bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 (popravljeno) S solzami v očeh :cry: odpovedujem udeležbo soddplah-a in Mac-a (pod zaporednima številkama 49 in 50)! Se srečamo ob kaki drugi priliki :( Uživajte .) Popravljeno Oktober 11, 2004. Popravil bLuZoNdEr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 A to pomeni,da če bo scalo da nikogar ne bo? :hmm: Morda pa nas vreme preseneti na bolje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 UUUUUUSMRKKK sem bolan še od tazadnih brd ,bo deževalo ,zato si ne upam zopet :blink: plesat po primorskih cestah ,škoda da niste združili brda v eno fešto,se vidimo na kakšni drugi motosvet fešti ,lep pozdrav iz GORENJSKE!!!!!!!!!!!!!!!!! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bedanc Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Mogoče se bo tudi kaj zjasnilo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Jao, mal zadiši po snegu, pa je že panika. Pa saj ne gremo na Elefantreffen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miller Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 se bi tudi jaz prijavil za kosilo..pa rajsi ne bom zarad vremena.. ce bo dez.. al pa fuul mrazz ker potli me ne bo.. :xx: ..bom rajsi doma :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Do sobote je še daleč in pri vremenu je vse možno. Če le ne bo scalo pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Do jutri se zjasnite glede kosil, da vemo koliko jih je treba naročiti!!! Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 upam da vreme bo,če bo vreme bom šla in tud jedla kosilo,no bomo vidli jutr a boš dodala še križec,upam da ja bom pa za vsak slučaj dala župniku za mašo,da bo vreme zrihtov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Allora, za soboto...če bo vreme pridem en giro in ne bom jedel kosila.(držim linijo :lol1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Vreme bo slabo zato mene in moje najdražje ne bo. Se vidimo kdaj drugič. Lp. Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Ker je vremenska skrajno neugodna - odjavljam hrano. :( Če bo vseen za it, bova šla in to izkoristila za sadni dan. :P Torej Alter & eWe - brez x&x ________________________________________________________ ...in še kratka pesmica: Hvala, Alla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Bo šel mogoče kdo z avtom? Ob takem vremenu zagotovo ne grem z motorjem..... in če ne najdem (torej očitno do danes) nikogar, ki gre iz LJ z avtom, odpovedujem vse. :hmm: :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Odjavljava x in x tudi fifty in jaz. :( Zarad vremena, kakopak. :( Pa zato, ker mata Alter in eWe sadni dan. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Ker je vremenska skrajno neugodna - odjavljam hrano. :( Če bo vseen za it, bova šla in to izkoristila za sadni dan. :P Torej Alter & eWe - brez x&x ________________________________________________________ ...in še kratka pesmica: Hvala, Alla. ← Enako velja za združbo: Manu&Fifty :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Enako velja za združbo: Manu&Fifty :( ← Ne morem verjet :OK: :lol1: :D (isto minuto, dragi.... nekaj mora bit na tem :hmm: :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Če dvakrat odjavta hrano, morta dva kosila še sabo prnest, da bo saldo nula. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Neprijetni ščipanje v kosteh malo nad ritjo me opozarja, da morebiti v soboto ne bom sposoben jahati moje predrage ZR-ke. :( Zategadelj, draga Alla, prosim, briši tiste XX pri meni in moji Lady. In drži fige, da se morebiti vseeno lahko prikolobajsam v Brda. Hvala! LP HHV (ABoTrebaSpetVLekarnoPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 ...še na tiste redke čase, ko se vključim v kakšno debato - nisem AKTUALEN. :doze: Grem! Ven! Delat! :devil: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Odpovedujem kosilo. Bom mel malico zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Grem! Ven! Delat! :devil: B) ← Arbeit macht frei :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: Tudi Dašenka in jaz najverjetneje priklobasava, seveda brez x in x, če pa že pa v lastni režiji. El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 klinc, sam pa naum jedu. :huh: ergo, no X pri Ice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Odpovedujem moje kosilo, udeležba pa je predvsem odvisna od vremena in številčne udeležbe ostalih. Ni hudiča da ne bi nekje v Brdih (in ne v solkanu) dobilili neke gostilne kjer nas bi postregli O:-) Pupa: komot greš lahko z mano z avtom, pa kdo drug tudi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Zaradi slabe vremenske napovedi odpovedujemo jesensko forumsko srečanje, ki bi se naj zgodilo to soboto, 16.10.2004. Da žalost ne bo prevelika, pa hkrati napovedujemo hudičevo dobro novoletno forumsko srečanje, katerega organizacija že teče. Pa vmes še izdelavo seksi motosvetovih majčk in kakšen dogodek v OLP. See you on the road, vaš motosvet.com team Noise & Codeine s sodelavci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Menim, da ste se modro odločili. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave