Lucky Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Pište mene enkrat z mesnatim kosilom vred. Žena ne gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Matr ste se razpisali... Me par dni ni zraven, pa si moram vzet en dan dopusta da vse preberem... O:-) No pa prijavljam še mene... Brez kosila... :rolleyes: Dieta... Kar na pumpi v Ajdovščino vas bom počakal... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Lahko povabim tud kolega nemotosvetovca s TDR125 zraven na en soboten izlet??? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 soddplah in mac (ker pr' bajt ne fruštkamo, bova lačna; zatorej še dva velka: X in X :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 (popravljeno) Lahko povabim tud kolega nemotosvetovca s TDR125 zraven na en soboten izlet??? Niti slučajno... :angry: ...če jaz ne morem prit, pol tud en nemotosvetovc s TDR125 ne bo! :grrr Popravljeno Oktober 4, 2004. Popravil premza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Me & my lady. LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Tale Premza je pa čist ta prav Sloven'c! :lol1: Ej YaHaMaHa, tudi lani jih je bilo nekaj takih, pa nismo nobenega nagnali. Se pa ve, da mora vsakdo v koloni po "PS"-u voziti. Kakšnih neumnosti na cesti nam res ni treba. LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Lahko povabim tud kolega nemotosvetovca s TDR125 zraven na en soboten izlet??? :) Več nas bo lepše se bomo imeli.Samo tko kot pravi HHV po PS in nobenega dokozovanja(glede voznih lasnosti )po PS.........OK............... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 :OK: Še vedno držim roko gor za prevoz :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 No če grem ga povabim zraven :) ...drugače pa ni fant nikakršn divjak na cesti pa seveda mu bom tud omenu da se bo vozilo v koloni in da ma da voz tko kt se šika :) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 No če grem ga povabim zraven :) ...drugače pa ni fant nikakršn divjak na cesti pa seveda mu bom tud omenu da se bo vozilo v koloni in da ma da voz tko kt se šika :) ;) ← Kaj pol, koga pišem na seznam? Pa a kosilo tudi? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 2x s kosilom :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 (popravljeno) Se pa ve, da mora vsakdo v koloni po "PS"-u voziti. ← Mogoce mal neumno vprasanje, pa vseeno.. kaj je PS? Verjetno ni bla misljena moc motorja :hmm: Popravljeno Oktober 5, 2004. Popravil Mike_E_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TT Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Prijavljam dve osebi in dva iksa. ;) TT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Mogoce mal neumno vprasanje, pa vseeno.. kaj je PS? Verjetno ni bla misljena moc motorja :hmm: ← PS so pravila službe...star izraz iz naše bivše skupne armije PS OSJA (pravila službe oružanih snaga Jugoslavije)...pa po letih te ne bom uprašou... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 bladzo+anA vse kar ponujate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Kaj pol, koga pišem na seznam? Pa a kosilo tudi? Alla ← Čaki mal...ko se vse zmenim pa vse pa naročim tko kot bo dokončno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Mogoce mal neumno vprasanje, pa vseeno.. kaj je PS? Verjetno ni bla misljena moc motorja :hmm: ← cik cak vožnja sklepam - en motorist na levi, drug na desni in tako naprej... pa verjetno tud kako upoštevanje ostalih voznikov - brez neumnosti! :grim aja pa še od zadnjič... zakaj si napisu da na tvoji aprillii verjetno ni zadnji sedež udobn? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 se pa res sliši zanimivo... :rolleyes: a se kej zmenmo? :naughty: ← devilish, suzuki in Kec - jaz sem za, suzukiju kot staremu mačku popolnoma prepuščam in zaupam da pripravi predlog. v brda bom prišel sam (OK koga še vzamem zraven) ker mi vožnja v koloni ne diši, od tam pa se lahko odpravimo kam naprej. torej čakamo na predlog suzukija, jaz pa grem po nov izpit, da bom lahko tudi preko meje šel če bo tak plan :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 PS so pravila službe...star izraz iz naše bivše skupne armije PS OSJA (pravila službe oružanih snaga Jugoslavije)...pa po letih te ne bom uprašou... :naughty: ← Hvala za razlago :OK: Kar se pa let tice.. ce se ze navezujemo na bivso skupno drzavo recimo da sm prsu na svet 2 leti po titu :D aja pa še od zadnjič... zakaj si napisu da na tvoji aprillii verjetno ni zadnji sedež udobn? ← Hmm.. slika pove vec kot 1000 besed.. ce seveda mislis da je pa samo za izgovor si pa vabljena da se prepricas :naughty: rs ritka ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 OK, se bom tud jst nasliku gor, pa čeprou sm tko blizu, d se mi niti motorja ne da užigat :doze: Jedu pa zaenkrat ne bom, če pa ja sporočim v času :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 No, kot vse kaže, vam bo letos moja prisotnost prihranjena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 In zakaj si si to vbila v glavco? :? Potrudi se in pridi!!!! :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 če petek ne bo prehud :010 :beer2: Rude Boy & Rude Girl & 2X Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 X Al pa prinesem s sabo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave