Skoči na vsebino

Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda

Priporočene objave

Objavljeno

Pa tista teh doctor nalepka je taka ko iz kinder jajcka :lol1:

Objavljeno

Meni je najlepši modro-črni, samo to je tvoja odločitev, kakšen ti je všeč, glede skutera pa si se vredu odločila :)

Objavljeno

kak tuning, punca je zacetnica, gre za njen prvi motor, vi bi ji pa ze kr MHR dal v roke!! :blink:

Objavljeno

in hitro koncat - vecina zacetnic se popolnoma originalnega skuterja ne obvlada, zaj pa daj eno tako na zadevo s 13imi konji, da se razmaze ob prvi kriticni situaciji! :wacko:

Objavljeno
vecina zacetnic se popolnoma originalnega skuterja ne obvlada

čista resnica...ene so leve tak na skuterju da adijo..

Objavljeno

ja se je hec to :D ja se moski zacetniki tudi niso glih majstri poznam dosti takih ko so naredli vec ko 10k km pa se zdaj en znajo vozit prav :angry:

Objavljeno

Nekaj punc res ne zna obvladat skuterja, so malo "prešvoh" :D , pa še vozijo se tak koda so glavne :doze: ene vsaj.

Objavljeno

Samo ene punce, pa prek rondoja polagajo, da iskre letijo... :)

PS: Samo kupi si ti integralno čelado, ne ono odprto, kar je ženska navada, ker čeljusti, nosa in čela ne ščiti popolnoma nič.

Objavljeno
PS: Samo kupi si ti integralno čelado, ne ono odprto, kar je ženska navada, ker čeljusti, nosa in čela ne ščiti popolnoma nič.

se strinjam pa tut mislm da so ene odprte celo drazje kot integralke!

Objavljeno

pa da ne omenjam kake probleme z čeljustmi+zobi maš ko si starejši če se voziš po malo bolj hladnem

Objavljeno

Pa v oči te zelo napiha, sploh če nimaš kakšnih očal, ma moj oče, pa se nikoli ne vozim z njo, in še ob kakšni nesreči(bog ne daj) se dosti bol poškoduješ, ker sploh nimaš obraza zaščitenega :BUA:

Objavljeno

pa se oci se ti bojo tok solzile da ne bos nc vidla!

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

moj bratranec si je spodnjo celjust zdrobil, ko ga je z avtomatikom in jet celado (vse street legal!) razmetalo po robniku.. :blink: ...integralka über alles! .)

Objavljeno

Upss...sem pozabila povedat. Ja sem dobila scooter-v začetku novembra in čelado. :OK:

Objavljeno

ja sej je lepi.

:topic: _Roba_ to ma Klemen zaj :topic:

Objavljeno

skuter zgleda v dobrem stanju ......motita me dve nalepki ob lučeh ....tisti barvni .....ki sploh ne pašeta skupaj

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!