MACESN Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 mene pa zanima če je treba za izpit A1 delat še 1x CPP če sem jih že prej naredu ko sm delu H kategorijo (2004)??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 mene pa zanima če je treba za izpit A1 delat še 1x CPP če sem jih že prej naredu ko sm delu H kategorijo (2004)??? DA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rugi Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Danes po vseh mogočih komplikacijah končno naredu izpit :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Danes po vseh mogočih komplikacijah končno naredu izpit :yea1: Čestitam ;) Srečno vožnjo, ter veliko varnih kilometrov! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR_FReAK Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 :grrr :grrr :grrr ker ti si najbrž neki časa nazaj izpit delu... in si zihr pod 80.000 pršu.... :grim :grim te k pa dons delajo... pa dam za pir če pride kdo pod 80.000 :grim :grim Airoh, naredil se ga 18.5.2006. A velja za pir :? :P :P :P lp, FReAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Froš Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Pozdrav! Nekak sem na tem da grem tudi jaz delat izpit za nadaljne kategorije, trenutno mam 3 leta H kategorije in nekje 15k km, pa dobro to niti ni važno. Star sem 17 (bil 5.8.) pa bi zdajle šel delat za 11kw. Razmišljal sem tudi če bi šel skupaj z b kategorijo delat, ampak potem avtomatično padem pod 25kw in naredim oboje na1x. Ampak, ker mam trenutno cajt, bi sel delat lepo 11kw, pa po korakih dobival za več kw... se mi splača zdajle it delat 125cc, al naj počakam na naslednje poletje, pa grem delat za b in a skupaj. (samo kot marsikdo klele ve iz svojih izkušenj je včasih težka čakat na kako stvar ane?) :fredy: bi al nebi??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Pozdrav! Nekak sem na tem da grem tudi jaz delat izpit za nadaljne kategorije, trenutno mam 3 leta H kategorije in nekje 15k km, pa dobro to niti ni važno. Star sem 17 (bil 5.8.) pa bi zdajle šel delat za 11kw. Razmišljal sem tudi če bi šel skupaj z b kategorijo delat, ampak potem avtomatično padem pod 25kw in naredim oboje na1x. Ampak, ker mam trenutno cajt, bi sel delat lepo 11kw, pa po korakih dobival za več kw... se mi splača zdajle it delat 125cc, al naj počakam na naslednje poletje, pa grem delat za b in a skupaj. (samo kot marsikdo klele ve iz svojih izkušenj je včasih težka čakat na kako stvar ane?) :fredy: bi al nebi??? NE .) .) počakaj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Se strinjam z JeRn3j-om.Počaki...itak pršparu ne boš.Pa še vsega boš frej naenkrat!!! Počaki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rugi Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Itak boš vse kar boš imel skupnega z izpitom za avto in za motor je teorija, prva pomoč, zdravniško spričevalo. Vse drugo boš moral delat za avto in za motor posebej. Tak da se sam odloč .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Froš Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 rugi to vem ja. tut ne mislim poslušat po novem 40 urnega cpp ja 2x :BUA: bom počaku če bo šlo :) dnara pa na koncu itak nebo za 25kw motor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rugi Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 (popravljeno) Teh 40 ur CPP-ja je men porablo 10 ur!! V 40 urah je vračunano še delo doma in če mi kdo ne verjame nej gre na avtošolo pa vpraša. Pa tut nič ti ne težijo če manjkaš na predavanjih! Popravljeno September 2, 2006. Popravil Rugi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Dons sm končno naredu izpit!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto_freak Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Dons sm končno naredu izpit!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Si se pa dolgo na črno vozo :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Dons sm končno naredu izpit!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: cestitam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Dons sm končno naredu izpit!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: torej si v petek pri grčarju :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Dons sm končno naredu izpit!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: ola cestitam :OK: kdaj na ride ? :P Popravljeno September 5, 2006. Popravil BaHa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 juhej bravo Kermi1 :yea1: :OK: :yea1: zdej pa fejk tablco dol pa tapravo gor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Hvala za čestitke! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro90 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Dons naredu izpit :OK: :yea1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 cestitke tud tebi :OK: pa varno voznjo (predvsem z glavo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Izpit opravil danes 7.9.2006 ob 8 uri na poligonu v Izoli. :OK: Lep motorističen pozdrav ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Izpit opravil danes 7.9.2006 ob 8 uri na poligonu v Izoli. :OK: Lep motorističen pozdrav ! :OK: Cestitam :OK: sam zdaj pa pazi na cesti,ker za svoj motor se vedno nimas izpita,tako da previdno,pa veliko lepih ter varnih km :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Hooj ! Hvala, ko zrihtam pa registracijo pa lahk se zmenimo vsi marsovci pa gremo kam skupaj, to je nekaj najlepšega.. Skoraj boljše od seksa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 čestitke vsem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 no prišo je čas ko si lahk grem po izpit za več :) kaj je treba kaj plačat (za novo knjižico...) al ti kr v starega napišejo da maš izpit do 25kw... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se