cesko Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Eh brezveze js pa sem šel delaz izpit za 125 ccm prav zaradi tega da si zdaj naberem nekaj izkušenj in potem dobim sam štempelj v izpit ko bi bil dosti star za težjo kategorijo zdaj pa bom itak moral še enkrat odvozit vse skupaj. Pa še 600 ccm z blokado bojo ukinli. Sej to niso normalni. Se bomo pač na črno vozili če bo tak. Pa še verjetno več smrtnih žrtev bo med motoristi ker nobeden več ne bo je*** novega sistema.
Jure Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Sej je veliko 600ccm motorjev pod tisto mejo.. Predvsem dvovalniki, boste vsaj vozili taprave motorje
Igorr Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 (popravljeno) Eh brezveze js pa sem šel delaz izpit za 125 ccm prav zaradi tega da si zdaj naberem nekaj izkušenj in potem dobim sam štempelj v izpit ko bi bil dosti star za težjo kategorijo zdaj pa bom itak moral še enkrat odvozit vse skupaj. Pa še 600 ccm z blokado bojo ukinli. Sej to niso normalni. Se bomo pač na črno vozili če bo tak. Pa še verjetno več smrtnih žrtev bo med motoristi ker nobeden več ne bo je*** novega sistema. Kdo je to rekel?! Ne posplošuj! A lahko še kaj bolj neumnega napišeš- več smrtnih žrtev, ker noben ne bo je*** novega sistema? Ja po moje imaš prav, tale novi ubogi ZVCP bo sprožil kar splošno anarhijo v prometu in število smrtnih žrtev se bo zaradi tega povečalo za 300%. Misli, preden kaj napišeš. Motosvet je dostopen vsakomur in morda bi kakšen mlajši bralec res tvojim nespametnim izjavam nasedel. Popravljeno April 15, 2009. Popravil Igorr
46simon Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 S tem novim zakonom so zaje*** nas mlade voznike, se vidi da jim gre samo za denar ker če bi hoteli zmanšati število smrtnih žrtev bi morali spremeniti samo zakon za neomejeno ( kot so to tudi storili ) ne pa tudi za mlajše voznike, jaz naprimer, sem začel voziti motor že okoli 11 leta. Moj sorodnik je tudi lastnik trgovine z motorji in motoristično opremo in pravi da so največji problem taki ki si ravnokar naredili izpit za neomejeno in pride v trgovino in situacija je sledeča: Lastnik trgovine mu predlaga 600 kubični motor, kupec pa ves pameten da je to za njega premalo ( ravnokar je opravil izpit za neomejeno, prej ni vozil motorja) :blink: , in največ nesrč povzroćijo ravno taki "racerji" + cesta ki je u kurcu
budacki Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 A ukinili bojo 600ccm z blokado na 25kW? Zakaj pa to?
hubabuba Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) Nbojo ukinl 600-takov pa 25kw blokade, sam zakon bojo korenito spremenil preber stran nazaj... Ena ideja kko bi lahko zaobšel ta zakon torej 4.10.2007 je biu narjen izpit za A1, bi lahko opravil v začetku septembra (roj. dan) samo praktični del za A2 in s tem padel v star sistem? To je vrjetno edina šansa, drugače papa motor do 21 leta. Popravljeno April 16, 2009. Popravil hubabuba
mcteraz Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Če bo res to vse tako, isto jaz se poslovim od motorja, kojebe pa to državo, da more ravno naše letnike zmeraj pofukat, barabe :trance_33_sleep:
BloodyShadow Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) A ukinili bojo 600ccm z blokado na 25kW? Zakaj pa to? Eno stran nazaj sem use razložil. preberi si pa boš videl. Nbojo ukinl 600-takov pa 25kw blokade, sam zakon bojo korenito spremenil preber stran nazaj...Ena ideja kko bi lahko zaobšel ta zakon torej 4.10.2007 je biu narjen izpit za A1, bi lahko opravil v začetku septembra (roj. dan) samo praktični del za A2 in s tem padel v star sistem? To je vrjetno edina šansa, drugače papa motor do 21 leta. Hmmm.....če boš lahko....pomoje rabiš počakat 2 let da lahko šele ponovno opravljaš praktični del... Je pa res da je ena stvar boljša kot prej. Prej si imel neomejeno pri 21 letnu in nič prej. Tukaj pa imaš lahko neomejeno že pri 20 letu Popravljeno April 16, 2009. Popravil BloodyShadow
cesko Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) Kdo je to rekel?! Ne posplošuj! A lahko še kaj bolj neumnega napišeš- več smrtnih žrtev, ker noben ne bo je*** novega sistema? Ja po moje imaš prav, tale novi ubogi ZVCP bo sprožil kar splošno anarhijo v prometu in število smrtnih žrtev se bo zaradi tega povečalo za 300%. Misli, preden kaj napišeš. Motosvet je dostopen vsakomur in morda bi kakšen mlajši bralec res tvojim nespametnim izjavam nasedel. Dobr no zej glede smrtnih žrtev sem pretiraval. Sam tebi je lahko rečt ker si pravkar dobil za 25 kw in lahko končno voziš motor ki si si ga vedno želel. Js pa sem bil trdno prepričan da bo naslednjo leto padla r6 z blokado 25 kw pa me potem za**** nov zakon. Me je kr minlo do motociklizma vse skup. Edina možnost je še yzf r 250 če bo sploh kdaj vn prišla če ne se pa verjetno tudi js poslavljam od motorja. Popravljeno April 16, 2009. Popravil cesko
hubabuba Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) Eno stran nazaj sem use razložil. preberi si pa boš videl. Hmmm.....če boš lahko....pomoje rabiš počakat 2 let da lahko šele ponovno opravljaš praktični del... Je pa res da je ena stvar boljša kot prej. Prej si imel neomejeno pri 21 letnu in nič prej. Tukaj pa imaš lahko neomejeno že pri 20 letu ma fora je da mam 4.septembra brzdey in ja maš prov, 2 let bi mogu počakat, pol je edina šansa ta da začnem delat iz nule za A2 izpit? to pomen, da bi mogu jovo na novo cpp, zdravniško (pomojm) in ure, pol pa glavno obvezno nardit v začetku septembra. jao te zakoni... hehe ma nekak morm zmutit to, da bom lahko 25kw pr 18 pelu... Popravljeno April 16, 2009. Popravil hubabuba
radirka Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Eno stran nazaj sem use razložil. preberi si pa boš videl. Hmmm.....če boš lahko....pomoje rabiš počakat 2 let da lahko šele ponovno opravljaš praktični del... Je pa res da je ena stvar boljša kot prej. Prej si imel neomejeno pri 21 letnu in nič prej. Tukaj pa imaš lahko neomejeno že pri 20 letu En pogoj je tud dopolnjenih 21 let starosti.
Kane Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 kaj pa jaz ko bom naslednje leto šel delat izpit za motor pa bom star 20? do koliko jaz lahko delam...pa nimam A1 bom moral prvo A1 narest al kar direktno na A2 pa pol 2 let počakat pa teoretični del za neomejeno in pol šele dobim A neomejeno? sorry zarad takih uprašanj sam zmeden sm k nevem kaj :unsure: hvala
Jure Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 En pogoj je tud dopolnjenih 21 let starosti. Pa se mi zdi, da se je to za tiste, ki pridobivajo neomejeno na podlagi dvoletnih izkušenj z A2 kategorijo premaknilo na 20 let.. Saj je malo višje link do ZVCPja, lahko pogledaš.
Miha27 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Dobr no zej glede smrtnih žrtev sem pretiraval. Sam tebi je lahko rečt ker si pravkar dobil za 25 kw in lahko končno voziš motor ki si si ga vedno želel. Js pa sem bil trdno prepričan da bo naslednjo leto padla r6 z blokado 25 kw pa me potem za**** nov zakon. Me je kr minlo do motociklizma vse skup. Edina možnost je še yzf r 250 če bo sploh kdaj vn prišla če ne se pa verjetno tudi js poslavljam od motorja. Kakor jaz vem Igorr še nima izpita za 25kW. Ne me držat za besedo.
BloodyShadow Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 En pogoj je tud dopolnjenih 21 let starosti. Tega pogoja ni več! Preberi si moj post kjer sem vse razložil. kaj pa jaz ko bom naslednje leto šel delat izpit za motor pa bom star 20? do koliko jaz lahko delam...pa nimam A1 bom moral prvo A1 narest al kar direktno na A2 pa pol 2 let počakat pa teoretični del za neomejeno in pol šele dobim A neomejeno? sorry zarad takih uprašanj sam zmeden sm k nevem kaj :unsure: hvala Če boš hotel direktno za neomejeno delat boš moroal počakati do 24 leta. Če pa boš drugo leto delal izpit boš dobil A2. In po 2 letih boš lahko še 1x opravljal praktični del za pridobitev A neomejeno.
aleksandergabriel Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Če boš hotel direktno za neomejeno delat boš moroal počakati do 24 leta. Če pa boš drugo leto delal izpit boš dobil A2. In po 2 letih boš lahko še 1x opravljal praktični del za pridobitev A neomejeno. Kaj ni eden od pogojev za pridobitev A2 imeti 2 leti izpit A1?
BloodyShadow Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Kaj ni eden od pogojev za pridobitev A2 imeti 2 leti izpit A1? Ne če opravljaš izpit v celoti po dopolnjenem 18 letu starosti.
PiaggioNRGPower Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Vsi, ki boste delali izpit, lahko povadite svoje teoretično znanje tukaj: http://vozniski-izpit.com/cpp.html
Gasperr Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 ja daj mi kodo od avtošole Sj lahka tut brez gesla
impulz Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 tiste nezanimive stvari...bv če ma keri geslo naj fukne na forum če bo tok prjazn. : )))
Miha27 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Vsi, ki boste delali izpit, lahko povadite svoje teoretično znanje tukaj: http://vozniski-izpit.com/cpp.html A sploh kaj menajo pole? Nazadnje ko sem reševal je še vedno isto
PiaggioNRGPower Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 To sem tutj as ugotovil. Če si registriran na www.mojblink.si napiši v iskalnik ključno besedo "pole" in dobil boš kar nekaj uporabnih stvari. .)
benny0104 Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 A sploh kaj menajo pole? Nazadnje ko sem reševal je še vedno isto Na izpitnem centru naj bi bile vsake tri mesece druge, na internetu so pa najbrž skos iste.
jonathan Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Jest mam pa eno vprašanje glede zdravniškega pregleda, upam da sem v tapravi temi.. Torej, kaj obsega zdravniški pregled in koliko časa približno traja? Hvala in lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se