Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Ka je daj to, Matjazek a si gratov PicaBoy al kaj. :hmm:
matjazek Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Ka je daj to, Matjazek a si gratov PicaBoy al kaj. :hmm: ← PicaTaxi vedno, golaž pa po predhodnem naročilu :lol:
Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 PicaTaxi vedno, golaž pa po predhodnem naročilu :lol: ← Vem, da maš alu kufre, sam to da so pa termo pa nism vedel.... :grrr
matjazek Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Vem, da maš alu kufre, sam to da so pa termo pa nism vedel.... :grrr ← hehe, sej niso termo, sam majo pa dodatno ogrevanje iz auspuha ;)
tati Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) boste moral' spet eno počasnelo na čelo postavit... :devil: ← Ja Tati je pa res drugo in tretjo našla, sicer bi pa že prej zopet pristala v kakšnem "pušpani", ga je blo veliko ob cesti.... Vsi so dobri vodiči, le to mi ni jasno zakaj vedno BMW prvi??? Lep vikend z čim manj dežja, kar je seveda le želja nas revežev, ker nam je v letošnji sezoni še ni nobene zagodel :cry: :cry: :cry: ;) :yea1: Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil tati
Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 le to mi ni jasno zakaj vedno BMW prvi??? ← Ker je tazgornji tak reku.... O:-)
tati Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Ker je tazgornji tak reku.... O:-) ← Saj tebe pa ni blo, sploh ne vem zakaj se jeziš???? se mal hecam........................ :OK:
Špilferderber Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 če bi drugi bili na čelu, se ne bi dohajali.. :lol1:
Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Saj tebe pa ni blo, sploh ne vem zakaj se jeziš???? se mal hecam........................ :OK: ← Jaz, da bi se jezil, čemu le ? :lol1:
stigmata Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Me ne briga če me tepete, brcate, bičate... ampak ne bom vseh postov prebirala da bi ugotovila če imate stalni termin. Bom počakala če bo kaka dušica :wub: napisala kje in daj in ob kolkih se zbirate :D L.P.
Špilferderber Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 načeloma prva in tretja sreda v mesecu načeloma ob 18h :devil:
Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 načeloma pri XXX-ih v Celju :devil:
Špilferderber Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 načeloma celjska kotlina, čeprav je celjske populacije približno 7-8%.. stigmata, vabljena.. pripelji lokalce..
stigmata Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 (popravljeno) Hvala za odgovor,ampak termini mi ne odgovarjajo :D O:-) morda pa kdo drug iz našega konca pride pogledat :OK: XXX majo fajn plac ampak morda bi morali razmislit o kaki menjavi lokacije (tu in tam) zaj ko bodo pantersi odprli clubhouse :whistle: L.P. Popravljeno Avgust 27, 2005. Popravil stigmata
motoristek Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 Hvala za odgovor,ampak termini mi ne odgovarjajo :D O:-) morda pa kdo drug iz našega konca pride pogledat :OK: XXX majo fajn plac ampak morda bi morali razmislit o kaki menjavi lokacije (tu in tam) zaj ko bodo pantersi odprli clubhouse :whistle: L.P. ← Mi obratujemo 24h na dan :yea1: vsaki dan :worship: pridemo tudi na dom! :whistle:
Špilferderber Objavljeno Avgust 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) CJELE! drugi teden nas spet čaka veselica.. sedaj bomo začeli poslovati po tiho dogovorjenem urniku. prva in tretja sreda v mesecu, 18h, XXX clubhouse. za tiste brez stenskih koledarjev s hitrimi dekleti: 07. september 2005 po dogovoru zaradi prihajajočega zimskega časa lahko tudi ob 17:30 relacija: ??? lahko bi spičili na Roglo.. lahko se zategnemo do MB in na Bellevue.. pa Špilferderber se bo potrudil, da bodo drve že prej nasekane.. Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil Špilferderber
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Jaz mislim, ko se sezona končuje, da bi se morali dobiti vsako sredo! :kva2:
Špilferderber Objavljeno Avgust 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Velamo 125ke tudi; za turo? ← seveda.. :OK: tudi predlog o vsaki sredi bi kazalo podpret...
Zdrawc Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Jaz bom šel dans "ta frišno" nečakinjo pozdravit :yea1: pa skor zihr še na kak drink do XXX-ov B)
tati Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Jaz mislim, ko se sezona končuje, da bi se morali dobiti vsako sredo! :kva2: ← Ni slaba ideja, bravo................ :OK: :OK: :OK:
mukki Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Jaz bom šel dans "ta frišno" nečakinjo pozdravit :yea1: pa skor zihr še na kak drink do XXX-ov B) ← Ja čestitke, sem že včeraj zvedla pa se nisem nč zrajtala. No pa pozdravi kaj mamico od mene ;) aja atija tud, ko se zmeri buni, da na njega pa pozabimo.
Zdrawc Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Ka je daj Celjani, kak je plan za sredo :hmm: Vreme bo, saj rekli so tak :grim
Zdrawc Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Ja čestitke, sem že včeraj zvedla pa se nisem nč zrajtala. No pa pozdravi kaj mamico od mene ;) aja atija tud, ko se zmeri buni, da na njega pa pozabimo. ← Pozdravi oddani mamici in mali, ati je pa še tak čist paf :wacko: , tak da mora še mal k sebi prit B)
Špilferderber Objavljeno September 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2005 Ka je daj Celjani, kak je plan za sredo :hmm: Vreme bo, saj rekli so tak :grim ← sreda bo. zaradi teme predlagam 17:30. za relacijo predlagam Roglo. Špil še ni čist 100% ziher, če bodo do srede položeni tlakovci pr' prijatelu, se pa hudo nagiba k temu, da bi malce osedlal kravco.
Priporočene objave