Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 a kar z glavo si ga fental ! nagači in prinesi ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 In zakaj si si to vbila v glavco? :? Potrudi se in pridi!!!! :fight2: ← Ma saj si nisem jaz tega vbila v glavo. Srce me boli, ker ne morem iti, naslednji dan me bo pa še glava od lanskega vina, ki ga bomo baje na trgatvi lahko dobili v neomejenih količinah. Aja, pa motorja več ne bom imela prijavljenega :unsure: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metka Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Pišite še Metka + 1 = 2X LP Metka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Pišite še Metka + 1 = 2X LP Metka ← A za Jankota? :yea2: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Če pridemo, bomo baje jeli tud :OK: meni vege, jasi pa neki štikl mesa zrihtite, se pravi x in x :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Duš lavdan, Symru, kam si tole temo skril!? Bi jo kmalu falil! Potlej bi pa stradal :cry: Ergo, HHV & Lady HHV => X&X, če se Lady premisli, se bo pa HHV še malo poredil :P . ← Za kaj pa so prijatelji ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 a kar z glavo si ga fental ! nagači in prinesi ! .) ← Je ostala (fazanka) na policiji :D :D :D :BUA: KRIVA ! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Tudi jst pridem :OK: zaenkrat brez kosila.. do kdaj si lahko premislim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Glede kosila se lahko odločite najkasneje do 12.10. Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Pridem a bo lilo al pa ne ,sem pa bolj za mesne izdelke ,zadnja vožnja z BMW pol pa gre v druge ročice. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Najavljam mojo malenkost in gebre-ta,oba pa bova tudi lačna,tko da za južno vela :OK: :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 devilish, suzuki in Kec - jaz sem za, suzukiju kot staremu mačku popolnoma prepuščam in zaupam da pripravi predlog. v brda bom prišel sam (OK koga še vzamem zraven) ker mi vožnja v koloni ne diši, od tam pa se lahko odpravimo kam naprej. torej čakamo na predlog suzukija... Khm... Pervy, zahvaljujem se ti za zaupanje, a kakšnega hudega plana ne bi delal vnaprej, ker je vse odvisno od vremena naslednji vikend. A če bo kazalo da bo vreme držalo z nami bi npr zvečer kar prespali nekje v Brdih (morda nam lokalni moto klub ponudi kakšno ugodno zadevo, mejte s seboj armaflex in spalko), zjutraj pa planemo čez mejo v I in lepo LS v smeri Dolomitov - pa spet odvisno od vremena al gremo do tja z juga al z zahoda, cilj bi bili prelazi okoli Cortine (Passo di Giau, mmmm...), nazaj pa (kot ponavadi, hehehe) preko Predela, Bovca, Tolmina, Idrije, Logatca, Vrhnike... kamor bo komu všeč :-)) OK? @ Pervy: meni tudi ni do vožnje v koloni, če ti paše se ustavi pri meni na Vrhniki in planeva skupaj do Brd SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Mimogrede: ker bom po novih informacijah tisto soboto brez Teye in ker bom po vsej verjetnosti imel oblečen kombinezon (če bo le vreme dopuščalo), sprejmem max. 2 osebi, ki bi se v hitrejšem ritmu odpravili proti končnemu cilju v Solkanu. Brez gosjega reda, a varno ter razmeram na cesti prilagojeno hitro... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Gregs, s kosilom ali brez? :grrr Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Gregs, s kosilom ali brez? ← Zaenkrat brez... bomo videli... mogoče si premislim... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 po ordru odpovedujem udelzbo boljse polovice icetours. ce se slucajno zgodi, da bo sla zraven bomo pac kaj dok(/l)upili. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Ja fantje, kaj je zdaj to :hmm: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 PS: Zadnji zic je še nezaseden ← Muhuhahahha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Vreme? Ste kej boljšga naročili? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 jebeš vreme...pri meni bo zgleda zdravje problem :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jokos Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 (popravljeno) Vreme? Ste kej boljšga naročili? :huh: ← Vreme bo.http://www.weatheronline.co.uk/euroakt.htm Mislim da pridem tudi jaz. Popravljeno Oktober 11, 2004. Popravil jokos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Če bo pošteno scalo, se vidimo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Jaz zagotovo odpovedujem kosili. Morda tudi udelezbo, vendar to se ne vem :( lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Ja... Vreme ne kaža ravno najbolje... :BUA: napoved Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Če bo scalo, tudi jaz ne grem (razen z avtom), ne grem pa tudi, če ne bo deževalo, pa ne bom dobila prevoza..... tko da je v bistvu full mal možnosti, da grem.... al kaj? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave