Skoči na vsebino

Ponovno skupaj ?


janez79

Priporočene objave

Ne vem sicer če mi bo tole pomagalo a vseeno ( upam da se komu da prebrat ):

Z dekletom sva bila skupaj več kot pet let, in pred nekaj več kot letom dni sva se razšla. Vzrok je bil bolj ali manj nesprotno reševanje problemov, kar je privedlo do medsebojnega nespoštovanja, zanemarjanja ljubezni in ohladitve razmerja. Bil sem tudi neizkušen in nepoučen o mnogih ženskih zadevah, o katerih sem izvedel šele sedaj, v času, ko nisva več skupaj. Bila je to prava ljubezen in obojestranska. Jast sem bil njen prvi in ona je bila moja prva ( in edina ). Vsi so govorili kako paševa skupaj. Nisva si mislila, da se bo končalo. A se je. Težave so zameglile najino ljubezen. Oba sva imela dovolj. Kakšen mesec mi je bilo čisto v redu, morda sem se počutil prav OK in svobodnega, a mislil sem vedno nanjo. Po tem obdobju sem pričel premišljevati o napakah, ki sva jih oba delala. Čedalje bolj sem jo pogrešal. Zopet sem se spomnil zakaj jo ljubim, a za nazaj je bilo morda prekmalu.

Štiri mesece po najini razvezi je pričela z drugim in meni se je svet podrl. Razparalo me je. Mislil sem vse hude misli. Nisem verjel da bom preživel to boločino. Spati nisem mogel in ponoči sem večkrat norel ali jokal ( jebiga, pač nisem dec zato al kuga ). Mislim da sem se tudi rahlo zapil :lol:

No, tista zveza z drugim je bila menda tako, da je on toliko časa rinil vanjo ( socimer v študencu ), da je nazadnje popustila, ker je hotela pozabiti name. Imela ga je bolj rada kot prijatelja in ga ni ljubila kot je mene. Ves čas ko je bila z njim je mislila name. Pred mesecem dni ga je zaradi nekaj takega tudi pustila.

Sam sem v tem obdobju sicer spoznal nekaj žensk, a z nobeno nisem imel nič. Pač kak pogovor, po katerem sem morda malce bolj spoznal žensko mišljenje. Hotel sem se sicer prisiliti, da bi s kako bil vsaj zato, da bi jo že enkrat prebolel, a ni šlo. Nisem mogel iti z drugo, če sem še vedno ljubil le njo in ves čas nanjo mislil.

Sedaj sva že 3-krat šla skupaj ven. Kot prijatelja recimo. Vsakič sva se zelo lepo imela ( vsaj po mojem mnenju ). Veliko sva se nasmejala, malce zjokala drug drugemu, si zaupala probleme in objemala. Tudi do seksa je enkrat prišlo. Po zelo dolgem obdobju sem bil zopet lahko nekaj trenutkov srečen in mislim, da je bila tudi ona z mano. Skratka razumeva se.

A seveda ne sme biti vse z rožicami postlano in tako tudi najino življenje ni. Ne ve če je pripravljena iti nazaj v zvezo z menoj. Boji se, da se bo zopet končala, da ne bom nikoli odrastel, da sem premalo ambiciozen (npr. da bi nama uredil dom), da ji bom kdaj naprej metal njenega bivšega, da ne bom mogel odpraviti napak ( za katere se sicer zavedam in se jih trudim odpraviti, dosti sem jih pa že )... Najhuše mi je pa to, da ne ve več, če še kar čuti isto ljubezen do mene, kot nekoč. Rada me sicer ima, a ne ve če me ljubi. Kot mi pravi je sama totalno zmedena in res še rabi čas. Želi, da se zaenkrat samo konec tedna kdaj videvava. Pravi da mi da proste roke in naj brez slabe vesti poskusim razmerje z drugo žensko.

Ok. Neki punci sem že dalj časa všeč - no mislim, da je zalubljena vame ( če se motim potem sem pač totalen kreten na tem področju ). Sprašujem se, ali naj poskušam iti v razmerje z njo. Morda bi jo pa vzljubil, saj mi je luštna punca. A v primeru, da se moja odloči, da bi bila rada zopet z menoj bi jo najbrž pustil in ji po vsej verjetnosti strl srce. Tega pa nočem, ker sam še predobro vem kako lahko to boli. Ne vem tudi če bi bilo moji zares OK, če bi vedela da sem z drugo.

Zaljubil sem se vanjo na prvi pogled, ljubil sem jo, jo še kar in jo najbrž vedno bom. A kaj naj če ona še ni za razmerje oziroma mora še premisliti. Sedaj sem tudi sam čisto zmeden in ne vem kaj. Storil bi prav vse, da bi si ponovno pridobil njeno ljubezen, želel bi biti z njo. Nočem pa siliti vanjo, jo omejevati, izpadati pohotnež z glupimi pogledi,... Skratka ne vem kako se naj obnašam do nje. Ali jo čimvečktat pokličem ji povem kako jo ljubim, jo poljubljam, ali naj jo pustim pri miru in me naj raje sama pokliče če ji bo do moje družbe ( samo pri tem jast neizmerno trpim pri čakanju na klic ali srečanje in se sprašujem, kaj pa če si bo sedaj mislila da mi ni nič do nje in da se brez nje najbrž prav zabavam ).

Kaj mi je storiti? Kaj vse skupaj sploh pomeni? Ne vem sploh kaj bi konkretno vprašal. Ima kdo mogoče kak nasvet :?:

Lep pozdrav vsem !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozabi, pejd naprej... škoda časa. Itak boš pa naredu tisto, kar hočeš in to itak že delaš. Preveč sebe kriviš... Če bi ženska bila rada s tabo boš to videl... Drugače je bolše, da si sam in spoznaš eno ob kateri boš zares užival. Ni edina na svetu, so še veliko boljše.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ti dam jaz nasvet! Najprej se nehi cmerat sam sebi in odrasti! Kar je blo je blo, ostali so ti spomini. Si za spoznanje bogatejsi, se kalis in poslusaj sebe v bodoce! Vse stvari se odvijajo v glavi zato naj bo trezna pri odlocitvah! Pretehtaj in ugotovi kaj si sploh zelis. Ne rini z glavo skozi zid in ne poskusaj krpati nekaj kar ze zdavnaj ni vec celo! Pred tabo je zivljenje in sam odlocaj kako bos krmaril skozi! Prisluhni si, stopi na plano, vdihni polna pluca in se ozri levo in desno...sem preprican , da je tam nekdo, ki ga isces...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Punco poznaš....bolj kot vsi mi skupaj...torej bi moral sam najbolj vedeti...kako ji pristopiti. Posiljevati drugega ali sebe (se siliti v neko vezo, zato da pozabiš prejšnjo je grdo do te nove osebe...in dejansko ne rešuje ničesar). Verjetno (če pišeš, da sta študenta) sta oba mlada in že pri njej si videl, da pač ,,siliti se,, ne obrodi sadov. Stvar je tako njena...ti ji povej kaj bi rad ona naj ima čas in premisli zadevo...kot tudi tvoja..ali ji boš res lahko odpustil...to njeno vezico (jaz ji verjetno ne bi..pa ne govorim o zameri vendar stvari je nemogoče izbrisat in ko vama bo enkrat zaškripalo...se boš spomnil).

Nikakor se ne sili zraven....Pošlji kak sms...magari 5 dni zapored...pred spanjem en ,,lahko noč pa kako šalo,,--ne flancat o kaki strašni potrtosti in večnosti potem pa 6. dan izpusti...pa boš videl ali bo reagirala.

Torej...povej ji kaj bi rad, kaj čutiš...potem pa ne bezaj več in ne utrujaj.....naj vzame igro v svoje roke in naj jo vodi ona.....ti boš videl kam stvar pelje...in če ne bo v tvojo smer...pojdi stran, ker ona se je že odločila, da gre pa ti ne upa (se ji smiliš) povedat in čaka, da boš sam spoznal. Poleg tega pa tudi ne zaslužiš, da bi bil pač...nekdo, ki ima vedno čas, ko je njej dogčas..in dvigne telefon in ti takoj priletiš. Vsi smo šli čez to in vsi smo živi..in ti boš tut preživel...se ti ne zdi vsa stvar...če ti uspe namreč..malo preveč kičasta....da bi ti kar v prvo ratal?

To je samo in zgolj moje mnenje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je samo in zgolj moje mnenje

... kakršnega pa ima verjetno vsak, ki je kaj takšnega doživel.

Prve ljubezni ni lahko pozabiti, a če je prva, še ni nujno, da je prava!

Pusti, pojdi, izberi nekaj drugega, tretjega, četrtega, petega...

Nekje v srcu (qali pa kje drugje) boš čutil, katera je tista prava!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je samo in zgolj moje mnenje

Podpišem vse do zadnje besede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sam eno stvar bi spremenillllllllSMS največ 3x....pol pa mal pavze!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot je rekla Lina, ti punco najbolje poznaš. Sam veš, koliko pozornosti prenese in koliko ne.

Po moje, če si jo res želiš in veš, da ne moreš še iti stran ji pusti, naj se sama odloči. Na vsake toliko pošlji kak sms, da bo vedela, da si še vedno tam, lahko gresta tudi na kavo, samo res ne govori kako jo ljubiš in kako jo pogrešaš, ker jo bo začelo odbijati. Potem pa počakaj (ker to očitno boš naredil), če te bo vmes minilo greš pač naprej........ če pa ne, jo boš pa čakal toliko časa, dokler te se ne bo odločila.

Četudi je rekla, da je ne čakaj in da imej druge punce, če si jo resno želiš ne počni tega. To je sicer rekla, ker se čuti tako dolžno, a ne misli tako (oz. če si res vsaj malo še želi biti s tabo, jo bo to prizadelo). Ne delaj nekaj samo zato, ker je ona rekla da lahko... najprej se vprašaj ali si ti tega res želiš in posledično ali tudi ona res tako misli.

Je pa težko pisati predloge na tole, ker vsi vemo, da boš na končni fazi naredil le to, kar ti srce narekuje. In nič hudega, če narediš napako, se boš nekaj iz tega naučil. Samo poslušaj ga......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti ne znam svetovat vem pa kako se počutiš in prav nič ti ne privoščim.....upam da se ti bo na koncu dobro izšlo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Janez,

1) če bosta spet skupaj, ti nihče ne jamči, da bosta tokrat uspešno kidala probleme;

2) če ne bosta skupaj, ti noben ne jamči, da je ne boš pogrešal;

3) če boš z drugo, ti nihče ne jamči, da bo bolje;

4) če bo ona z drugim, ji nihče ne jamči, da ne bo pred spanjem mislila nate;

5) če ne bosta skupaj, še ne pomeni, da se ne ljubita.

Hočem rečt - nihče ti ne more nič rečt. naredi, kakor se ti zdi trenutno prav. Če se boš zajebal, se pač ne boš prvič ali zadnjič... ona pa tudi ne. Ne spraševat drugih za rešitev, ker je običajno ne moreš dobiti.... Odločitev je samo tvoja, tudi posledice nosiš sam. Lahko pa še kak mesec počakaš, pa te bo še malo minilo. mogoče je težava v tem, da se nisi skonektal z nobeno drugo... Probaj še to. Potem ti bo malo bolj jasno.

Aja, zelo pomemben je ta odstavek:

A seveda ne sme biti vse z rožicami postlano in tako tudi najino življenje ni. Ne ve če je pripravljena iti nazaj v zvezo z menoj. Boji se, da se bo zopet končala, da ne bom nikoli odrastel, da sem premalo ambiciozen (npr. da bi nama uredil dom), da ji bom kdaj naprej metal njenega bivšega, da ne bom mogel odpraviti napak ( za katere se sicer zavedam in se jih trudim odpraviti, dosti sem jih pa že )... Najhuše mi je pa to, da ne ve več, če še kar čuti isto ljubezen do mene, kot nekoč. Rada me sicer ima, a ne ve če me ljubi. Kot mi pravi je sama totalno zmedena in res še rabi čas. Želi, da se zaenkrat samo konec tedna kdaj videvava. Pravi da mi da proste roke in naj brez slabe vesti poskusim razmerje z drugo žensko.

Ej, preveč je tukaj notri naštetega, kar skorajda jamči, da vama ne bo ratalo. Očitno sta tolk različna, da so se vama karakterne razlike zažrle v razmerje. Če jo res "ful stvari" moti na tebi, potem nimata prihodnosti. Če ti reče, da rabi čas - to običajno pomeni "go away, boy". Ona išče nekaj drugega, kar ti trenutno nisi in vprašanje, ali kdaj boš postal tako drugačen, da boš ustrezen. Pa vedno jo bo strah, da se tvoja otročavost povrne. Raje jo pusti, naj gre po svoje, ti pa tudi pojdi po svoje.

Popravljeno . Popravil SymRu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dej, kup motor pa pejd u Bulgarijo.

:grrr mam motor, bil z njim v Bulgariji, vem na kaj misleš. A sem pač en bimbo jebiga.

Aja Lina jst nisem študent, že neki časa delam, ona je pa pri koncu s študijem. Sam tolk, da ne bote mislil, da sva dva mulca ( v bistvu sva oba tudi zagrizena motorista, zato sem se tudi drznil v ta forum pritežit ).

No hvala, za odgovore, nisem pričakoval, da se bo komu dalo brat. Sej ne pričakujem, da me bote rešl, sam nekam je pač fajn se spraznt, pa kak nasvet ali izkušnja itak zmer prav pride.

Popravljeno . Popravil janez79
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No hvala, za odgovore, nisem pričakoval, da se bo komu dalo brat. Sej ne pričakujem, da me bote rešl, sam nekam je pač fajn se spraznt, pa kak nasvet ali izkušnja itak zmer prav pride.

No vidiš, izkušnjo si si sam nabral, odgovorov si tud kar nekaj dobil, spraznt se pa zmeraj lahko prideš sem gor. Ne boš edini. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nasvet : "nikol nazaj h tastarmu " pa tud ni po župi priplaval :naughty:

če citiram svojo mamo:

če gres nazaj ti bo žal kukr mas las na glavi

mame ze vejo :doze:

Popravljeno . Popravil tejka
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nasvet : "nikol nazaj h tastarmu " pa tud ni po župi priplaval :naughty:

Ni ne ! Ampak po principih ! :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

principi nastajajo na izkušnjah.....ergo.....

nekj vloge..treba priznat...pa gotovo igra to zakaj je sel par narazen...

ce je bil problem v varanju, nespoštovanju, laganju, nezaupnju, nasilju takemu ali drugacnemu....nix šans

ce je bil problem v tečni tašči, neurejenih zivljenskih pogojih, blah blah...pa je pac vredno razmisleka.....

Popravljeno . Popravil tejka
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tejka: mislim, da je vredno premisleka, drugače ne bi premišljeval že eno leto in dva meseca. Prav tako je tudi ona ves čas mislila name - zaradi tega je tudi končala prejšnjo zvezo ( no v bistvu je pristala nanjo da bi me pozabila, pa ni šlo ).

Pač nisva en povprečen mestni par, ki skače od enega partnerja k drugemu.

Prav tako tudi moji in njeni starši niso imeli drugih partnerjev, pa so kar srečni skupaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V ljubezni in odnosih ni pravil, ljudi poslušaj, se uči, delaj pa s svojo glavo. Od tega, ali si dedec ali ne se ne živi. Jebeš to, da dedci ne jočejo, itd. Življenje je vse kaj drugega.....

Le tisti ki je to kar si ti doživel, tisti ki je čustven in tisti, ki ne živi samo zase ampak za oba, ki želi življenje deliti z ljubečo osebo, tisti te bo razumel, kaj iščeš, po čem hrepeniš.

Če jo ljubiš, če verjameš v vajino skupno življenje, potem naredi vse ,da jo pridobiš. V kolikor se zalomi, tiboš vsaj vedel, da si se potrudil, da si vse storil in živel naprej.........

Malo površno, sorry, me čas priganja.......

Popravljeno . Popravil viggen
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!