gsxf750 Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 Kje v okolici Kamnika,Domžale, Mengeš.... bi se dalo sposoditi motor za čez vikend? Imam A2 izpit. LP V Ljubljani http://www.itineris.si/index_files/motorji.htm V
Urbii Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 Si poskusil tukaj: http://www.bmw-motor...i/sl/index.html Tle se zgleda da dogovort za vse modele BMWjov zgleda. Oj, saj to je uradna BMW stran za SLO tržišče. Bom mogoče malo drugače napisal... BMW Slovenija nima nobenega K1300S... za testo vožnjo ali za rentati... Zdaj me pa zanima če kdo ve kakšno alternativo... sepravi kak "privat" rentabike (kot je nap. Itineris d.o.o) in imajo na izposojo ta motor...ali pa kak BMW.AT kje v bližini...? lp Urban p.s.: v salon so me vseeno povabil, da mi sestavijo ponudbo... keri carji... me zanima koliko avtomobilov prodajo brez predhodne testne vožnje...
Pervy Objavljeno April 1, 2013 Opozori Objavljeno April 1, 2013 Kolega sprašuje če se da kje pri nas ali v avstriji (celovec ker je iz LJ) rentat Harleya. Enemu kolegu bi za darilo dali najem H-Dja za dan ali več, jasno odvisno do cene. Za Slo sem mu že rekel da je mala šansa, ve kdo vseeno kje bi se dalo kaj dobit? Aja oni tip ima izpit in vse ostalo.
sesir Objavljeno April 1, 2013 Opozori Objavljeno April 1, 2013 Kolega sprašuje če se da kje pri nas ali v avstriji (celovec ker je iz LJ) rentat Harleya. Enemu kolegu bi za darilo dali najem H-Dja za dan ali več, jasno odvisno do cene. Za Slo sem mu že rekel da je mala šansa, ve kdo vseeno kje bi se dalo kaj dobit? Aja oni tip ima izpit in vse ostalo. Na bluelu v Gracu se verjetn da 2005 je frend pusto tam ninjo in šel z bluelom okoli
Ice Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 schratter ni vec oridzidzi-HD-dealer. je bila grda afera nekaj let nazaj, ko jih je HD enostavno odzagal kljub veljavni pogodbi. clocktower je prevzel to delo.
Andrej.d Objavljeno April 25, 2013 Opozori Objavljeno April 25, 2013 Kolega sprašuje če se da kje pri nas ali v avstriji (celovec ker je iz LJ) rentat Harleya. Enemu kolegu bi za darilo dali najem H-Dja za dan ali več, jasno odvisno do cene. Za Slo sem mu že rekel da je mala šansa, ve kdo vseeno kje bi se dalo kaj dobit? Aja oni tip ima izpit in vse ostalo. Motodrom Klagenfurt je pravi naslov za vse okoli HD.
bajamali Objavljeno April 25, 2015 Opozori Objavljeno April 25, 2015 Ima kdo kake novejše informacije za izposojo? Mogoče ve kdo za koga, ki ima kak kawasaki zx6r, cbr600rr ali r6 za izposojo? Odločam se namreč za nakup enega od teh...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se