AndY1 Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) Pa insiderskih informacij o T2 (pa ne delam za T2). Povezava v internet preko Avstrije: 2.4GB/s primarni in 700MB/s backup vod. VDSL deluje po ethernet protokolu, kar pomeni še nižji ping kot ADSL, pa malo večja izkoriščenost bandwidtha. -> Menda ti poln download ne choka uploada in obratno. Včeraj sem izpolnil obrazec, da vidim, kakšno pogodbo mi bodo poslali. ISDN-ja še ne morem odklopiti, ker imam ISDN vezavo 24 mesecev, SIOL ADSL pa nimam vezave. Tukaj piše, da Uporabljate lahko katerekoli aparate, potrebujete le pretvornik, ki je brezplačen in Vam ga namesti monter T-2. A to pomeni, da lahko ponucam tudi ISDN terminale/telefone ali samo analogne? jaz sem vprasal, ce lahko uporabmi ISDN telefon in so rekli, da mi dajo konektor in dela zadeva... Aja, T2 televizija naj bi delovala šele čez en mesec. Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil AndY1
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Imam kabelski dostop.....2048 / 384 kbps cena 8200.... B) Zelo zadovoljen, kar v veliko primerov šiba na polno. :OK: ...nimam pripomb.... Kot je pa eden napisal, če te ne moti, pač pri manjši hitrosti dol ali gor "vlečeš-tišiš" :blush: ....čisto osebno prepričanje... :whistle:
Tepko Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 No zdej ko pa je pršu še T-2, pa počasi premišljujem, a je SiOL še sploh dovolj ugoden??? :hmm:
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Tukaj se prepričujemo o tem :)
Codeine Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 :OK: :lol1: :lol: :lol: Server Name: SIOL.NET.JE.OWCA.INFO Registrar: DOTSTER, INC. Whois Server: whois.dotster.com Referral URL: http://www.dotster.com Domain Name: SIOL.NET Registrar: NETWORK SOLUTIONS, LLC. Whois Server: whois.networksolutions.com Referral URL: http://www.networksolutions.com Name Server: TAURUS-1.SIOL.NET Name Server: TAURUS-2.SIOL.NET Status: REGISTRAR-LOCK Status: REGISTRAR-HOLD Updated Date: 10-oct-2005 Creation Date: 28-apr-1996 Expiration Date: 18-nov-2008
misty Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 z siolovega foruma: Spoštovani uporabniki! V noči s ponedeljka na torek je prišlo do težav pri dostopanju do domen www.siol.net, www.siol.org in www.siol.com ter nekaterih spletnih strani in elektronske pošte. Težava se je pojavila zaradi administrativnega zapleta pri ažuriranju podatkov omenjenih domen, ki jih uporablja SiOL, d.o.o. in so veljavne do leta 2008. Na SiOL-u zaplet rešujemo. Zaradi časovne razlike med Evropo in Ameriko bo težava odpravljena predvidoma v popoldanskem času. Opravičujemo se vam in vas prosimo za razumevanje. siLOL
Codeine Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 z siolovega foruma: siLOL ← Krneki... kakšnih administrativnih težav, morda takšne, da je nekdo pozabil vklopiti REGISTRAR-LOCK :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
misty Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 važno da jim ni spet kak UPS crknu (v obvestilu uporabnikom sevede) :rolleyes: vsaka stvar je pa za nekaj dobra. Danes ob preverjanju pošte niti enega spam maila :D
jose Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 no težava je, vsaj upam, odpravljena, spet vse dela normalno.......zdaj pa hitro do odvetnika pa terjat odškodnino :whistle:
Hanzi Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 A se kdo spozna na Wlane in bi bil pripravljen s "praktični nasveti" sodelovat. (lahko PM-okolica LJ)Razdalja do 100 metrov, za vidnost "bomo" poskrbeli" :devil: Zdaj je pa dial upa dražji :angry: kot pa če z bratrancem dava nekaj za njegov Asdl, ki ga samo občasno rabi .)
Hanzi Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Našel eno ugodno ponudbo za ADSL po ceni 4.800 za 512/128. Ve še kdo za kako cenejšo :hmm: (pri takih cenah wlan opreme je pa ADSL že praktično cenejši :hmm: , razen če še nekaj časa počakamo da se ta roba drastično razmnoži in s tem seveda poceni) :devil:
Hanzi Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Yep, tudi za to vem pri istem ponudniku, samo zaenkrat je v "igri" čim cenejši stalni dostop pa da ni dial up :closedeyes:
SiR Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Našel eno ugodno ponudbo za ADSL po ceni 4.800 za 512/128. Ve še kdo za kako cenejšo :hmm: (pri takih cenah wlan opreme je pa ADSL že praktično cenejši :hmm: , razen če še nekaj časa počakamo da se ta roba drastično razmnoži in s tem seveda poceni) :devil: kaj drastično ceneje verjetno ne bo - ne ADSL in ne WLAN...
VrUUUUUmmmm Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Našel eno ugodno ponudbo za ADSL po ceni 4.800 za 512/128. Ve še kdo za kako cenejšo :hmm: (pri takih cenah wlan opreme je pa ADSL že praktično cenejši :hmm: , razen če še nekaj časa počakamo da se ta roba drastično razmnoži in s tem seveda poceni) :devil: http://www.t-2.net/ponudba_index.html Glej drugo tabelo (da obdržiš telefon)
jose Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 glede paketa modri ADSL, ni vse tako ah in oh kot reklamirajo.....mi je zadnjič glih en kolega razlagal, da je hotel nabavit tole reč, pa so mu na telekomu povedali, da ni mogoče, ker njegov tel. priključek ni na digitalni centrali in če hoče, mora plačat da ga preklopijo :BUA:
jose Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Kaj je danes okrog 17 ure še koga slučajno 'vrglo' dol s siolovega adslja, namreč kar naenkrat mi je skup prekinilo povezavo in na modemu mi je začela utripat lučka tam, kjer piše WAN, enako se je zgodilo kolegu :hmm: :? ....tako da zdaj ne morem vspostavit povezave :angry:
Thundercat Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 ne, meni deluje že od 11. dopoldan brez prekinitve....
jose Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 ADSL2+ ve kdo kaj več o tem :hmm: še en link
djume Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 ADSL2+ ve kdo kaj več o tem :hmm: še en link se še vedno testira, baje ma SiOL problema, vem pa da ga določeni uporabniki ADSL že testirajo, ampak koker sem slisu, hocejo iz ADSL2+ nazaj na ADSL. Razlika je v tem da ti ADSL2+ spusca do 24Mb prenosa, kar pomeni, na vsako TV 5Mb, 2Mb za Internet, pol pa zracuni kok TV lahk priklopis. Pr vsaki TV vzem se neki rezerve. Mene sploh ne skrbi tehnologija ADSL, ki je sigurno boljsa kot VDSL, vsaj domet ma dost boljsi od centrale (VDSL omejen do 1,5 km od centrale po kablu ne po zraku). Mene skrbi ali bo Telekomovo omrezje prezivelo tako velike prenose podatkov :eek: :eek: Ze sedaj se baje v spicah zasici, ko imamo samo ADSL-le z IPTV, kaj bo ko bos imel na istem koncu par uporabnikov ADSL2+, pa to bo disaster :kva2: :kva2: :kva2:
maXXXimum Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 se še vedno testira, baje ma SiOL problema, vem pa da ga določeni uporabniki ADSL že testirajo... Siol testira, medtem ko Volja že prodaja :P http://adsl.volja.net
jose Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 Siol testira, medtem ko Volja že prodaja :P zelo zanimive cene :)
djume Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Siol testira, medtem ko Volja že prodaja :P http://adsl.volja.net Pa je kdo ze preveru :hmm: Volja ponuja baje svoje ADSL in Telekomove ADSL, s tem da na Telekomovih laufa navaden ADSL, na svojih pa naj bi laufal ADSL 2+.
borks Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Poskusni zajčki, sorry izrazu, poročajte čimprej kej več o novem paketu SIOLa.... Pa še... Je to morda ksn trik, da so napisal do 20Mbit. To lahk pomen da mi bo 2/3 mesca vlekl 1Mbit...
norc4life Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 volja ma neke cudne ponudbe... kolk mi je en sošolec razlagal da bi naj meli 1mb za 3k.. pa to da bi lahko biu samo 10h na dan gor... :angry2: bedarija.. mislim da ma triera kar vredu ponudbe TRIERA .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se