Skoči na vsebino

Sosed sosedu..


Marky

Priporočene objave

Mnenja sem, da so VSI politiki, cel parlament, dolžni TAKOJ urediti zadevo z mejo (volitve goralidol), ki se vleče že več kot 13 let - lepo vas prosim - pa kakšna debilna skupina sedi v parlamentu, da je SLO toliko časa enostavno brez meje s sosednjo državo.

enostavno: slovenec, kar si volil to imas.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

enostavno: slovenec, kar si volil to imas.

še ena bedarija, ki se stalno pojavlja na MSu

ali si talhko misliš, spoštovani f*****r, da so nas v predvolilni fazi

NALAGALI

DALI LAŽNE OBLJUBE

NAREDILI TISTO, ZA KAR SO REKLI, DA NE BODO NAREDILI

NISO NAREDILI TISTEGA, ZA KAR JIH TI IN VSI PLAČUJEMO

:angry: :angry: :angry:

tolk o volitvah in tvoji, ENOSTAVNO: neumestni pripombi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadeva je na žalost presegla vse meje, no ali pa tudi ne.

Incident je pač hujši, ker je vpleten znan poslanec, samo je pač tako, da so volitve... :hmm:

V glavnem, zadeva ni nedolžna in nanjo je potrebno reagirati, naši politiki jo pač z raznimi notami in podobno, drugi bi tole drugače. Na žalost sosedov ne moremo izbirati, mi smo pač nabasali na Hrvate, ni najbolje, samo tako pač je.

Delat pa iz tega incident za NATO klicat, tole je pa že preveč, kot je na drugi strani potrebno klicat ene omejene "kao" veterane ki so včasih Srbe, sedaj bi pa nas. Primitivno. :SS

lp

Rudi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem če bo to zdravo....ker v Eu pravjo da mi malo pretiravamo...ena izjava ene ženske(vodja ene stranke) je rekla da bi morali bit slovenci hvaležni da smo v Eu ne pa take neumnosti zganjat.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja lepo je slišat in brat trezne ljudi, ki vedo kaj je civilizirano obnašanje.

Medtem nam Umaški ribiči diplomatsko osebje sosednje nam prijateljske države, promptno in ažurno merijo širino in dalj Piranskega zaliva.

Pa kaj se gredo ti naši politiki in to še brat od unega Marjana Kokobelčiča.

Pa ja ne bomo mi tako kot Hrvatje, saj nismo Balkanjerosi.

In da bomo Evropi in sami sebi povšečni, bomo tistih nekaj hektolitrov vode prepustili Hrvatom, ker so itak morja navajeni, nam pa zna škodit.

Lahko da je Joras v prejšni Jugi v Sloveniji živel, sedaj je pod Hrvati pa pika, ne more nam na glavo srati, če smo se odločili, da kamor je šel bik, naj gre še štrik.

Imamo mi še neka zemlje, in jo bomo šenkovali kolikor jo bomo hoteli, komur bomo hoteli in kadar bomo hoteli. Hoteli bomo pa zmerom, ko nam bodo sosedje povedali, da so trenutno malo na tesnem, pa bi kakšen košček jim prav prišel.

Horjul je še daleč do Ljublane pa še dlje.

Imamo mi zaloge še za neka destetletij.

Do takrat bomo po slovensko itak pozabili govoriti, ta zadnji Slovenec Ibro bo pa Bajram praznoval. Morje, Joras ter Savudrijska vala mu bo španska vas.

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zelo zanimivo :hmm:  ko je bil pa joras zaprt ga pa ni šel obiskat, da bi mu izkazal

podporo ker se bori za svoje pravice. :hmm:

Da ne bi... :doze:

Seveda ga je šel obiskat, edini od SLOVENSKIH politikov in tudi ko je bil v bolnišnici v Pulju, kamor so ga prepeljali takrat po izčrpanosti po gladovni stavki, je najprej poslal telegram ( ko ga še ni smel obiskati) nato ga je obiskal in tudi mediji so bili obveščeni, da ga podpira. Le objavili niso tega. Le zakaj? :hmm:

In mi gre na kozlanje, ko se tudi pri temi, kot je nacionalni interes, naša država, mi , Slovenci in Slovenke, v prvi vrsti z vsemi štirimi najprej postavite v tisto barvo, kamor pač mislite, da sodite. In ker je to Podobnik naredil, je slabo, ali ne? :topic: Če bi pa pri ribolovu zmotili Ropa, bi pa zdaj velika večina "vas" lepila :cry: :cry: :cry: in komentirala dogodke kot čisto sranje in nesprejemljivo in spet bi na dan privlekli izbrisane ( joj, kok so bogi) in đamijo ( joj, kok jo nucamo) in vse, kar bi pač vrla "sajvemokaterastranka" pošiljala prek medijev v svet kot sveto in edino pravilno sporočilo. ... :angry:

Še dobro, da niso Ropu trnka zlomil, bog ne daj kaj drugega.... :xx:

Da se razumemo: moji stari starši so bili partizani, zavedni, moja mama je bila v KP in v SZDL in zdaj vedno glasuje za ZLSD. Moj fotr voli LDS. Moja najboljša prijateljica prisega na SDS. Moji sosedje so vsi v NSi.J az bom volila SLS. Zanalašč. In zato, ker mi še mar ni, kaj tukaj lepijo določeni prdci, ki si jemljejo pravico, da kar počez vse imenujejo prdci. Boli me kurac ( škoda, da ga nimam :xx: )

Evo : bruhajte po meni..... <_<

p.s.

In VSI, prav vsi prej omenjeni, so zgroženi nad tem, kar se je včeraj zgodilo Janezu Podobniku.

Jaz pa tudi.

In ni me sram priznati. Ne delam se fino. In IN. In fensi.... In ne skrbi me, kaj si katerikoli prdec misli zdaj o meni ali o tej temi.

Le zakaj?

:SS :SS

p.p.s.

RAN, vesela sem, da te poznam. :004 :004 :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

podobnik je dobro vedel kaj mora nardit da bo sranje...

Mhm.... pa res.... <_<

Mar torej trdiš, da je plačal Hrvatom, da so ga pregarbali in uklenili in odpeljali v Buje? :hmm: :?

Fino. :wacko:

Torej tudi trdiš, da ima Podobnik večjo moč kot hrvaški notranji minister ? :hmm:

Zanimivo... vedno bolj..... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...... grem lahko za isto kolicino denarja naprimer v turcijo, kjer bom lepo postrezen in se bom pocutil zazelenega potem...

Se boš počutil zaželenega od Turkinj, ali Turkov.....? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

meni se zdi vse skupaj malo za lase privlečeno.

Podobnik je bil v glavnem skozi v vladi, torej je imel že prej veliko časa reševati probleme s HR, ne pa, da se je šele sedaj spomnil, ko bodo volitve.

Nasploh se mi zdi vse to dogajanje okoli južne meje posledica nesposobnosti in pomanjkanja želje naših in njihovih politikov, da bi rešili problem. Najebe in krega se pa raja....

Res je, da civilizirana policija nad civili, ki se ne branijo ne bi smela postopati tako grobo. Vendar se mi zdi, da to ni lastnost samo hrvaške policije....

Blesavi so, da so sploh reagirali. Če bi ga pustili na miru, se sploh ne bi vedelo za ta njegov obisk pri Jošku.

Vendar:ali bi bil Podobnik zadovoljen, če se ne bi vedelo......

Pa lep pozdrav vsem. Bo že boljše. Saj bo kmalu konec predvolilnih kampanj.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro kost so našli za glodat prav vsi politiki, da bi se pa kdo ukvarjal z dejanskimi problemi, to pa ne.

Dejstvo, da je bila slovenija ocenjena kot najbolj sovražna država do gospodarstva v EU in da vsem podjetjem priporočajo, da jo zapustijo oz. se ne podajajo v njo, pa nihče ne bo komentiral. Da piše v poročilu, da se slovenska vlada naravnost trudi čimbolj onemogočiti in otežiti delo podjetjem itd.

Dejstva, da so beli ovratniki pričeli zapuščati slovenijoo tudi ne.

Dejstva, da kmalu večino podjetij ne bo zmoglo davčne politike in da proizvodnja že zapušča slovenijo, tudi nihče ne omenja.

To, da smo po sodnih izerjavah za SČG, BIH,

Da imamo višje davke od skandinavskih držav tudi ne.

Da so v pripravi še višji davki, ki bodo še bolj oskubili ljudi, podjetja bodo pa pod pritiskom globalizacije itaq spokala ali pa zaprla vrata.

Dejstva, da se prebivalstvo slovenije stara in da bodo tisti, ki bodo čez 30 let šli v penzijo in sedaj dobivajo povprečno plačo 150.000 SIT, prejemali na osnovi tega, da bo za enega upokojenca delal 0,75 zaposlenega prejemali samo 26.000 SIT pokojnine, tudi nihče ne omenja...

Da je naše zdravstvo v popolnom razsulu...

in tako naprej...

Skratka... :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Damian ; če želiš, ti pokažem že nekaj let star osnutek resolucije, ki je bila pripravljena z namenom urediti določene zadeve med Slovenijo in Hrvaško (ja, takrat ko je bila tudi SLS v vladi) in ne boš verjel, niti toliko potrebne večine niso zbrali, da bi temo uvrstili na dnevni red, kaj šele, da bi o njej skupaj z ostalimi začeli razpravljati, jo dopolnjevati, amandmirati itd.... In že prej je Podobnik, ki ga omenjaš, neštetokrat opozarjal na ta nerešen, zelo pomemben problem, SLS je celo izdala Zbornik o južni meji v Istri, kjer so natančno popisana vsa zgodovinska dejstva, današnje razmere itd... podprta z dejtvi in opremljena s komentarji in prispevki priznanih strokovnjakov , tudi zgodovinarjev, pa politikov... nekateri ne pripadajo nobeni stranki... Ob zborniku je bilo kar nekaj presdtavitev ob različnem času in na različnih krajih. Pa misliš, da je kdo o tem poročal? Ja, je, edino STA , ki MORA objaviti vestičko na serverju, če jo prejme...

Torej , če so mediji do zdaj ignorirali vse te poskuse, se moraš vprašati, zakaj so jih potem zdaj pokrivali in jih pokrivajo?! :hmm: Morda pa tudi oni "funkcionirajo" pod vplivom volitev, a ne? :? OK, pustimo to, malo me le jezi, če poznam določena dejstva, ki držijo, nekdo drug pa o tej isti stvari govori kar počez... :huh:

In spet se odmikamo od nekega pomembnega dejstva !!!!! K Joškotu so šli po Slovenski poti, ki je vrisana povsod, označena v katastru, njeno obnovo pa so podpisali slovenski organi (predtsvaniki z ministrstva za okolje).

Torej, kakšna provokacija? ! :hmm: Hrvati so jih "prijeli" tam, kjer so jih potem zvečer, ko so prišli z Buj, čakali Roman Jakič, še nekateri svojci in tudi mediji (POP TV, TV SLO, RADIO,VEČER, DELO) ter na istem mestu z njimi opravljali pogovore - zakaj pa potem novinarjev ni nihče oviral, če je tam sporno območje? :hmm:

Sicer pa... brezveze.. ne bom več govorila o prevajalskem prdcu gospodu Daliborju ( JUR, oprosti, ker sem si sposodila tvoj izraz), ne bom se več trudila argumentirati vsakega non sensa ali pa "sensa" posebej, vsak ima svoje mnenje; če bi kdo imel oz. bral zbornik o južni meji naj mi pošlje pm,

zaključujem pa pa v Codeinovem duhu

saj menim, da je edini , ki je zadel srčiko tega in še mnogih drugih problemov "naše lepe" :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Peace! B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Manu: :yea2: :notworthy: :OK:

Codeine: :yea2: :notworthy: :OK:

Spoštovani Motosvetovci in Motosvetovke, 3. oktobra imamo "navadni državljani" edino možnost, da dosedanji vladi damo nezaupnico. Izrabimo to možnost po svoji vesti in NE dajmo glasu LDS, ki je na oblasti 12 let in nam v tem času nakopala probleme, ki jih omenja Codeine in ni rešila meje s Hrvaško, kar je osnovni vzrok za ta incident. Čas je, da dobijo možnost tudi drugi. LDS je pokazal, kaj zna in še pomembneje, česa ne zna ali zmore.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.... Dejstvo, da je bila slovenija ocenjena kot najbolj sovražna država do gospodarstva v EU

Codeine, to .. to ..

:yea2: :yea2: :yea2:

... in da je SLO 13 let država brez meje,

kar je v bistvu osnova za celo za lase privlečeno pizdarijo s provokatorskim gnilim Podobnikom..

To kar eni kvasijo in pisakajo po MS prazne marnje o tem kje je in kje ni SLO zemlja in voda, kakšne so "naše" pravice, kaj Podobnik lahko in kaj ne,

je danes čisto nepomembno,

ker bi to LENUHARSKE PRDOLINSKE POLITIKANSKE USRANE IMPOTENTNE BARABE

morale že pred minimalo 10 leti urediti

in

BI DANES BILA SLO DRŽAVA,

NE PA NEKO OZEMLJE BREZ MEJE NA KATEREM ŽIVE NESREČNIKI, KI NE VEDO KAM SPADAJO ...

polit. barabe se samo in izredno trudijo, kot si omenil, samo in izključno na vse mogoče načine preko davčne politike uničiti gospodarstvo SLO.

In tisti ki tega ne znajo uvideti, naj kar še enkrat volijo LDS, da bodo čisto in definitivno obsedeli v lastnem dreku.

Mogoče bodo tudi nekateri zagovorniki Podobnikove akcije razumeli v čem je bistvo "štosa" - kar pa ne verjamem, ker je za to treba imeti določene kapacitete, ki niso vsem dane in na take volilce brez sive osnove v glavi igrajo politikantski kriminalci, da jim lažejo in naprej v miru kradejo in uničujejo državo, saj jim je za bodočnost SLO vseeno, ker

morajo oni imeti POLNE ŽEPE ZDAJ IN NE JUTRI.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:devil: Slovenija do Novigrada, za vse to sranje je kriv Kardelj, ki je ukazal po 2 sv.vojni, da meja med Hrvasko in Slovenijo ni vazna , ker je itak vse nase, Jugoslovansko, zdej pa mamo sranje, ker so vsi ljudje ze po naravi pohlepni <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še ena bedarija, ki se stalno pojavlja na MSu

ali si talhko misliš, spoštovani f*****r, da so nas v predvolilni fazi

NALAGALI

DALI LAŽNE OBLJUBE

NAREDILI TISTO, ZA KAR SO REKLI, DA NE BODO NAREDILI

NISO NAREDILI TISTEGA, ZA KAR JIH TI IN VSI PLAČUJEMO

:angry: :angry: :angry:

tolk o volitvah in tvoji, ENOSTAVNO: neumestni pripombi

jur, zal tocno tako je. ce vrli slovenec v vseh teh letih od osamosvojitve ni dojel, da so na oblasti eni in isti ljudje, ki slovenca nategujejo od samega zacetka, potem naj ga nategujejo se naprej.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zakaj pa potem novinarjev ni nihče oviral, če je tam sporno območje? :hmm:

Da je to sporno območje meni celo sam predsednik slovenske države Janez Drnovšek, ki je izjavil, da bi lahko bila hrvaška policija na spornem območju bolj tolerantna.

Pol se je šel pa še malo zjokat mamici Uniji... ZA KOZLAT!

:SS

Pa kdo te RITOLIZNIKE voli??? :wacko:

Popravljeno . Popravil premza
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čist tko me zanima...zakaj je v interesu vladne koalicije, da se Slovenijo oskubi...mislim glede ozemlja....zakaj hudiča se tako navija za izhodišče v arbitraži sporazum Drnovšek, Račan...zakaj ne dejanske meje po 2sv. vojni, zakaj ne bi povedali da je na račun Jugoslavije, Slovenija izgubljala ozemlje in danes so ostali obdržali to kar so na naš račun dobili...mi pa nič.

V čem je keč? (mogoče zveni malce naivno sam resnično ne razumem, ker izgubiti res nimamo kaj, )

:) Lohk pa Italjane našuntamo...,,a vi ne bi hoteli malo istre zase, pa del dalmacije, tako kot v starih dobrih časih,,?....se pa bojim, da glede na dosedanjo politiko....bi nam vzeli--oz. bi jim ga mi kar sami dali (da bi ostali s Hrvati v dobrih odnosih), samo naše primorje.

Sem pa prepričana, da Hrvati, ne bodo tudi za milimetrer odstopali od tega kar SMATRAJO da je njihovo, neglede na to kaj bo arbiter povedal in evropa gor ali dol. Mogoče je malce črnogledo...sam NATO nam bo prav prišel--upam, da nas ne bodo pozabili....seveda, če nas ne bo že arbitraža potolkla.

Drugač se pa popolnoma strinjam, da je država resno v globokem gnoju na vseh področjih..in to vse zaradi samodestruktivne politike, ki jo vodi.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drugač se pa popolnoma strinjam, da je država resno v globokem gnoju ..

:D

lep dan bo danes

nekako sem mislil, da sem sam in osamljen v tej jezi na državno politiko in vodstvo, na "luftdavke", na LDSovske birokratske kretene, ki mi s svojo pasivnostjo dnevno grenijo življenje ....

pa vidim, da ni tako

&

to je lep občutek

loveyouallpress

:wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slovenski narod je vedno enoten (stopi skupaj), ko se kdo obrne proti nam, drugače pa smo razdvojeni. V teh letih samostojnosti sta LDS in ZLSD izbila iz ljudi še tisto malo patriotizma, ki so ga imeli. Poglejte, kakšen rompompom se je moral zgoditi, da se je zadeva prijela ljudi in da se o njej tudi govori. Manjka nam zavednosti...

Ko hrvaški ribiči lovijo v Piranskem zalivu nam to v medijih prikažejo kot manjši incident. Pa, je**mu mater, a je to res manjši incident? Ko so naši ribiči pred časom lovili in domnevno prestopili mejo na morju, so jih CRO pilicisti zajeli in skupaj s čolnom odvlekli v Umag, kjer so morali plačati kazen.

Dejstvo je, da posredovanje CRO policije ni bilo na mestu, še posebej, ker tam (kot pravijo) meja ni določena.

Obsojanje Podobnika, da je šel k Jorasu namerno, da bi zanetil spor s sosedi je nesmiselno! Pa ka me boli k**** če je šou dol drek mešat, dejstvo je, da so ga tle pihnal Hrvateki. Če pa bo SLS s tem pridobila glasove na volitvah mi je pa čisto vseeno. Sam da ne dobi LDS in ZLSD. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!