rok418 Objavljeno Junij 22, 2013 Deli Objavljeno Junij 22, 2013 no pa sm tut jest prišel do motorja po novem sem zelenc (kawasaki z750) Srečno vožnjo z zelencem kako sliko dej gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Junij 22, 2013 Deli Objavljeno Junij 22, 2013 Ka si nor, pol motosveta že ma z750 Pa uživi na motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Junij 22, 2013 Deli Objavljeno Junij 22, 2013 http://shrani.najdi.si/?1k/r/4owY3mZo/2013-06-22-110009.jpg danes naredil par kilometrov in motor se pelje res odlično...tako da če bo kdo kdaj v dilemi kaj kupiti z z-jem sigurno ne bo falil v kartkem pride še drug ror mixxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Junij 22, 2013 Deli Objavljeno Junij 22, 2013 U nov model Ampak sedež je pa res minus pri tem motorju Prav res se mi zdi, da je bil na aprilii bolj udoben Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 22, 2013 Deli Objavljeno Junij 22, 2013 (popravljeno) ...evo mafija zj-ev..na srečanju se bom raje skril! :glare: .-...drugač pa dobra izpira Pupi13...good luck..in veliko uspešnih in varnih km!!... Popravljeno Junij 22, 2013. Popravil NinjaRider04 Pupi13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno Junij 27, 2013 Deli Objavljeno Junij 27, 2013 Kak je že zdaj tale zakon glede izpita? Sm že nekaj časa izven motoristične scene pa sem že vse skupaj pozabil. Star sem 21 let in sem delal pr 16 za a1 izpit, mam pa tudi že za a2 izpit več kot 2 leti. To pomeni da lahko letos delam za neomejeno ali moram vseeno do 24 leta počakat? Če lahko letos, se pravi samo odvozim 12 ur pa je to to ali je še kaj drugega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 Lahko letos. Odvozis mislim da 9 ur in izpitno. Rabis pa se zdravnisko, ce ono prejsnje ni za A neomejeno oz ne velja vec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cypher Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 Js pa delam A2 izpit in nameravam kupiti rabljenega Ducati Monsterja (620ie, novejši od 2001 in starejši od novega 696 torej 3. generacija). Me zanima če je kdo tu gor ki ga ima in ga vozi z A2 kategorijo, oziroma kogarkoli ki ve če bi to šlo skozi - ima namreč 60KM kar je 44kW kar pomeni da ga bom moral blokirati ampak me zanima če bi se dalo to narditi z elektronsko in ne mehansko blokado, ter tudi ali te blokade kaj škodijo motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 (popravljeno) Js pa delam A2 izpit in nameravam kupiti rabljenega Ducati Monsterja (620ie, novejši od 2001 in starejši od novega 696 torej 3. generacija). Me zanima če je kdo tu gor ki ga ima in ga vozi z A2 kategorijo, oziroma kogarkoli ki ve če bi to šlo skozi - ima namreč 60KM kar je 44kW kar pomeni da ga bom moral blokirati ampak me zanima če bi se dalo to narditi z elektronsko in ne mehansko blokado, ter tudi ali te blokade kaj škodijo motorju. Zkj eletronsko? V vsakem primeru moraš stvar homologirat in blokado ti mora narediti (vnesti) pooblaščen servis. Na moji CBR-i je blo tko, da je gorela rdeča lučka in kazala napaka. Sicer sem mislil stvar reklamirat, vendar sem itak blokado dal ven in napake več ni bilo. Popravljeno Junij 28, 2013. Popravil macak333 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cypher Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 Zkj eletronsko? V vsakem primeru moraš stvar homologirat in blokado ti mora narediti (vnesti) pooblaščen servis. Na moji CBR-i je blo tko, da je gorela rdeča lučka in kazala napaka. Sicer sem mislil stvar reklamirat, vendar sem itak blokado dal ven in napake več ni bilo. Ma dobro sej je useno če je elektronska al mehanska konc konceu, samo nism hotu mehanske kr mi gre nažiuce da bi biu krajši hod na gasu. Ugl ja vem da more nardit pooblaščen serviser, niti nism računau na kej drugega, dnarja mi tudi ni težko dat, samo da je dobro narjeno. Ve mogoče kdo dela te blokade na obali? Še vedno me zanima tudi mnenje kakšnega lastnika, kaj meni o motociklu Btw, kašno cbrko maš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 Lahko letos. Odvozis mislim da 9 ur in izpitno. Rabis pa se zdravnisko, ce ono prejsnje ni za A neomejeno oz ne velja vec. da te popravim..10ur + izpitna = 11 ur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 Ma dobro sej je useno če je elektronska al mehanska konc konceu, samo nism hotu mehanske kr mi gre nažiuce da bi biu krajši hod na gasu. Ugl ja vem da more nardit pooblaščen serviser, niti nism računau na kej drugega, dnarja mi tudi ni težko dat, samo da je dobro narjeno. Ve mogoče kdo dela te blokade na obali? Še vedno me zanima tudi mnenje kakšnega lastnika, kaj meni o motociklu Btw, kašno cbrko maš 600 rr 05 letnik, sem imel. Problem je ker dvomim, da obstajajo elektronke blokade, ker bi to pomenilo, da bi se mogli ECU-ja dotikat. Pa če pogledaš na TO spletno stran imajo samo mehanske blokade. Jaz poznam samo Eliso v Domžalah in Šterna v Kranju, za obalo bo pa kakšen drug kej več povedal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 Ma dobro sej je useno če je elektronska al mehanska konc konceu, samo nism hotu mehanske kr mi gre nažiuce da bi biu krajši hod na gasu. Ugl ja vem da more nardit pooblaščen serviser, niti nism računau na kej drugega, dnarja mi tudi ni težko dat, samo da je dobro narjeno. Ve mogoče kdo dela te blokade na obali? Še vedno me zanima tudi mnenje kakšnega lastnika, kaj meni o motociklu Btw, kašno cbrko maš Pri meni se po 10k km ni nič poznalo na mehaniki, oziroma se do sedaj še ni nič pokazalo. Edina razlika je malo višja poraba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cypher Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 Pri meni se po 10k km ni nič poznalo na mehaniki, oziroma se do sedaj še ni nič pokazalo. Edina razlika je malo višja poraba ni mi logično,zakaj je poraba višja? kakšen motor si pa imel/imaš? 600 rr 05 letnik, sem imel. Problem je ker dvomim, da obstajajo elektronke blokade, ker bi to pomenilo, da bi se mogli ECU-ja dotikat. Pa če pogledaš na TO spletno stran imajo samo mehanske blokade. Jaz poznam samo Eliso v Domžalah in Šterna v Kranju, za obalo bo pa kakšen drug kej več povedal. in veš mogoče kolko bi prišlo pri njih (okvirno) za nardit blokado na tem monsterju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 600 rr 05 letnik, sem imel. Problem je ker dvomim, da obstajajo elektronke blokade, ker bi to pomenilo, da bi se mogli ECU-ja dotikat. Pa če pogledaš na TO spletno stran imajo samo mehanske blokade. Jaz poznam samo Eliso v Domžalah in Šterna v Kranju, za obalo bo pa kakšen drug kej več povedal. avto krka. ni mi logično,zakaj je poraba višja? kakšen motor si pa imel/imaš? in veš mogoče kolko bi prišlo pri njih (okvirno) za nardit blokado na tem monsterju? pri men je tudi 1L več porabe pa kaj te.. če poznaš te lahkp pride pod 200e Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 da te popravim..10ur + izpitna = 11 ur je kar prav povedal 9+ izpitna ...sem delal izpit en mesec nazaj tako da.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 je kar prav povedal 9+ izpitna ...sem delal izpit en mesec nazaj tako da.... pa dobro no naj vama bo ,.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 pa dobro no naj vama bo ,.. haha ...se bomo stepl zarat ene ure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 haha ...se bomo stepl zarat ene ure ja valda..haha ,..glavno je da narediš in je to to!!.. Pupi13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 ni mi logično,zakaj je poraba višja? kakšen motor si pa imel/imaš? in veš mogoče kolko bi prišlo pri njih (okvirno) za nardit blokado na tem monsterju? Zakaj točno je poraba višja nevem, lahko da je kriv tudi moj stil vožnje Imel in še imam GSX 650F Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 ni mi logično,zakaj je poraba višja? kakšen motor si pa imel/imaš? in veš mogoče kolko bi prišlo pri njih (okvirno) za nardit blokado na tem monsterju? Mene je prišla 250€, samo spet odvisno kakšno blokado ima motor. Ali je ta samo na gasu ali pa tudi v kolektorjih. Slednja je malo dražja. Poraba je pa verjetno višja, ker je izkoristek manjši (ne vem, na glas razmišljam). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cypher Objavljeno Junij 28, 2013 Deli Objavljeno Junij 28, 2013 Zakaj točno je poraba višja nevem, lahko da je kriv tudi moj stil vožnje Imel in še imam GSX 650F ja tudi ta mi je kr ušeč sam se jih dosti manj prodaja na anetu kot monsterjeu. Je vredu za vozit, kljub blokadi) Mene je prišla 250€, samo spet odvisno kakšno blokado ima motor. Ali je ta samo na gasu ali pa tudi v kolektorjih. Slednja je malo dražja. Poraba je pa verjetno višja, ker je izkoristek manjši (ne vem, na glas razmišljam). misliš da bi se dalo nekako blokirat motor da se ročica od gasa pusti pri miru? ne hec, kar bo bo, sam to je res verjetno mal sitno, da lahko gas sam do pol odpreš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rok418 Objavljeno Junij 29, 2013 Deli Objavljeno Junij 29, 2013 Na obali ti nardijo blokado v motomax-u v izoli nism pa siguren ce majo tudi za ducatija. Eno bvz uprasanje mam. imam husqvarno 125 in bom pocasi sou delat izpit za a2 in mam v mislih uzet kako cbr-ko al r6 al kej podobnega. Nvem kaj se odlocit al naj pocakam do neomejeno in jo pol kupim in mam do tax 125 ali uzamem cbrko zdej jo da. Na 25kw al pa upam da se mi v teh 2letih nic ne zgodi in jo vozim mal po robu zakona? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rok418 Objavljeno Junij 29, 2013 Deli Objavljeno Junij 29, 2013 Na obali ti nardijo blokado v motomax-u v izoli nism pa siguren ce majo tudi za ducatija. Eno bvz uprasanje mam. imam husqvarno 125 in bom pocasi sou delat izpit za a2 in mam v mislih uzet kako cbr-ko al r6 al kej podobnega. Nvem kaj se odlocit al naj pocakam do neomejeno in jo pol kupim in mam do tax 125 ali uzamem cbrko zdej jo dam Na 25kw in upam da se mi v teh 2letih nic ne zgodi in jo vozim mal po robu zakona? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Junij 29, 2013 Deli Objavljeno Junij 29, 2013 ja tudi ta mi je kr ušeč sam se jih dosti manj prodaja na anetu kot monsterjeu. Je vredu za vozit, kljub blokadi) misliš da bi se dalo nekako blokirat motor da se ročica od gasa pusti pri miru? ne hec, kar bo bo, sam to je res verjetno mal sitno, da lahko gas sam do pol odpreš Kar se mene tiče je zadeva zakon za vozit. Kratkega gasa se že navadiš, ni tako moteče kot se zdi na začetku. Če se boš odločil za GSX F-a nimaš kej zgrešit. Dobiš veliko motorja za relativno malo denarja :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se