DAMI34 Objavljeno Maj 19, 2020 Opozori Objavljeno Maj 19, 2020 pred 17 urami, mladench pravi: *redirka, briši... Najdu odgovor. @maus čak, ker odgovor, me zanima, preden pobrišem 10€ brisanje na željo 12€ brisanje v 30 minutah po objavi
mladench Objavljeno Maj 19, 2020 Opozori Objavljeno Maj 19, 2020 Smetiššš ? miš obgloda CSA cca. 8k ?
Racka11 Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 Tudi jaz bil pri Širniku. Obe novi RA3 in v pol ure so bili gotovi. Prijazni, in super ustrežljivi. No, saj sem pošteno plačal 330 eur. Je pa prvi komplet RA3 zdržal 12689 km, ampak, ker sem kot začetnik kategorije A pri 49 letih vozil kot “posranec”, sta na sredini postali gumi ploščati. Profil je bil še dober, ampak je vedno malo streslo ko sem, sedaj ko nimam več plenice, nagnil motor in je šla guma iz ploščate sredine proti robu. Me pa zanima ali se držite proizvajalčevih priporočil glede gum? Za moj motor piše v navodilih Bridgestone ali Continental. Ali je to pomembno ali je pač navedeno samo zaradi poslovnega sodelovanja med proizvajalci?
maus Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 pred eno uro, Racka11 pravi: Me pa zanima ali se držite proizvajalčevih priporočil glede gum? Za moj motor piše v navodilih Bridgestone ali Continental. Ali je to pomembno ali je pač navedeno samo zaradi poslovnega sodelovanja med proizvajalci? To je bolj priporočilo .. pri meni je priporočljiva pnevmatika Pirelli SC SP ... to bolj pomeni kateri rang je priporočljiv glede voznih in hitrostnih lastnosti gum ... da ne bi dau kakšnih kramparc gor na motor ki ima 200+ KM, ker take gume nimajo hitrostnih lastnosti primerne motorju .. upam, da se dovolj dobro pojasnil
ukica Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 1 hour ago, Racka11 said: Tudi jaz bil pri Širniku. Obe novi RA3 in v pol ure so bili gotovi. Prijazni, in super ustrežljivi. No, saj sem pošteno plačal 330 eur. Je pa prvi komplet RA3 zdržal 12689 km, ampak, ker sem kot začetnik kategorije A pri 49 letih vozil kot “posranec”, sta na sredini postali gumi ploščati. Profil je bil še dober, ampak je vedno malo streslo ko sem, sedaj ko nimam več plenice, nagnil motor in je šla guma iz ploščate sredine proti robu. Me pa zanima ali se držite proizvajalčevih priporočil glede gum? Za moj motor piše v navodilih Bridgestone ali Continental. Ali je to pomembno ali je pač navedeno samo zaradi poslovnega sodelovanja med proizvajalci? Ce bos vprasal na tem forumu, bos dobil sam en predlog. Mitas. Mitas je za v hrib lazit, vozit po snegu, dirkaliscu, off roadu.. In to ena guma je najboljsa za vse nasteto! Drugace pa tako kot je maus povedal.. ponavadi zraven proizvajalca dopisejo se model. In ce se bos drzal tega ranga gume, bo vecina proizvajalcev vec kot dobra. Ko bos pa dobro utecen bos pa ze sam vedel katera guma ti ustreza.
Racka11 Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 Hvala. Zdaj mi je bolj jasno za kaj gre. Sicer sem z RA3 zelo zadovoljen glede na moje skromne izkušnje in pravzaprav ne morem komentirat ostalih znamk, ker nimam pojma, tako da bom verjetno ostal pri Continentalu.
TakeALookAround Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 Mogoce je cas, da se jih zacne grajat... ?
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 Jest jih neb graju (pnevmatika je majka tako SA kot RA), samo niso pa tok dobre (za moj stil) da odtehtajo (finančno razliko) nek štandard ST pnevmatike za relativno nizko ceno. Nalašč nisem napisu firme. Pa še ena zadeva je: ponudnikov na mojmu koncu je mal, na katere bi se zanesel pri menjavi le te.
krucymucy Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 Mmm ... mladench, maus, DAMI34 in 4 others 7
LunaticFringe Objavljeno Maj 21, 2020 Opozori Objavljeno Maj 21, 2020 Žaba ima novo obutev krucymucy, mladench, DAMI34 in 4 others 7
mladench Objavljeno Maj 24, 2020 Opozori Objavljeno Maj 24, 2020 Bodo šle cene dol... ? Bostjan L in DAMI34 1 1
Bostjan L Objavljeno Maj 24, 2020 Opozori Objavljeno Maj 24, 2020 59 minutes ago, mladench said: Bodo šle cene dol... ? Tale iz videa je zelo velik optimist Zamenjal je defektno Ra3 z novo Ra3. Res je optimist.
ukica Objavljeno Maj 24, 2020 Opozori Objavljeno Maj 24, 2020 16 minutes ago, Bostjan L said: Tale iz videa je zelo velik optimist Zamenjal je defektno Ra3 z novo Ra3. Res je optimist. Zakaj optimist? prejsni teden je bil odpoklic piscanca zrd salmonele.. a zato ne jes vec piscanca? Se pa strinjam da je grenak priokus. LunaticFringe in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 24, 2020 Opozori Objavljeno Maj 24, 2020 Vpoklic serije bi moral narediti, to je nekje običajen postopek pri vseh gumarjih. Seveda če bodo ocenili, da se jim to splača, al raje tvegajo kak lajf v stilu "saj gre za osamljen primer". Vpoklici, odpoklici umiki se pa dogajajo, pri vseh gumarjih, ki dajo kaj nase. pred eno uro, ukica pravi: Zakaj optimist? prejsni teden je bil odpoklic piscanca zrd salmonele.. a zato ne jes vec piscanca? Se pa strinjam da je grenak priokus. tut pršut v kosu pakiran, pa ga bomo zihr še jedli. ukica 1
Bostjan L Objavljeno Maj 24, 2020 Opozori Objavljeno Maj 24, 2020 1 hour ago, DAMI34 said: Vpoklic serije bi moral narediti, to je nekje običajen postopek pri vseh gumarjih. Seveda če bodo ocenili, da se jim to splača, al raje tvegajo kak lajf v stilu "saj gre za osamljen primer". Vpoklici, odpoklici umiki se pa dogajajo, pri vseh gumarjih, ki dajo kaj nase. tut pršut v kosu pakiran, pa ga bomo zihr še jedli. Sam sem imel že novo razpadlo Avonko in čisto čisto novo razpočeno Conti. Od vseh gumarjev in uvoznikov sem dobil samo Džonija ?, ........mogoče pa niso resni gumarji? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 24, 2020 Opozori Objavljeno Maj 24, 2020 pred 5 urami, Bostjan L pravi: Sam sem imel že novo razpadlo Avonko in čisto čisto novo razpočeno Conti. Od vseh gumarjev in uvoznikov sem dobil samo Džonija ?, ........mogoče pa niso resni gumarji? če majo premal reklamacij, so neresni. Al pa se jim jebe. Serija Dunlopa takrat sportsmart1 (2012 če se ne motim) je bila obupna in porazna, pa se nihče ni sekiral. Mitas je sam zjebal Savo in naredil vpoklic, kao se razpade.(smo dobil zamenjavo) Conti je že opravljal določene vpoklice, Bridgestone ma serijo S22 trenutno total u qurcu, ampak menjajo samo tečnim...dnar je sveta vladar.
krucymucy Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Celih 50km sem uspel prevozit z novo gumo ? DAMI34, RobiRoberto, maus in 2 others 1 4
Vin Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Kje se voziš, da se izognem tistim krajem?
krucymucy Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 (popravljeno) 13 minutes ago, Vin said: Kje se voziš, da se izognem tistim krajem? V razlicnih krajih. To je problem. Kupi kdo skoraj novo predrto gumo CSA4 180/55/17? 50km prevozenih, za pol cene Popravljeno Junij 19, 2020. Popravil krucymucy maus 1
DAMI34 Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 pred 43 minutami, krucymucy pravi: Celih 50km sem uspel prevozit z novo gumo ? pa še Conti napadalna se imenuje. Pol jo pa vijak napade Kok pride guma? (nova brez vijaka)
krucymucy Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 7 minutes ago, DAMI34 said: pa še Conti napadalna se imenuje. Pol jo pa vijak napade Kok pride guma? (nova brez vijaka) cirka 150 bruseljskih. DAMI34 1
Endlich Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 pred 37 minutami, krucymucy pravi: cirka 150 bruseljskih. A je kdo tole probal? Meni jo je sponka predrla ta teden in smo uporabili ta nacin. Zaenkrat izgleda zelo v redu. CINDAPP 1
Endlich Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Torej sta sedaj 2 nevarna tujka manj na cestah, vsak enega sva pobrala? krucymucy 1
Andrej P Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 pred 2 urami, Endlich pravi: A je kdo tole probal? Meni jo je sponka predrla ta teden in smo uporabili ta nacin. Zaenkrat izgleda zelo v redu. Pravijo, da se takole popravljeni gumi zniža hitrostni razred za dva razreda (vir AMZS - utno), samo jaz se ne bi igral - v vsakem primeru prekineš strukturo. Če bo crknla, bo pod veliko obremenitvijo (ne v garaži). Vrži vstran...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se