Jump to content

Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda

Recommended Posts

Posted

že spet ta SYM :lol1:

Posted

SYM & marko hadner & meljski hrib= počasna vožnja kot polž :lol1: :lol1: Samo če gledam te raje dam nekje 70k več pa si kupim takšni skuter ko ga imam(Malaguti Phantom f12 AC) pa mi je dosti lepši, italjanski, deli so & servis, za sym-e pa nevem :hmm: :)

Posted
SYM & marko hadner & meljski hrib= počasna vožnja kot polž :lol1:  :lol1: 

Ce je bila to polzja voznja nevem no... :D

Posted

Zelo mi je pri srcu Yamaha Aerox. vendar si bom scooterje pobližje pogledala in preštudirala šele, ko bomo kaj zavili v Ljubljano... :blink:

Čaw

Posted

Kupi Yamaho je zelo vredu :) _Roba_ ti veš sploh kdo je marko hadner :D :lol1: pa tam nad celestrino je kar fajn breg :)

Posted
Zelo mi je pri srcu Yamaha Aerox. vendar si bom scooterje pobližje pogledala in preštudirala šele, ko bomo kaj zavili v Ljubljano...  :blink: 

Čaw

Vidis ce bi bila z MB bi prisla na miting in bi lahko vse skuterje stestirala in se odlocila za pravega.

Posted (edited)
_Roba_ ti veš sploh kdo je marko hadner :D  :lol1:  pa tam nad celestrino je kar fajn breg :)

Ja v flokijevi kategoriji je oz. mislim da je se njegov bogdan se malo vecji :lol1: :lol1: :lol1:

:topic: :topic:

Edited by _Roba_
Posted

Rajši v kam drugam na meeting, ker v MB bi težko našla kirga še originalnega :)

Pol se bi pa v eno barvno shemo in nalepke zaljubla, pol bi pa ugotovila, da tak sploh ne obstaja :P

Posted

_Roba_ prav mas se v vecji kategoriji je ko floki :lol1: :lol1: Scooter_girl:) te pa poročaj ko boš prišla iz LJ :)

Posted
Rajši v kam drugam na meeting, ker v MB bi težko našla kirga še originalnega :)

Pol se bi pa v eno barvno shemo in nalepke zaljubla, pol bi pa ugotovila, da tak sploh ne obstaja :P

Ja pa treba jo za tuning navdusit :D

Posted
Ja pa treba jo za tuning navdusit  :D

kva boste vi iz ne nardil se bo pa njen fotr enak u trgovino zapelu bo pa zaribu k ga bo pulu lol!

Posted

Eh to bo tak šlo da ko bo foter doma spelo ga bo nazaj dol vrglo, tak da do trgovine sploh nebo prišo :lol1: :lol1:

Posted

Bo pac gus ribno pa bo replica prisla pa bo se hitrejsa :)

Posted

Pa bo se to ribnilo, se vec moznosti :) , pol pa bo prisla krepko čež 500k, ker če že skutera gleda za bol ugodno ceno, te nevem ce bo tolko vlagala v tunning ko ti _Roba_ :)

Posted

:? :topic: :topic: :topic: :?

Ja, bom poročala ko pridemo iz Ljubljane. Samo sploh ne vem, kdaj bomo šli... :doze: :P

Sedaj ko je znižanje pa je yamaha Aeroxsamo še rumene barve in stane 470.000 SIT ali replica Rossi 500.000 SIT.

Lp

Posted

A ima kdo kako slikco te Rossi replice? :)

Posted

YamahaAeorxValentino-f.jpg

:)

Posted

In se plinski armotizer ima .)

Posted

lepa je lepa ej scooter girl dobr si se odločila!¨

:OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Posted

pol pa lepo še eno mhr team replico not pa bo :)

Posted

Zmenila sem se, da mi pošljejo po pošti katalog, pa še tam pregledam scooter-je. :) .) :)

Posted

mhr replica je malo premočno skoraj za njo :) , mislim vsaj. Kakšen športni izpuh pa bo to to :)

Posted

men pa je ta rossi replica :wacko: aerox je taprava odločitev,sm ta barvna kombinacija :grrr

Posted

kot da je bil aerox kdaj lep ? :P

Posted (edited)

Hehe ne sej sama oblika je še kar pa tud barve niso slabe. Sam tist GOOOO!!!! napis me mot. Tko zgled k bi sam gor nalimu. Nevem no vsak ma svoj okus :hmm:

Edited by mjemec