Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
jz ga delam od junija...pa še ga delam!!!

Jest ga tud tolk casa delam, 18ga mam pa končno glavno :worship:

Objavljeno
Jest ga tud tolk casa delam, 18ga mam pa končno glavno :worship:

jz še nimam pojma kdaj mam glavno...pomoje k bo prvi sneg!

Objavljeno

To je fajn k mate tok pozn glavne, vm bojo še mal skoz prste pogledal,če boste kej zajebal, da navte pol šele drug let spet vozil :whistle:

Objavljeno
To je fajn k mate tok pozn glavne, vm bojo še mal skoz prste pogledal,če boste kej zajebal, da navte pol šele drug let spet vozil :whistle:

ja zadnč mi je pa u križišču k je bil na klancu, zdrslno čez zebro k je blo mokro!

Pa je mal falil kt da je model vn pršu pa me zaštihu zkwa vozm po levm pasu!

Objavljeno
Dons naredu izpit :naughty: :OK:

čestitke :yea1:

Objavljeno
Dons naredu izpit :naughty: :OK:

čestitam :yea1: Men je pa dons na voznji zmankal bencina :lol: , sm ga mogu porint iz ceste pa na rezervo preklopt :D . U sredo mam pa končno glavno vožnjo :worship: .

Objavljeno
čestitam :yea1: Men je pa dons na voznji zmankal bencina :lol: , sm ga mogu porint iz ceste pa na rezervo preklopt :D . U sredo mam pa končno glavno vožnjo :worship: .

hmm.. js sm mislu d maš ti že izpit.. ga pa doug delaš :closedeyes:

Objavljeno

men ga je zmankal na glavni vožni na izvozu iz avtoceste :naughty:

Objavljeno
men ga je zmankal na glavni vožni na izvozu iz avtoceste :naughty:

a mate vi take inštruktorje k ne pogledajo kok ma motor benza.. or something? :D

Objavljeno
a mate vi take inštruktorje k ne pogledajo kok ma motor benza.. or something? :D

ne s svojim motorjem sm furu :lol1: :rolleyes:

Objavljeno
hmm.. js sm mislu d maš ti že izpit.. ga pa doug delaš :closedeyes:

Ma ja nimam se, polet ga je najslabš delat k je povsod vrsta pa se folk je na dopustu. Drugač pa če bi ga mev bi se zih kej z vm naokol vozu

Objavljeno
ne s svojim motorjem sm furu :lol1: :rolleyes:

aja aja.. pa to morš dt kr svoj benz.. brezveze :D kok cnej pa je ena ura? :D glede na to d maš svoj motor.. :)

Objavljeno
aja aja.. pa to morš dt kr svoj benz.. brezveze :D kok cnej pa je ena ura? :D glede na to d maš svoj motor.. :)

ne vrjamem da je kej... itak so prasci na avtošolah :whistle: :whistle:

pa isto to, k furata dva pa en avto, ni nč cenej, čeprov bi po logiki mogl bit an...

Objavljeno
ne vrjamem da je kej... itak so prasci na avtošolah :whistle: :whistle:

pa isto to, k furata dva pa en avto, ni nč cenej, čeprov bi po logiki mogl bit an...

sj pumoje da je mal cnej če furaš s svojmu.. no sj, nj povejo teli k pač delajo s svojmu motorjam :P

Objavljeno (popravljeno)

ena ura pride 16,5€, drugač pa 25€ :winkiss:

Popravljeno . Popravil tomazin
Objavljeno

:blink: :eek: :eek: :eek:

Carsko :yea1: :yea1:

Objavljeno
:blink: :eek: :eek: :eek:

Carsko :yea1: :yea1:

:grim :D

Objavljeno

men je pršla 31€ ena ura!!

Dns sm dobu položnco za glavno :D

Objavljeno

no vids, sej do zime se boš pa mogoče že lohka zapeljal kam :whistle: :whistle:

Objavljeno
no vids, sej do zime se boš pa mogoče že lohka zapeljal kam :whistle: :whistle:

jeeej prvi sneg jz pa plužu po cest :D

Objavljeno (popravljeno)

a pr vs mate se položnce, jest sm mogu dat kes instruktorju k me je su prjavt, je pa to baje novo 1 mesc da se tkole placuje.

Popravljeno . Popravil mad driver
Objavljeno

mene zanima zaj kak je z tem ker sem pred 1 mescom naredo izpit A1 (125) in sem star 17. kaj zaj 2 leti ne smem več kot 125 vozit al lahko po 18 letu vozim do 25kw?

Objavljeno

Jp, 2 leti moreš čakat.

Drugače pa če češ z svojim delat, če se prav spomnim, ni dost če maš sam osnovno zavarovanje, mislem da more bit še ao+(upam da ga nisem kje posral). Pa če potem pršteješ še, da neki bencina skuriš, te pride ubistvu še bolš to, da delaš z njihovim motorjem.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!