VmasIna Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Lep vikend, pa seveda še prej petek, ki ga je potrebno še oddelati :( :( :( ← Bo pa saj dnar pri hiš ;)
tati Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Bo pa saj dnar pri hiš ;) ← Hvala za vspodbudne besede, bi rajši bila na motorju, pa da bi bil denar že pri hiši...pa ga ni... :( :( Lp........ :hmm:
Zdrawc Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 bi rajši bila na motorju, pa da bi bil denar že pri hiši...pa ga ni... :( :( Lp........ :hmm: ← :friend1:
Špilferderber Objavljeno September 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2005 Hvala za vspodbudne besede, bi rajši bila na motorju, pa da bi bil denar že pri hiši...pa ga ni... :( :( Lp........ :hmm: ← z motorjem se po denar odpelji.. če nucaš kakšen kufer, ti lahko pomagam s prevozom..
motoristek Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 A je kdo bil danes, al je blo prestavljeno na 2. sredo v mesecu??? Lp ← Jaz sem vam rekel, da bo zmanjkalo sred!!! :yea1:
Zdrawc Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Jaz sem vam rekel, da bo zmanjkalo sred!!! :yea1: ← Pa naredmo pondelk, sredo, petek :naughty: Mater, kaj ke bluzim, saj še u sredah nimam cajta... :grrr
tati Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 :friend1: ← 0 Hvala za vso moralno podporo, saj bo, enkrat tudi denar..... .) .) .) :lol1:
Zdrawc Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 , saj bo, enkrat tudi denar..... .) .) .) :lol1: ← Veš da bo, ni :devil: . :OK:
mukki Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 z motorjem se po denar odpelji.. če nucaš kakšen kufer, ti lahko pomagam s prevozom.. ← Jest mam tud vlke kufre....... skor 2 platoja pira not spravim .) po moje bi tud dnar šel.
motoristek Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Jest mam tud vlke kufre....... skor 2 platoja pira not spravim .) po moje bi tud dnar šel. ← Jaz tudi :OK: zdaj se moramo samo zmenit v katero banko gremo ponj??? :ninja:
lederman Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 (popravljeno) V kufre gre bolj mal noter. A ma kdo za posodit prikolico od gold winga? :OK: Popravljeno September 9, 2005. Popravil lederman
matjazek Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 V kufre gre bolj mal noter. A ma kdo za posodit prikolico od gold winga? :OK: ← Če bojo moji kufri polni €€€€ jih z veseljem posodim :D
Zdrawc Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 Jest mam tud vlke kufre....... skor 2 platoja pira not spravim .) po moje bi tud dnar šel. ← Jaz tudi mam vilke kufre, pa še tank torbo, kdaj gremo po d'nar :hmm: :fredy:
motoristek Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 Če bojo moji kufri polni €€€€ jih z veseljem posodim :D ← Ti bodi tiho :angry2: ti skrbiš za pice in golaž. :lol:
matjazek Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 Ti bodi tiho :angry2: ti skrbiš za pice in golaž. :lol: ← Razumem tovariš komamandant! Od sedaj naprej bom ubogal ukaze in skrbel za nalogo, ki mi je zaupana! Se opravičujem oz. kesam, dnar me je premamil :blush: M.
mukki Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Razumem tovariš komamandant! Od sedaj naprej bom ubogal ukaze in skrbel za nalogo, ki mi je zaupana! Se opravičujem oz. kesam, dnar me je premamil :blush: M. ← Sicer pa sej bomo rabli mal krepčila na našem euro pohodu...... B)
tati Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Sicer pa sej bomo rabli mal krepčila na našem euro pohodu...... B) ← no banda Savinjska, kdja je zdaj odhod oz. zbor za denarni podvig???? :OK:
Zdrawc Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Ka je dej, a dons bo kej ? :hmm: Vreme bo ! :OK: Pa še cajt bo ! B)
Špilferderber Objavljeno September 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2005 XXXi še stojijo, vreme bo, ura se tudi gotovo ne bo ustavla, zatorej pridite! XXX, 17:30, 17:15 kava. špila ne čakat. če bo tam, potem ma fraj popoldne, drugače..
lederman Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 (popravljeno) XXXi še stojijo, vreme bo, ura se tudi gotovo ne bo ustavla, zatorej pridite! XXX, 17:30, 17:15 kava. špila ne čakat. če bo tam, potem ma fraj popoldne, drugače.. ← Katera relacija je v igri? Verjetno pridem, če bo vreme. Zgleda da bo ... :OK: Kdo bom vse tam? Pizza taxi bo al ne bo ... :yea2: Popravljeno September 14, 2005. Popravil lederman
Špilferderber Objavljeno September 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2005 v soboto testiral Roglo.. sicer s kolesom, a vseeno odličen trailer za motoričenje..
matjazek Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Katera relacija je v igri? Verjetno pridem, če bo vreme. Zgleda da bo ... :OK: Kdo bom vse tam? Pizza taxi bo al ne bo ... :yea2: ← Dans ne bo nič pic, ker taxi nima cajta (beri: mora it na sejem) Lahk se pa zmenmo za jutri... LP, taxi
Špilferderber Objavljeno September 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2005 danes in jutri :devil:
Zdrawc Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 zatorej pridite! 17:15 kava. špila ne čakat. če bo tam, potem ma fraj popoldne, drugače.. ← Yo, yo :OK:
motoristek Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Fajn se imejte :OK: jaz pakiram :yes:
Priporočene objave