Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 (popravljeno) Kwa zdej 0,3 partija ? A se bomo kej dobil celjani ?? Dej Špil kaj organiziraj, pa na tak datum, da boš lahko pršou tudi ti :lol1: z menoj bo ta mesec malce težko (ta vikend morje, naslednji vikend ena ohcet in začetek del v stanovanju, ki se bodo vlekla potem še kak teden ali dva - je treba izkoristit fraj dneve).. <_< če je pa vprašanje datuma, pa predlagam jutranjo kavico in furo v nedeljo, 21. maja 2006 ob 9h izpred XXXov.. morebiti bom pa pozdravil mačka do takrat.. Popravljeno Maj 9, 2006. Popravil Špilferderber
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 (popravljeno) Sem dal u memorijo. Če pa rabiš kake udarnike (za stanovanje mislim), pa prideva z Zdrawcem. Macole prneseva seboj, ti pa par gajbic laščana prprav :lol1: :lol1: Kwa parvš Zdravc ? Vela ?? :? Popravljeno Maj 9, 2006. Popravil bmwslo
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 nič udarnikov.. renovira se že zadnji plac v stanovanju (hodnik) in dela se otroška soba.. če pa za kdo knauf.polagat/strešno.okno.montirat (za elektriko in radiator ste žal prepozni), potem pa je gajba že v hladilniku.. :)
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 nič udarnikov.. renovira se že zadnji plac v stanovanju (hodnik) in dela se otroška soba.. če pa za kdo knauf.polagat/strešno.okno.montirat (za elektriko in radiator ste žal prepozni), potem pa je gajba že v hladilniku.. :) Saj sem reku. Za knauf je maca ravno pravo orodje . :kva2:
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Saj sem reku. Za knauf je maca ravno pravo orodje . :kva2: Bruce Lee to drugače dela..
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Jaz lahk tud sam na pir pridem :grim Za razbijanje bi pa tud kar bil, če bi blo :whistle:
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 pivo je vedno na voljo, samo na ponikvo prilezite..
tati Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 par gajbic laščana prprav :lol1: :lol1: :? par??? :lol1: :lol1: :lol1:
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 par??? :lol1: :lol1: :lol1: trgovina je v sosednji bajti, tako da ne bo panike.. (tisto vinsko klet pod bajto bom pa raje zamolčal)
lederman Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 (popravljeno) če je pa vprašanje datuma, pa predlagam jutranjo kavico in furo v nedeljo, 21. maja 2006 ob 9h izpred XXXov a niso več srede rezervirane za ... ? Na žalost so vsi vikendi v maju že zasedeni, tko da :( ne bo šlo. če pa za kdo knauf.polagat/strešno.okno.montirat (za elektriko in radiator ste žal prepozni), potem pa je gajba že v hladilniku.. :) :hmm: sm že padu skoz, no ja lahk se pa še kaj zakomplicira okrog elektrike :OK: , da se ne bo v hladilniku kaj pokvarlo Popravljeno Maj 9, 2006. Popravil lederman
motoristek Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 So že pečene :lol1: Ja ti pa lahko prideš po svojo. So mal bolj trde in manjše kot običajne. A ti jo namažem z marmalado ? musik nea špila.... :cry:
border Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) Hojla. Ce je kdo iz okolice CE ali okolice MBja oz. Stajerc, naj objavi tule svoj mail, da bomo lahko kontaktirali. Namrec vcasih bi sel na kaksen ride, pa nimam skom ker tudi moji frendi nimajo vedno cas. MOJI PODAKTI: e.mail: border_uros@hotmail.com MSN: border_uros@hotmail.com Zadevo bi speljali takole. Jaz bi pobral skupaj maile naredu maillisto, preko te pa bi se obvescali. Naprimer takole "V soboto 13.5.2006 se bomo zbrali pred CityCentrom v Celju in odidemo na motosrecanje v Koper. Zbiranje bo od 6.00 do 7.00 ure." Sedaj pa kdo pride pride kdo ne pride pac ne pride... in ni kot neki klub ali kaj podobnega nc obvezujocega... Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil border
mare Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Hojla. Ce je kdo iz okolice CE ali okolice MBja oz. Stajerc, naj objavi tule svoj mail, da bomo lahko kontaktirali. Namrec vcasih bi sel na kaksen ride, pa nimam skom ker tudi moji frendi nimajo vedno cas. MOJI PODAKTI: e.mail: border_uros@hotmail.com MSN: border_uros@hotmail.com Zadevo bi speljali takole. Jaz bi pobral skupaj maile naredu maillisto, preko te pa bi se obvescali. Naprimer takole "V soboto 13.5.2006 se bomo zbrali pred CityCentrom v Celju in odidemo na motosrecanje v Koper. Zbiranje bo od 6.00 do 7.00 ure." Sedaj pa kdo pride pride kdo ne pride pac ne pride... in ni kot neki klub ali kaj podobnega nc obvezujocega... saj bodo motosvetove srede pri xxx v celju. se bomo sproti dogovarjal tu na motosvetu.
tati Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 saj bodo motosvetove srede pri xxx v celju. se bomo sproti dogovarjal tu na motosvetu. tako mislim, da bo najbolje, sicer pa tudi mail ni nobena skrivnost...... .)
mare Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 tako mislim, da bo najbolje, sicer pa tudi mail ni nobena skrivnost...... .) kakor koli, sam da bodo te srede.
border Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 saj bodo motosvetove srede pri xxx v celju. se bomo sproti dogovarjal tu na motosvetu. Kaksne srede? Kako to izgleda? Kaksno srecanje je to? Pac... posljite mi Zasebno sporocilo in notr pripisite vas mail... najbolj vesel bom pa MSNja... tko se bomo lahko bolj direktno pogovorili... :OK:
border Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Evo mi je ze vse jasno... Špilferderber razlozu... mal sm preletel strani... pa sm vidu enih par fotk... se imate kot druzba kr lepo... No, se vam pridruzim nasldnjo sredo.
Zdrawc Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 No, se vam pridruzim nasldnjo sredo. Ti kar, rade volje ti bomo pustili, da boš butnil za rundo al pa dwe...... :beer1: :beer1: B)
border Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 (popravljeno) Da nauste rekli, da se na celjskem nc ne dugaja... seveda ce ima kdo cas in se mu vozi danes... Pri xXx danes ob 17.00 uri. Gremo na eno kratko voznjo - se bomo dogovorili sproti. p.s.: Smo pocasni vozniki, da nau kdo razocaran. Popravljeno Maj 12, 2006. Popravil border
Zdrawc Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 p.s.: Smo pocasni vozniki, da nau kdo razocaran. :doze: me nau :devil:
border Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 :doze: me nau :devil: hehe... pricakovan komentar... :D
Vikking Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Da nauste rekli, da se na celjskem nc ne dugaja... seveda ce ima kdo cas in se mu vozi danes... Pri xXx danes ob 17.00 uri. Gremo na eno kratko voznjo - se bomo dogovorili sproti. p.s.: Smo pocasni vozniki, da nau kdo razocaran. Mogoče, če bo čas... lp
tati Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Mogoče, če bo čas... lp lepo se vozite :yea1:
motoristek Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 ni šans. :devil: se ne vozim počasi... :lol1:
Priporočene objave