole rabm ja :D am sam še neki... kako pa to gor stoji :D a dobiš še kake šravfe zravn ker samo tole ni v redu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se