SiR Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Kruse, pridi dans zvečer v Londona pogledat. Mogoče se pa najde kaj joškastega :naughty: upam, da res... pridem :P
Kruse Objavljeno Oktober 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 ... kaj joškastega :naughty: :OK: Sicer pa, saj ni vse v joskah :P
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Maš res, vendar je Anatole France menda nekoč prijavil, da je ženska brez t.i. jošk kot postelja brez powštra.
.T. Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Včeraj zvečer je v Twinu delala ONA. Črna frizura, napeta črna majčka, napete usnjene črne hlače..... HRRRRRRRRR! Tadej
pupa Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 IN svet se vrti naprej.... še vedno zradi velikih jošk........ :hmm:
Manu Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 ...Pridem... :o ← Jest tut! :yea2: :wub: :004 Greva together... O:-) :rolleyes:
lojzi Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 (popravljeno) Jest tut! :yea2: :wub: :004 Greva together... O:-) :rolleyes: ← Pa ne brez mene, zdej pa tud mene že zanimajo tisti joški, o katerih je blo več napisano kot o Natalijinih....a vzamem foto s sabo, bomo objavili u grabnu? A je za ke? :grim Popravljeno Oktober 14, 2004. Popravil lojzi
Nagaya Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 dejte vi meni povedat....a je kej na tem... ...baje moške obsesije z velikimi..ehm...joškami.....izvirajo iz otroštva... ...govori se, da mame takih fantov niso dovolj dojile.... :hmm: ...to bi sicer pomenilo, da je bila celotna svetovna moška popoulacija v rani mladosti očitno konkretno zapostavljena s strani mater....pa vendar.... kaj pa če je vse res? :doze:
lina Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Ja Tejka res je......sam posledično so izstradali še tistih nekaj zametkov sivih celic in tega nikoli ne bodo dojeli. Poleg tega sem prepričana, da če bi bile joške tok fajn zadeva....da je življenje z njimi lažje, bolj komot, da so praktične, ,,zdrave,, in celo življenje lepe in vse ostalo...bi jih imeli moški.
lina Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Ja Manu...a greva ,,in diskajz oz. anderkaver,,?
klimbra Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 ...bi jih imeli moški. ← Saj jih imajo......ampak samo IZBRANCI!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2:
Pravokotar Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Poleg tega sem prepričana, da če bi bile joške tok fajn zadeva....da je življenje z njimi lažje, bolj komot, da so praktične, ,,zdrave,, in celo življenje lepe in vse ostalo...bi jih imeli moški. ← Saj jih imamo. Na ženskah. B)
fifty Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 dejte vi meni povedat....a je kej na tem... ...baje moške obsesije z velikimi..ehm...joškami.....izvirajo iz otroštva... ...govori se, da mame takih fantov niso dovolj dojile.... :hmm: ...to bi sicer pomenilo, da je bila celotna svetovna moška popoulacija v rani mladosti očitno konkretno zapostavljena s strani mater....pa vendar.... kaj pa če je vse res? :doze: ← :o :hmm: Zdej pa ti meni povej, kako bi razložila moško obsedenost z ritkami? Ne, ne! Si raje ne predstavljam. :ph34r: B)
Nagaya Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 (popravljeno) fifti a Freuda si kaj bral :naughty: je pa baje tud ene fina razlaga za to....ce je skozi evolucijo na ženski bilo tisto bistvo ki je privlačilo moške poglede vedno nekje...ehm..zadaj....ko so ljudje še hodili po vseh štirih seveda..... :hmm: ....modri strici antropologi pravijo..da se moški pač še niso prilagodili na pokončno držo...in "tisto" še vedno iščejo nekje zadaj...čeprav se je s tem ko smo se postavili na dve nogi malce premaknilo.... :naughty: a? a? :naughty: Popravljeno Oktober 14, 2004. Popravil tejka
fifty Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Jest tut! :yea2: :wub: :004 Greva together... O:-) :rolleyes: ← :wub: ...grem zraven. Čist zaradi strokovne uravnoteženosti. O:-)
lina Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Procentualno je obsesija z ritami....neprimerjiva z joški....zato o temu še niso razvili teorije. .)
lina Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 (popravljeno) Fifty...lohka greš...jest mam ena krasna švas očala (tut sranske ,,plašnice,, imajo) doma...in ti jih bom posodla. A bi še šou? Popravljeno Oktober 14, 2004. Popravil lina
klimbra Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 :o :hmm: Zdej pa ti meni povej, kako bi razložila moško obsedenost z ritkami? Ne, ne! Si raje ne predstavljam. :ph34r: B) ← To bo po mojem skromnem poznavanju Frojda verjetno povezano s toploto,ki nam je bila zaradi pleničk takšne in drugačne kvalitete podarjena iz naše notranjosti. Torej.....če si bil kot otrok skrbno previjan in ti te topline niso dovoljevali na daljši rok......potem je razumljiva obsedenost s takšnimi in drugačnimi ritkami. Se morda motim......al me spet mede :? :? :? :(
Nagaya Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 ...izvleček...moški so evolucijsko neprilagojeni....al kuko bi se temu že rekl :hmm: .....hmm.....vsak dan neki nouga pogruntam :doze:
Manu Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Ja Manu...a greva ,,in diskajz oz. anderkaver,,? ← Greva taki kot sva. :OK: Pohotni. :grim S široko razprtimi očmi in stegnjenimi rokami. :OK: Da bova imeli kaj od tega. :yea2: :yea2: :yea2: IN NE! :angry: Moški ne greste zraven... :devil:
lina Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Kul....jest sem glih joške v čistilnico nesla...roke in oči imam pa še vedno.
fifty Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Kul....jest sem glih joške v čistilnico nesla... ← U kjero? :naughty: Bi šou pogledat, če so jih že zrihtal. :P
SiR Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Kul....jest sem glih joške v čistilnico nesla...roke in oči imam pa še vedno. ← uf, ti bo pol "prjatu" sesljal zenice in božal beločnice? :D :afro1:
lina Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Seslanje in božanje...to je vse kar je pomembno?.............................................. skrbi me zate.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se