gebre Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 (popravljeno) A bo treba orozje zamenjati... :hmm: :yea2: ← ...s pivom, je lahko orožje :naughty: ali pa celo analgetik :doze: OK, pa kaj je to zaena fora...A nismo strelci lovci... Lovci na "košarice" :lol1: ...v glavnem, nimamo sreče... :( Popravljeno Oktober 11, 2004. Popravil gebre
Teya Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 No, ja.... men se pa ne zdi da smo strelci taki... taki komunikativni osebki, pa da ne bi znali zapecat :blink: ???? Ne, ne... NI ŠANS :grrr !!!
lina Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 (popravljeno) :doze: Zakaj se mladiče vedno spomladance jemlje? (vejetno en razlog je --a ne?) :D Popravljeno Oktober 12, 2004. Popravil lina
.T. Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Kruse a mogoče veš, katera kelnarca dela jutri v Twinu? Tadej
Zok Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 (Ceprav se mi zdi, da so vse zenske izdelane brez dokumentacije O:-) ) ← ni res. bejba.compress :P
Kruse Objavljeno Oktober 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Kruse a mogoče veš, katera kelnarca dela jutri v Twinu? Tadej Ta joskasta... (samo ne vem tocno a je zjutraj ali zvecer) Mene itaq ne bo tam, imam ene druge opravke...
Kruse Objavljeno Oktober 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 ni res. Ja, ja, tebi je lahko, ker si skoraj... ...vedno spomladance jemlje? :D
Teya Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 :doze: Zakaj se mladiče vedno spomladance jemlje? (vejetno en razlog je --a ne?) :D ← Zato ker spomladanski lahko zunaj svoje potrebe opravljajo. Mi zimski smo pa bolj napredni in gremo na WC. :P
lina Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 (popravljeno) Vsaj nekaj znate.....SRATI....ostalo pa res raj spomladancem prepustite. :) PS: O:-) a sem že omenla, da imam Maja roj. dan---no če še niste opazili :D Popravljeno Oktober 12, 2004. Popravil lina
bubamara Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 PS: O:-) a sem že omenla, da imam Maja roj. dan---no če še niste opazili :D ← :grrr se mi zdi, da največ ti serješ.... ;)
lina Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 OK močno sočustvujem z vami...res ste bogi bogi strelci...sirote od sveta nerazumljene....takoooo velik križ nosite......v bistvu nihče ne vidi vašega trpljenja...za vse to je kriv HOROSKOP :blink: dejte no. Zakaj se pa ne srečujete v kakšnem strelskem klubu????...in se parite med sabo? :kva2: Nehite jamrat in ne si želet preveč, sploh pa ne na način ,,sej mi ne bo uspelo...sej vem, da bom spet razočaran...ker če človek preveč ve....se mu rado to znanje potrjuje (vse je treba naročit...in pride tako kot želite)
Nagaya Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 in se parite med sabo? ne klic vraga :fight2: .....poleg tega...kako za vraga veš da nimajo kakšnega underground gibanja...men ze tko zgleda :grim
Pervy Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 glede na to da sem lev me ostali horoskom itak ne zanima - just a bunch of sorry ass losers :devil: kaj zdaj tu bluzite nekaj, prokleti jamrajoči stvori - KJE SO JOŠKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za horoskop si drugo temo odprite :fight2:
lina Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 O Pervy...mucek..si...pa boh ne daj proti dlaki božat. Si najboljši, najlepši..naj...naj.... purrrrr, purrrrr LEO You cionsider yourselfe a born leader. Other think you are an idiot. Most Leos are bullies. You are vain and cannot tolerate criticism. Your arrogance is disgusting. Leo peope are thieving motherfuckers and enjoy masturbation more than sex. :unsure:
Pervy Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Leo peope are thieving motherfuckers and enjoy masturbation more than sex. :unsure: ← drži, za sex rabiš žensko, ki pa nažalost ne pride samo z pomembnimi deli. Približno tako kot je že dovolj hudo, da se je treba obvezno pasati, novi avti pa še prav tečno cvilijo če to ne narediš. .)
SiR Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 horoskop za ta teden: Strelci: Sagittarius: (Nov. 22—Dec. 21) Satellite photos will reveal that the so-called "inland tidal wave" was caused by your fat ass cannonballing into Lake Mead. :)
gebre Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 (vse je treba naročit...in pride tako kot želite) ← A prideš :devil:
Kruse Objavljeno Oktober 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 ... KJE SO JOŠKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK: Upam, da ne pricakujes, da ti jih bomo mi zrihtali... :P
Kruse Objavljeno Oktober 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 OK močno sočustvujem z vami...res ste bogi bogi strelci...sirote od sveta nerazumljene....takoooo velik križ nosite......v bistvu nihče ne vidi vašega trpljenja...za vse to je kriv HOROSKOP :blink: dejte no. Zakaj se pa ne srečujete v kakšnem strelskem klubu????...in se parite med sabo? :kva2: :D Saj ni treba biti takoj jezna, no ... Se je pac tukaj slucajno nasla skupinica ljudi, ki imamo nekaj skupnega (med drugim tudi tezave :P ) Tako, kot smo se nekje drugje nasli ljudje, ki so nam skupne tezave z nasimi Guzziji... :OK: (Pa to ne pomeni, da med sabo ne sprejmemo tudi drugih; recimo ena clanica ima Hondo CBR 600 ) (Bom citiral nekoga, najbrz ne bo zameril :) ) Skupaj smo močnejši. Vsi imamo dobre in slabe lastnosti. ..., da smo Guzzisti ena sama velika družina in v vsaki družini so tudi trenja, pa kaj potem? Sicer smo se pa najbrz na tem forumu zbrali zato, ker nam je skupna ljubezen do motorjev. Kar pa seveda ne pomeni, da moramo vsi enako misliti... Pa brez zamere in lep pozdrav... :)
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Kajpavem, yst sem se v bistvu zbral zato, da lahko malo nakladam. Pa saj to je itaq jasno.
Manu Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Kajpavem, yst sem se v bistvu zbral zato, da lahko malo nakladam. Jest sm si tut že en cajt na jasnem, da se zbiram tuki izključno zarad tega namena. :)
lina Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 (popravljeno) Jest pa strogo samo zaradi ljubezni do motorja in v temah ,,kr neki,, in podobnih bebavščinah nikakor ne sodeujem. :blink: No zdej grem pa en primerjalni test med Rossijevo in Setejevo mašino delat in dopolnit njihove pomankljivosti.... PS:a je slučajno kdo moj fazenprifer vidu? :) Popravljeno Oktober 13, 2004. Popravil lina
Manu Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 PS:a je slučajno kdo moj fazenprifer vidu? :) ← Odkar sem legenda se s tabo o motorjih ne menm več zastonj. <_<
.T. Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Kruse, pridi dans zvečer v Londona pogledat. Mogoče se pa najde kaj joškastega :naughty: Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se