Noise Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 PS: Se lahko pa namesto tega dobimo danes v OLP v malo večjem številu... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Hola! ejga Noise... kaj pa če bi poskusili še naslednjo soboto? Saj ni kaj izgubit, samo dobimo lahko... in to cel JFS, kar IMHO ni tako malo... SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Hola! ejga Noise... kaj pa če bi poskusili še naslednjo soboto? Saj ni kaj izgubit, samo dobimo lahko... in to cel JFS, kar IMHO ni tako malo... ← SUZUKI se strinjam s teboj. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Kaj pa če bi prestavili na soboto 23.10., če bo lepo vreme? Saj ne more scat dva tedna skupaj! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Kaj pa če bi prestavili na soboto 23.10., če bo lepo vreme? Saj ne more scat dva tedna skupaj! Tadej ← ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 ok ← Aha, se pravi, da prideš? :rolleyes: O:-) :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 bo pa z dneva v dan bol mrez... Sej ne d me motijo temperature, sam 50 skoz ovinke mi pa tudi ni všeč pelat <_< :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 ..je pa res škoda kr nismo takrat ko smo se zbrali prmorci skupi nardili eno skupno zaključno srečanje glede nato da vas že ornk zebe .) ....škoda -škoda - kako je bilo ko smo prmorci zlezli skupi pa veste kje pogledat - bilo je lepo ....in takrat je bla še stara ablast...zdej še benzin ni več tko pocen :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 :cry: ← Tud jast vam s sozami v očeh povem, da me takrat ne bo. (Sindikalni izlet.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Tud jast vam s sozami v očeh povem, da me takrat ne bo. (Sindikalni izlet.) ← A to še obstaja? A greš uMinken po gedore :grim :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 bo pa z dneva v dan bol mrez... Sej ne d me motijo temperature, sam 50 skoz ovinke mi pa tudi ni všeč pelat <_< :P ← Mal je se zgodi za takele temperature k so zadnje dni.. ma da se se segreje nazaj.. na usaj ene 15-17 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 A to še obstaja? A greš uMinken po gedore :grim :yea2: :lol1: ← Še hujš. U Lenti.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Kaj pa če bi rekli kar lepo prvo sončno soboto z malo bolj kulturnimi temperaturami. Pa se dva dni prej reče evo to soboto pa gremo. Ni pa vrag da ne bi kje v slo našli gostilne ki bi rada malo zaslužila in se jo bo dalo rezervirat 2 dni vnaprej, pa tudi če ne gre v bistvu za skupno druženje in furo. (tudiodsendvičevsedapreživetipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Čist prav, da je odpadlo. :devil: :devil: Če jaz ne morm it naj ne gre noben. Tko. :devil: :devil: :devil: O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Čist prav, da vam je odpadel. :devil: :devil: Če sem se jaz rodila brez lulčka, naj odpade vsem... Tko. :devil: :devil: :devil: O:-) O:-) ← :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Eh, škoda, da smo tako hitro obupali. Ampak nič hudega, bom šel pa na izlet z BMW-ji. Upam, da vsaj ti ne bodo odpovedali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Ehhh škoda s(m)o nekateri tako hitro obupali, hja bom šel pa SOLO na izlet pa je :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Aha, se pravi, da prideš? :rolleyes: O:-) :xx: ← Ali sem že kedaj umankal ? ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Eh, škoda, da smo tako hitro obupali. Ampak nič hudega, bom šel pa na izlet z BMW-ji. Upam, da vsaj ti ne bodo odpovedali. ← Se widyamo. Bo sneg. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Se widyamo. Bo sneg. B) ← GET LOST, je** te snjeg! :kva2: :blink: :topic: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Upam, da vsaj ti ne bodo odpovedali. ← Oni nimajo tako otipljivega razloga... :naughty: :naughty: El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 uuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeee....... :cry: vsi opisi, podatki in pribelezki so sli v 3PM. uuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... :cry: :cry: se komu da se enkrat pisat vse skupaj?! :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 pa ključavnico so tudi s kebabom pojedli :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 uuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... :cry: :cry: se komu da se enkrat pisat vse skupaj?! :devil: :lol1: :( Bomo pisali raje za Jesensko forumsko srecanje 2005 :OK: (pa se za voznje vmes .) ) Skoda, ampak se enkrat pisati isto.... Ma, ne vem.... Bi mogoce izgledalo kot ponaredek (ali pa zacnemo kot Tadej lepo pisati v wordu, potem pa kopi/pejst :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave