Skoči na vsebino

MOTO škornji - izbor, čiščenje, vzdrževanje..

Leteči

Priporočene objave

Sem nekje zasledil ,da si nekaj nabavil v sosednji državi ,lahko kaj več poveš kako si zadovoljen ?

Lep jesenski pozdrav. :OK:

Nabavil, super toplo. 

Pri nas nisem našel nič pametnega razen Daytona v akciji 280€.

http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-stiefel/motorradstiefel/bullson-solid-sheltexr-schwarz-24.html

http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-stiefel/motorradstiefel/hein-gericke-maddox-ii-stiefel-schwarz.html

Eni zame in eni za mojo - ni zime za eskime, zelo so topli. Pa poceni, priporočam, samo za hladnejše dni.

Scarabeo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodam skornje SIDI  Vortice,crni s fluorescencnimi scitniki,st.44,noseni en mesec,150eur.

Kaj ti pa ni pri njih ni všeč? Jaz jih imam že četrto sezono in mi super odgovarjajo.

Sidi_Vortice_Boots_Black-Black_zoom.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bi kdo vedel če obstajajo kakšni drsniki za čez prste iz titana, rosfreja, magnezija...za alpinestar tech 3 all terrain in kje se da kupiti.

Teli navadni mi gredo prehitro u kurac.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja šele zdaj opazila kakšni so, nekateri pri mx uporabljajo nekakšne univerzalne kovinske zaščite, ne vem pa kako to fiksirajo na škorenj.

Popravljeno . Popravil nxyz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj ti pa ni pri njih ni všeč? Jaz jih imam že četrto sezono in mi super odgovarjajo.

Sidi_Vortice_Boots_Black-Black_zoom.jpg

Mam rahlo zjeban levi glezenj,seveda od mopeda,pa so malenkost pretrdi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S časom se zmehčajo. 

Katero barvo imaš, a to?

sidi_vortice_black_yellow-1.jpg

Takšne piščančke 'mel bi tudi jaz... samo kaj, ko imam rdeč motor!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(Brez zajebancije)

Če bi kupovali Gore-Tex moto škornje. Kako bi se odločili po vrstnem redu in izkušnjah od sledečih firm?

1)  Daytona

2)  Sidi

3)  IXS

4)  Alpinestars

Hvala za vaše mnenje in izkušnje! :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(Brez zajebancije)

Če bi kupovali Gore-Tex moto škornje. Kako bi se odločili po vrstnem redu in izkušnjah od sledečih firm?

1)  Daytona

2)  Sidi

3)  IXS

4)  Alpinestars

SIDI

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj je narobe z Dainese da ni na spisku?

Jaz imam namreč njihove Gore-Tex, naredil preko 80k km, nikoli premočili.

Drugače pa, če samo iz spiska - Daytona.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(Brez zajebancije)

1)  Daytona

2)  Sidi

3)  IXS

4)  Alpinestars

Alpinestars

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(Brez zajebancije)

1)  Daytona

2)  Sidi

3)  IXS

4)  Alpinestars

Vrstni red se mi zdi kar pravi. :) (daytone sicer ne poznam, le kar je bilo napisanega)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem še s kolesarjenja Sidi fan in imam za suhe športne vožnje Sidi, za mokro pa Daytona.

Glede Gore Tex težko kaj rečem o ostalih proizvajalcih in modelih, ker sem pri izbiri prvih (Daytona) imel srečo in zmagovalnega konja ne menjam.

Alpinestars športne, ki sem jih imel pred Sidi, so mi razpadle  dobesedno med vožnjo. Podplat se je odlepil in sem imel težavo ustaviti, ker je visel dol, se zatikal v prestavno ročico in se držal samo še na peti. Zalepil sem jih s trakom in nadaljeval vožnjo, doma pa sem jih vrgel v smeti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

imam za poleti buse model... ko je fajn zračn.. ;) ampak bolj me zanima pomlad, jesen.. ter delno zima .. najbolj me zanima gore tex varianta...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uuu B2 imam že sigurno  šest sezon: sprva sem bil malo nezaupljiv do materiala (Lorica) ampak se ob vzdrževanju (kot naravno usnje) kar dobro drži - res pa je, da v dežju čez navlečem Dainese - jevo prevleko in tako niso bili nikoli namočeni do konca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

imam za poleti buse model... ko je fajn zračn.. ;) ampak bolj me zanima pomlad, jesen.. ter delno zima .. najbolj me zanima gore tex varianta...

Vozim se s sidi ze kar nekaj casa,tretji skornji,v glavnem udobni in verjetno tudi goretex niso slabi,so pa ze v principu toplejsi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sidi Vertigo Corsa (ne AIR). Odličen škorenj.

Odvozil 5 sezon, B.P. Udobni, ne prevroči, ...

Pripoooročam!

Prej sem imel Vendramini Tuareg in so bili tudi odlični ampak pač iz drugega segmenta.

l.p.

Z

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!