apn6 Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 ja no ce pa je ze kdo delu kaj takega pa ve kje se splaca pa lohk kr powe ne... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 djte mi pol sam prblizno povedat, kolko je drago in koliko poceni, d se ne bom tolko cajta j**u Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 ja no ce pa je ze kdo delu kaj takega pa ve kje se splaca pa lohk kr powe ne... :yea1: js sm delu pri izletniku .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 aja... js sm zdej gledou pri ekspertu, in prebral, da zagotovijo, da plačaš samo 99k sit... nemorš pol plačat 116- k sm pogledou kaj vse vkljucuje, pise med drugim tud to, da so placane vse ure voznje. js bom su kr ke... ej _Fingi_, tnx za informacijo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 em ja...jest sm se tud zato udloču za eksperta... sam 99k k use uklučuje pride sam za A kategorijo... za A1 pa ne. tko so men rekl, k sm hotu ta paket uzet. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 em ja...jest sm se tud zato udloču za eksperta... sam 99k k use uklučuje pride sam za A kategorijo... za A1 pa ne. tko so men rekl, k sm hotu ta paket uzet. lp ja to je pa čudn :hmm: :hmm: sej je 1 ura vožnja za A1 veliko cenejša kot 1 ura vožnje za A kategorijo?? :hmm: :hmm: res čudno :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR_FReAK Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 jaz sem u MB pri avtošoli DŠAM dal 60 čukov (za 10 ur) avtošoli in mislim da 3700 izpitni. 3700 za vozniško. prištejmo še stroške zdravstvenega pregleda in Rdečega križa ter pole na izpitnem centru. vsega skup bo po moje nekje 90k. P.S. Malo poglejte in se pozanimajte kdaj bo spet kje zastonj CPP. veliko avtošol to organizira da dobijo folk, vi pa prihranite $$$. lp, NSR_FReAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 ja to je pa čudn :hmm: :hmm: sej je 1 ura vožnja za A1 veliko cenejša kot 1 ura vožnje za A kategorijo?? :hmm: :hmm: res čudno :? je ja... pr ekspertu je ura vožne za A1 5900, za A pa 7400 če sm prou vidu...čudn je tole ja... .) :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 lp.jst mam doma ze 2 leti skuter (moz od mtke ga je kupu....)pa bom zdejle oktobra 15!!!(vozm ga ze dve leti kr zvimo mal izn lj pa ni nobenih kabsov, sm ga pa tud ze po cestah v lj vozu)No med počitnicami sm mislu delat za 50 ccm(H) sam ni blio cajta!!!!!en dan sm su na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pogledat pa sm vidu hude motrje 125ccm!!!pa sm šu na amzs.si pa za A1 raps 15 pa pol let!!!!!!!zdej kaj se mi splaca delat!!!(po moje pocakam se eno leto pa pol grem delat za naslednje pocitnce A1.)tenks za odgovore!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) ce se zdej ne misls nc se vozt, pa de bos zdrzou se en let...pejt raj delat za 125cc... pride ene 30k drazi...sam ce za naprej pugledas, ti nau nikol več treba pol za mutor delat izpita, k se ti stopnuje na vsake 2 let, cppje lohka že za avto nrdis, prvo pomoc tud sam enkrat delas...ubistvu takrt k za A1 delas nrdis že use skor kar rabs za avto, tko de pr 18ih sam se ubčinske pa vožno nrdiš pa je to to. moj mnenje... lp aja pa k nrdiš za A1 itaq za H dobiš (pomoje? :hmm: :? ) tko de se še tok bl splača... Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil _Fingi_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) ce se zdej ne misls nc se vozt, pa de bos zdrzou se en let...pejt raj delat za 125cc... pride ene 30k drazi...sam ce za naprej pugledas, ti nau nikol več treba pol za mutor delat izpita, k se ti stopnuje na vsake 2 let, cppje lohka že za avto nrdis, prvo pomoc tud sam enkrat delas...ubistvu takrt k za A1 delas nrdis že use skor kar rabs za avto, tko de pr 18ih sam se ubčinske pa vožno nrdiš pa je to to. moj mnenje... lp aja pa k nrdiš za A1 itaq za H dobiš (pomoje? :hmm: :? ) tko de se še tok bl splača... :grrr :grrr :grrr ni tako enostavno pri 16 dobiš A1 pri 18 + 2leti izpit A1 dobiš - A2 pri 21 pa dobiš neomejeno ja ... za motor res ne boš nikol več mogu izpita delat... sam cpp morš pa za avto delat še enkrat na avtošoli kot tudi na občini... prva pomoč ti velja tudi za avto... pa še zdravniški ti velja 2 leti.... to pomeni da od dneva ko dobiš izpit imaš max. 2 leti cajta da dobiš izpit za avto, če ne ti zdravniški ne velja več... pa še neki je... ko greste na zdravniški povejte tam da rabite za A in B kat. če vam bodo napisal samo A vam zdravniški ne velja za avto ;) ... pa še ko ga dobite si ga skopirite... ker vam ga bodo ko dobite izpit uzeli...ja seveda dobiš tudi H kat. če narediš A. To je use... p.s. dejte mal bl razločno in slovnično pisat .) Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 no da te mal popravim.... -A2 kategorija ne obstaja, zato pa je AO (25kw / 0,16kw/kg) -ne da ne bo mogu delat izpita nikol več ampak ga ne bo rabu :D -zdravniški moraš dobit nazaj, vsaj jaz sem ga ker imam gor še potrdilo za B kategorijo, pa ti ga morjo dat nazaj, ker ga še rabiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 no da te mal popravim.... -A2 kategorija ne obstaja, zato pa je AO (25kw / 0,16kw/kg) -ne da ne bo mogu delat izpita nikol več ampak ga ne bo rabu :D -zdravniški moraš dobit nazaj, vsaj jaz sem ga ker imam gor še potrdilo za B kategorijo, pa ti ga morjo dat nazaj, ker ga še rabiš - ja ok A2 je blo včas... sej pomen isto - ja sej to sm jih opozoru... da morjo oment da rabjo za A in B, ker če bo pisal gor sam A kat. jim za avto ne velja več .) jah men so ga uzel, sam res pa je da sm meu gor napisan sam A kat :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 ce greš na amzs.si pa pol avto sola, za A1 bors bit 15 pa pol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paketi A Kategorije (motorno kolo) SIT EUR Do 125 ccm in do 11 kW: CPP + PZT + EK + 12 ur + PZV 79.600 332,16 Brez omejitev: CPP + PZT + EK + 14 ur + PZV 101.000 421,47 ce ne vrjameste http://avtosola.amzs.si/?podrocje=3 pa še neki a ce za 125 nrdis cpp a ga pol rabs se enkrat delat al ne??? pa to po dveh letih dobis A0..... a to ti kr napisejo(v vozniško) al kako je to??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) stari dam ti za pivo če boš pršou pod 80.000 skoz :yes: :yes: :yes: :grim :grim :grim pa ne boš... verjem .) .) .) ja pol ti sam vpišejo v knjižco AO izpit pod opombe... nobenih cpp več :) Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR_FReAK Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Jernej, a tut jaz dobim za pivo če sem bil pod 80.000? če dobim grem brž pogledat, ker mislim da sem lih na meji :P lp, FReAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 stari dam ti za pivo če boš pršou pod 80.000 skoz :yes: :yes: :yes: :grim :grim :grim pa ne boš... verjem .) .) .) ja pol ti sam vpišejo v knjižco AO izpit pod opombe... nobenih cpp več :) a ni drugac, da ti ga morejo zamenjat (voznisko dovoljenje), ker ko ti dajo štampilko tja not, ti vse ostalo preluknjajo, da nebi mogu ponardit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Jernej, a tut jaz dobim za pivo če sem bil pod 80.000? če dobim grem brž pogledat, ker mislim da sem lih na meji :P lp, FReAK. :grrr :grrr :grrr ker ti si najbrž neki časa nazaj izpit delu... in si zihr pod 80.000 pršu.... :grim :grim te k pa dons delajo... pa dam za pir če pride kdo pod 80.000 :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 :grrr :grrr :grrr ker ti si najbrž neki časa nazaj izpit delu... in si zihr pod 80.000 pršu.... :grim :grim te k pa dons delajo... pa dam za pir če pride kdo pod 80.000 :grim :grim Pri nas so meli v avtosoli prvo akcijo 80.000 komplet izpit za A kategoriji pred parimi tedni pa celo 50.000 :eek: jaz ko sem prvo slisal verjel nism,....mi je lbo kr zal da sem so delat izpit v mbji,sem ga pa ze do takrat ko je bla ta "akcija" mel skor 2 mesca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Fantje! A se mogoče kdo spomni formule za izračun: koliko metrov prevozimo v eni sekundi pri X km/h... Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Fantje! A se mogoče kdo spomni formule za izračun: koliko metrov prevozimo v eni sekundi pri X km/h... Hvala! iz km/h v m/s pretvorš tko de deliš z 3,6... .) če si pa mislu pot zaviranja je pa pomoje: hitrost/10 * 3 tko nekak so nm pr cpp rekl... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 iz km/h v m/s pretvorš tko de deliš z 3,6... .) če si pa mislu pot zaviranja je pa pomoje: hitrost/10 * 3 tko nekak so nm pr cpp rekl... :) Hvala za odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crom Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 A mi kdo lahko pove kje lahko zablokiram 600 kubikov na 25kw, tako da bo vozen z 18 leti? Kakšna pa je kaj cena in katere papirje je potrebno uredit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 na za tvojo znamko motorja pooblaščenem servisu blokada te pride okol 100€, papirji so zraven, potem motor pelješ samo še na tehnični, jim pokažeš papirje in oni ti v prometno vpišejo 25kw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 na za tvojo znamko motorja pooblaščenem servisu blokada te pride okol 100€, papirji so zraven, potem motor pelješ samo še na tehnični, jim pokažeš papirje in oni ti v prometno vpišejo 25kw :grrr 1. motor pelš k uradnemu servisu, kjer ti ga zablokerajo (100-200€) 2. motor pelš na homologacijski pregled (7540 sit) 3. čakaš da dobiš homologacijski kartonček 4. greš registrerat na 25kW (dobiš novo prometno) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se