mukki Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Kje ga maš ? No sej lahk te peljem, v avtu je kr nekaj prostora..... :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) Kje ga maš ? No sej lahk te peljem, v avtu je kr nekaj prostora..... :whistle: ← Na vikendu, jaz sem pa sam doma. :naughty: Pridi po mene!!! :kva2: Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil motoristek
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Motosvetova sreda v Celju - pardon, to je bilo že v Velenju na črpalki po lepi vožnji skozi ... Vitanje ... Zaključili smo na Mariji, polni P.
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Pa še tretja gasilska. Od leve proti desni stojijo ??????????? čepijo ?????
mare Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 blo je...........super. :OK: tole se mora redno dogajat. predlagam pa da se res napiše kdo je stal, klečal od leve, da se malo bolje spoznamo.
lederman Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Jz četrti od leve proti desni, v modri jakni in zaenkrat še najbolj blodn med moško publiko. Ravnokar prišel domov. Bilo je super, bo treba ponovit. Lp
Zdrawc Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Pa še tretja gasilska. Od leve proti desni stojijo ??????????? čepijo ????? ← Mene ni ? :grrr P.S. BTW, ki mate pa Yozota :?
Zdrawc Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Zakaj pa ni nobene slike z Maričke ??? A ste spljoh šli gor ? :?
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Šli šli, samo je blo preveč gužve za slikanje. Pri spomeniku cca 20 komadov (beri motorjev) nemotosvet sorte in še nas cca 15, pa za nami 2 x policijska astra karavan, tako da za poziranje ni blo časa. Pa naslednjo MSSredo . P.S. Na gasilski čepim prvi z leve :kva2:
Špilferderber Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 popolna zmaga.. :D 18 se nas je zbralo pri XXXih.. baje, da bodo počasi zaradi nas povečali teraso.. panoramska vožnja petnajsterice (yozo in urqlle sta naskočila Maričko brez predigre, mukki pa je kak teden nazaj preveč skakala, zato se ni hotela igrat z nami) skozi Celje, Vojnik, Stranice, Vitanje, Velenje do Marije, kjer s(m)o jo nekateri na hitro, nekateri z občutkom, nekatere perverzno, nekateri grobo, nekateri dvakrat, nekateri tako, da so kar iskre letele. Marija na gosto obljudena z mopedisti in policaji (2 kontroli, ena v Latkovi vasi, druga na Ovinku).. cca. 130km panoramske krožne. meni je bilo :naughty: . obvezna ponovitev, seveda še v večjem številu, predvidoma čez dva tedna (predhodni fakultativni izleti možni po predhodnem dogovoru). če še ima kdo kakšne slike (urglle je nekaj slikal), naj jih lima (ena večerna v prilogi).
mare Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 mene ste pa dal točno na sredino stoječe vrste. moja ljubezen pa stoji pred mano na levi.
Špilferderber Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 The Bald. The Tall. The Ugly. The Partibrejker.
matjazek Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 moja ljubezen pa stoji pred mano na levi. ← A ne na desni? Aja, to sem js :D Itak boste tablontno bejbo takoj vsi pogledali, js pa sem zraven na desni.
mukki Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Rdečelaska je Tati, mene pa ni...... pa sej me itak vsi poznate..... ona ko se druži s šminkerji :wub:
Zdrawc Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 ona ko se druži s šminkerji :wub: :eek: Aja :?
lederman Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) Rdečelaska je Tati, mene pa ni...... pa sej me itak vsi poznate..... ona ko se druži s šminkerji :wub: ← Sj smo te čakal, te ni blo. Kateri šminkerji?! Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil lederman
Špilferderber Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 kaj nas čaka čez dva tedna? Rogla? Kozjansko? MB-Areh? Rečna Marija? sneg?
mukki Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Sj smo te čakal, te ni blo. Kateri šminkerji?! ← Kk ne v xxx sem bla :closedeyes: šminkerji,..... pa to je hec no :rolleyes: , to je stresam takrat ko mi motor zataji, pa sem ljubosumna na ostale.... :blush:
Špilferderber Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Kk ne v xxx sem bla :closedeyes: šminkerji,..... pa to je hec no :rolleyes: , to je stresam takrat ko mi motor zataji, pa sem ljubosumna na ostale.... :blush: ← u Veleju smo te čakal... :huh:
mukki Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 u Veleju smo te čakal... :huh: ← Sej mam dost, če vas enkrat na dan vidim..... Sicer bi pa poklicali :slap: , pa bi vam dala za sladoled :)
Dr. Racing Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Bilo je :OK: Kam gremo v sredo? Aja , čepim drugi z leve.....
Špilferderber Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Špil trenira za Marijo :lol1:
Priporočene objave