Skoči na vsebino

sanjski moški

Priporočene objave

Objavljeno

Simona V :) :wacko: :) :lol1: :lol1:

Se mi je zdela nekam znana, ko sem plačeval zadnji servis par dni nazaj.

Ampak v živo je b'l fejst. Vsaj men.

Objavljeno (popravljeno)
Simona V  :)  :wacko:  :)  :lol1:  :lol1:

Se mi je zdela nekam znana, ko sem plačeval zadnji servis par dni nazaj.

Ampak v živo je b'l fejst. Vsaj men.

lahko tebi k voziš Hondo :OK: kwa pa ostali nesrečniki ??UPS sm pozabu da tud husote šraufa..pa če ni preveč nataknjen te še napizdu ne bo :grrr .ma ni čudn k je fotr tolk zajeban da je morala Simonca na Tv iskat ženina :lol1: :lol1: :lol1: sam bera pa je nikakwa ..tako plehkega primitivčka že dolgo nisem videl na Tv:BUA: :BUA: :BUA: punce ma dam ne vem kwa da bi mu le kera zavrnila vrtnico!!!kje je vaš ponos???? :hmm: :hmm: :hmm:

Popravljeno . Popravil directory
Objavljeno
:topic:

Lej mene, kaj ti delam :) :004 :wub: ...čak...to še ni vse... lej zdej.... :book: :fight1: :friend2: :friend1: :grupni: :love1: :love1: :love1: :love1: :love1: :love1: :love1: :love1: :love1:

:smoke:

Objavljeno
Pa še fifty me je prepričal, naj neham sanjat o pevcu in se raje učim klarinet igrat! :kva2: :kva2: :kva2:

mah pust klarinet ... kožno flavto v roke pa bo ... :P :D

Objavljeno

včeraj sem srečala sošolko, ki tudi sodeluje v sanjskem moškem... in seveda sem jo hitro zaslišala kak in kaj...

povedala je (da mi ne more nič povedat... ampak to mi je itak jasno .) )... da je zadeva bila fenomenalna izkušnja in da bi jo absoluno ponovila. spoznala je ogromno folka, ekipa je ful dobra... prav tako pa mi je povedala, da so dekleta neverjetno močne osebnosti, ki so se točno zavedale v kaj se spuščajo... prav tako so izobražene, študirale so v tujini in ogromno potovale... za nekoga, ki je prepotoval že cel svet... ker moj sošolka poje v carmini slovenici.. je to kr močna trditev.

lahko si mislite kar hočete, ampak jaz jo kr dobro poznam, ker sva bile sošolki že v srednji šoli in na faxu.... tako, da tudi zaupam njeni presoji...

aja... kar se pa 'sanjskega moškega' tiče... pa se strinja, da ga drugače ne bi ravno pogledala, ampak tip je baje kr dober sogovornik.. :devil:

lp alena

p.s. sicer sem včeraj ponovno zamudila oddajo, ampak mati mi je rekla, da je baje dobila vrtnico..

Objavljeno

a jo lahko vprašaš, če se je z vsemi "pogovarjal" :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

kašne pleh pičke...sej je sam s skuterjem sposojenim in limuzino se vozil.....nič ni njegovega....

Objavljeno (popravljeno)

Ju je čakal res dober MOTOR, kapo dol :kva2: :lol1:

Popravljeno . Popravil YZFR1
Objavljeno

Ja sej kaj pa si prcakvov da bojo dal njemu al pa njej popolnima nemotoristoma CBR-ko 1000 za peljat al pa se boljs Triumpha rocket 3. .)

Objavljeno
Ja sej kaj pa si prcakvov da bojo dal njemu al pa njej popolnima nemotoristoma CBR-ko 1000 za peljat al pa se boljs Triumpha rocket 3.  .)

Kaj sem pričakovala? Ravno to kar sem videla :P . Ko si ravno omenil cbr 1000, se sprašujem ali je res tako težko ločiti 1000 kubično zverino od 50 kubičnega malčka? Res nevem v čem sta si takooo zelo podobna da sta kar oba definirana kot motorja :wacko: :grrr

Objavljeno
Kaj sem pričakovala? Ravno to kar sem videla  :P . Ko si ravno omenil cbr 1000, se sprašujem ali je res tako težko ločiti 1000 kubično zverino od 50 kubičnega malčka? Res nevem v čem sta si takooo zelo podobna da sta kar oba definirana kot motorja  :wacko:  :grrr

Ah kaj ces scooter-ja jest sploh med motorje ne stejem. Pa ni blo tok resno misljeno. :004 :doze:

Objavljeno
Ah kaj ces scooter-ja jest sploh med motorje ne stejem. Pa ni blo tok resno misljeno.  :004  :doze:

Pol sva že 2. :004

Objavljeno

lahko si mislite kar hočete, ampak jaz jo kr dobro poznam, ker sva bile sošolki že v srednji šoli in na faxu.... tako, da tudi zaupam njeni presoji...

Torej če povzamem hočeš povedat, da so to nadpovprečne slovenske punce!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :xx: :xx: :xx: :xx:

Plači, plači Petar!!!!!!!!:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

A to dejansko kdo gleda ?

Je res komu mar...

v tej oddaji ni pameten nihče razen tisti, ki služijo na račun prodaje reklamnega časa v tem bednem reality showu.. ki si ga tko v 1000 let nebi bli sposobni sami zmislit ker je preveč drek... da ne omenim hri bar...

Objavljeno

O shit, včeraj sem na TV videl reklamo za Sanjskega moškega. Z eno bejbo je šel privat v jacuzzy poln pene in ona je mela še modrc gor. JAO! Kako sterilno.

Mislim, da je bilo tistih nekaj sekund reklame čist dovolj, da ga še naprej ne bom gledal.

Tadej

Objavljeno

Včeraj za nekaj sekund ujel "kao" ponovitev.

Te bejbe so mi PODN od PODNA!!!!!!!!

Kaj vse bi ene glupe pičke nardile za 5 sekund pozornosti in slave :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

Nikol......res nikol ne bom razumel žensk,ki se spustijo na tak PODN nivo, s takim tipom,k ga jest tut z daljincem nebi umerjal........

Za kozlat......beda od bede.......mentalni podn........ :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

Objavljeno
A to dejansko kdo gleda ?

da ne omenim hri bar...

gleda...marsikdo...tud hribarja...

Objavljeno

Gledal včeraj ponovitev :lol1: in še enkrat :lol1: . Naslednji teden 100% gledam, bo bratranec nastopil v airsoft filmčku sponzoriran by POP-TV, (filmček seveda) :naughty: :yea2: .

Objavljeno

jst bom tud zarad airsofta gledal....v katerem klubu je bratranec... :hmm:

saint a ti boš tud gledal predpostavljam... :)

Objavljeno

Je v DTI, vsaj mislim :hmm: . Po neuradnih podatkih naj bi bila "režija" tega filmčka težka okoli 3mio :kva2: .

Objavljeno

pošteno.... :OK: :yea2:

airsoft rula..... .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!