Kolen Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 kaj pa cene v primerjavi z našimi ?
hellfire Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 V charliju je Damir ta naš fant,tako da se lahko z njim pogovarjate v slovenščini,pa še popuste ti nabije:) za parkirat je pa točno nasproti čarlija ena velika trgovina tipo merkator in tam je zastonj parkirišče....
sayo Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Če je le mogoče veliko stvari za motor kupim " čez mejo " cene dosti nižje, ne bom se pustil lupiti našim pohlepnim trgovcem rebel, a79 in tc motoshop 2 1
FrigoFrops Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 Zanima me če te trgovine v okolici Gorice v Italiji še delujejo ( moto pignolo... ), predvsem me zanima za tiste ki pridajajo Dainese?
gizmOkak Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 itak da... dainese poglej tudi v kozini k je outlet. imajo pa tudi kej novega sm pa tje. se ti splača it pogledat.
poggy Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 Mogoče katera od teh "mejnih" trgovin prodaja tudi Touratech program?
kasti Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 Mogoče katera od teh "mejnih" trgovin prodaja tudi Touratech program? Po novem je v SLO uvoznik tudi za Touratech: TRG d.o.o.
poggy Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 Po novem je v SLO uvoznik tudi za Touratech: TRG d.o.o. Podjetje, ki nekaj prodaja mora imeti veljaven cenik, tako da se točno ve, koliko kakšen artikel stane. Ne morejo pa reči oziroma računati zraven variabilnih stroškov dostave, v tem primeru je vseeno, če artikle sam naročim direktno iz Touratecha... Fantje bodo morali malo popravit način poslovanja. Urbii 1
ancapomaranca Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 zdravo, a ve kdo mogoče kje v trstu (okolica) držijo arlen ness? hvala lp
vlki Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 kupujem sidi škornje pa me zanima ali mogoče kdo ve kje v stari gorici oz.okolici bi se jih dalo kupit hvala lp.
FLY Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 kupujem sidi škornje pa me zanima ali mogoče kdo ve kje v stari gorici oz.okolici bi se jih dalo kupit hvala lp. Google pravi da je predstavnik za Sidi v GO "Moto Marassi" (tisti ki se bolj z skuterji ukvarja za žel .postajo).Blizu je še "Battistutta Motors" v Villesse-ju.Če šibaš proti AC TS-VE je zadnji odcep pred cestninsko.
MoTo G_P Objavljeno December 3, 2011 Opozori Objavljeno December 3, 2011 Kdo ve kje v trstu majo Spidi kombinezone?
vlki Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 lep pozdrav zanima me ali mogoče kdo ve ali je trgovina moto mauri ob sobotah odprta in od katere do katere ure.. hvala
cikadina Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 to je una v Lučniku? tista vem da dela v soboto dopoldne.
Toni Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 lep pozdrav zanima me ali mogoče kdo ve ali je trgovina moto mauri ob sobotah odprta in od katere do katere ure.. hvala Dela tudi v soboto popoldne,samo se ne spomnim ali do 18.00 ali do 19.00.Lahko vprašaš na 0039 0481 391725. LP
vlki Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 lep pozdrav v decembru sem bil pri moto mauriju v lučeniku in sem kupu kombinezon nisem se pa spomnil da bi pogledal ali prodaja tudi kovčke.. rad bi kupil nov kovček od givi maxia 52l Pa me zanima ali kdo ve če jih prodaja in kakšna nej bi bla cena za kovček... hvala lp
Toncek Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 lep pozdrav v decembru sem bil pri moto mauriju v lučeniku in sem kupu kombinezon nisem se pa spomnil da bi pogledal ali prodaja tudi kovčke.. rad bi kupil nov kovček od givi maxia 52l Pa me zanima ali kdo ve če jih prodaja in kakšna nej bi bla cena za kovček... hvala lp Givi ima Moto Shop Pignolo, Via Duca D'Aosta, Gorizia (Gabriele) Pozdravi ga v mojem imenu, pa ne pozabi vprašat za popust. :grim Srečno Tonček
lado Objavljeno Januar 20, 2012 Opozori Objavljeno Januar 20, 2012 Včeraj bil v CHARLY-ju (Trst) in nabavil INTERPHONE F5 zelo ugodno..Prodajalci zelo prijazni še posebej Damir (govori slovensko) Kljub temu da na zunaj izgleda mala trgovina imajo notri zeloo veliko robe.... Tako da priporočam lp lado
JoeFZ Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 lep pozdrav v decembru sem bil pri moto mauriju v lučeniku in sem kupu kombinezon nisem se pa spomnil da bi pogledal ali prodaja tudi kovčke.. rad bi kupil nov kovček od givi maxia 52l Pa me zanima ali kdo ve če jih prodaja in kakšna nej bi bla cena za kovček... hvala lp Kappa 53 stane 130€,če se ne motim. Givi Maxia pa 150 ali 160€.
ferek Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 Kappa 53 stane 130€,če se ne motim. Givi Maxia pa 150 ali 160€. ...če se pa jaz ne motim so pa tole čist slovenske cene... e55 se mi zdi daje bla s popustom 157 €, maxia 52 pa 120 €... je pa res, da je primorcem sevea Trst bližje...
dromomaniac Objavljeno Januar 24, 2012 Opozori Objavljeno Januar 24, 2012 A kdo ve kje v Trstu ali Gorici se da dobit Alpinestar, kaka založena trgovina?
JoeFZ Objavljeno Januar 24, 2012 Opozori Objavljeno Januar 24, 2012 ...če se pa jaz ne motim so pa tole čist slovenske cene... e55 se mi zdi daje bla s popustom 157 €, maxia 52 pa 120 €... je pa res, da je primorcem sevea Trst bližje... Ko sem jaz lani kupoval nisem nikjer zasledil tako ugodnih cen,tako da bi prosil če še pripišeš kje se to dobi pri nas. LP
ferek Objavljeno Januar 24, 2012 Opozori Objavljeno Januar 24, 2012 TC Motoshop + vsakoletozimski popust...
paris2 Objavljeno Maj 27, 2012 Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 e, da mal posodobimo tole temo. Bi rabil sedaj jaz štacune v Italiji z Dainese kombinezoni, če jih kdo pozna? Slovenske lahk prišteješ na mizarjeve prste ene roke.
Ruf Objavljeno Maj 27, 2012 Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 e, da mal posodobimo tole temo. Bi rabil sedaj jaz štacune v Italiji z Dainese kombinezoni, če jih kdo pozna? Slovenske lahk prišteješ na mizarjeve prste ene roke. tuki jih imaš kukr hočeš http://www.dainese.c...n/storelocator/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se