Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Danes bolj kaže na dež kot pa na sonce..... :(

Ne zdaj prositi za dež!!! :fight2: Tako kot je špil... rekel, razen, če............. :worship:

Objavljeno

Nič ne prosim,

ampak že šibam slečt uniformo, pa motoristične cape gor in proti Mozirju, da ne zamudim v Celje, ker imam gor še neke opravke..........

počakte me, če zamudim, da bova dve ženski v moški sredini, če lahko??????? :? :? :? :?

Objavljeno
Nič ne prosim,

ampak že šibam slečt uniformo, pa motoristične cape gor in proti Mozirju, da ne zamudim v Celje, ker imam gor še neke opravke..........

počakte me, če zamudim, da bova dve ženski v moški sredini, če lahko??????? :?  :?  :?  :?

Da, ti in jaz :lol1:

Objavljeno
ma sem že odpadla  :(

mukki je na moji levi strani, ki je srček :wub:

Objavljeno

Fajn se furejte :OK:

Objavljeno

Fura je 100% uspela :OK: družba enkratna :yes: spet nekaj novih obrazov spoznal :yea1: pa še dokaz! :worship:

Objavljeno
Fura je 100% uspela :OK: družba enkratna :yes: spet nekaj novih obrazov spoznal :yea1: pa še dokaz! :worship:

Ja fura je res uspela, čeprav z manjšo udeležbo kot prejšnjič. Pa še nekaj dokazov o tem, kaj ste zamudili ostali. Lep pozdrav!

post-8407-1124945703_thumb.jpg

post-8407-1124945719_thumb.jpg

post-8407-1124945734_thumb.jpg

Objavljeno

milo mater :angry:

(pa če je blo treba drve razžagat za zimo. indijanci jih že dva meseca domov vozijo, huda zima bo.)

Objavljeno

Mater mila,

saj smo ružili skozi tvoje kraje,

samo si očitno preveč trdno zaspal po kosilu

in na kavču sežagal klaftro ali dve virtualnih drv.

:)

Objavljeno

na Ponikvi pa niste bili :grrr .. verjemi, da bi moje strenirano uho hitro zaznalo pol ducata mopedov.. :grim

Objavljeno

Če hoče drugič kdo tople pice in/ali golaž, naj naroči vnaprej.

Ob takem povpraševanju hrane namreč hitro zmanjka :P

LP, M.

Objavljeno
Če hoče drugič kdo tople pice in/ali golaž, naj naroči vnaprej.

Ob takem povpraševanju hrane namreč hitro zmanjka :P

LP, M.

tebe sem pa mal zajebu s tistimi nedosavljenimi mrežicami, a?

Objavljeno

Čuj pob kje si bil :nono: tud, če se ne vem kaj zgodi si reku, da ni odpovedi!!!!

:hmm: tole bo kazen, bo treba poštudirat.

Jaz se javljam za pico :blush:

Komentar na vse skup, ja ni kej blo je prav fletno, bi še kdaj..... :OK:

Objavljeno
Čuj pob kje si bil  :nono:  tud, če se ne vem kaj zgodi si reku, da ni odpovedi!!!!

:hmm:  tole bo kazen, bo treba poštudirat.

Jaz se javljam za pico  :blush:

Komentar na vse skup, ja ni kej blo je prav fletno, bi še kdaj.....  :OK:

zgodba o zarečenm kruhu, kovačevi kobili in še čemu :)

drugič..

Objavljeno

Ne ne, nč skrbet.

Če bi jih tak nujno rabil, bi že že poskrbel, da bi jih dobil.

Objavljeno

Bi bil krasen za v Bosno, lahko greš jutri z motoristkom, idealno preklinjaš za dol, :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Pa še to, moram vas zopet mal pohvalit, da vam ne bo angelski sij okrog glave zrastu, ste fina družba, le uni divjaki spredaj, jim je treba kakšno prestavo zablokirat, al kaj???

Drgač so se pa pol čisto umirili, pridni......... :BUA: :BUA:

Za nazaj je bila pa kar mrzla, takoj čez Trojane je baje že močvirje, tako, da je še več vlage v zraku, pa bolj mraz............ pomaga dežni.............

lepo se furajte, pa upam, da se vidimo čez 13 dni, :yea1: :yea1: :yea1:

al pa še prej, če gre kdo čez Vrhniko, poklicati, da dam za kakšno kavo al pa pir... :yea1: :yea1:

Objavljeno (popravljeno)
ste fina družba, le uni divjaki spredaj, jim je treba kakšno prestavo zablokirat, al kaj???

Drgač so se pa pol čisto umirili, pridni......... :BUA:  :BUA:

A tebi so pobral kakšno prestavo prestavo ven, da ni šlo hitreje :P

Drugač bla uredu družba. Izvidnica je sicer naletela na rahel dež in mokro cesto med Kozjem in Bistrico ob Soltli, zato se glavnina obrnila v drugo smer proti Podčetrtku. Iz Podčetrtka proti CE ni bilo razlogov za izvidnico. A ni blo tako? Kakšni divjaki le ...

Popravljeno . Popravil lederman
Objavljeno

Jaz in Mukki sva se matrala, da vas bi ujela, pa ste bili kot blisk! :yea1:

Objavljeno

boste moral' spet eno počasnelo na čelo postavit... :devil:

Objavljeno (popravljeno)
Pa še to, moram vas zopet mal pohvalit, da vam ne bo angelski sij okrog glave zrastu, ste fina družba, le uni divjaki spredaj, jim je treba kakšno prestavo zablokirat, al kaj???

Če ne bi bilo izvidnice, bi bili vsi mokri :devil:

Sicer pa - izvidnice so se skozi zgodovino vedno izkazale kot nujno potrebne in vedno so se žrtvovale, da so drugi srečno preživeli. ;)

Ampak...pol nazaj je blo pa vredi, kajne?

Ko si kje Tati namontirala še drugo in tretjo prestavo... :yea1:

Popravljeno . Popravil matjazek
Objavljeno

:slap: fantje fantje, midve se tolk matrama, da mal kolono razbijema, da si mal del razdelima, vi pa nč. Se vozimo po goši pa ni nobenmu hotu motor crknt.. :whistle:

No sej mrbit pa kdaj drugič O:-)

Objavljeno
Ampak...pol nazaj je blo pa vredi, kajne?

Ko si kje Tati namontirala še drugo in tretjo prestavo...  :yea1:

Čuj sam tole je pa res dobra varianta, če se peljem za tabo, ker vem da maš pice v kufru :OK:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!