Scarabeo 500 Objavljeno November 3, 2014 Deli Objavljeno November 3, 2014 Sem nekje zasledil ,da si nekaj nabavil v sosednji državi ,lahko kaj več poveš kako si zadovoljen ? Lep jesenski pozdrav. Nabavil, super toplo. Pri nas nisem našel nič pametnega razen Daytona v akciji 280€. http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-stiefel/motorradstiefel/bullson-solid-sheltexr-schwarz-24.html http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-stiefel/motorradstiefel/hein-gericke-maddox-ii-stiefel-schwarz.html Eni zame in eni za mojo - ni zime za eskime, zelo so topli. Pa poceni, priporočam, samo za hladnejše dni. Scarabeo Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Prodam skornje SIDI Vortice,crni s fluorescencnimi scitniki,st.44,noseni en mesec,150eur. Kaj ti pa ni pri njih ni všeč? Jaz jih imam že četrto sezono in mi super odgovarjajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Bi kdo vedel če obstajajo kakšni drsniki za čez prste iz titana, rosfreja, magnezija...za alpinestar tech 3 all terrain in kje se da kupiti. Teli navadni mi gredo prehitro u kurac. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 (popravljeno) Aja šele zdaj opazila kakšni so, nekateri pri mx uporabljajo nekakšne univerzalne kovinske zaščite, ne vem pa kako to fiksirajo na škorenj. Popravljeno November 5, 2014. Popravil nxyz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Kaj ti pa ni pri njih ni všeč? Jaz jih imam že četrto sezono in mi super odgovarjajo. Mam rahlo zjeban levi glezenj,seveda od mopeda,pa so malenkost pretrdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 S časom se zmehčajo. Katero barvo imaš, a to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 S časom se zmehčajo. Katero barvo imaš, a to? Tocn to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 S časom se zmehčajo. Katero barvo imaš, a to? Takšne piščančke 'mel bi tudi jaz... samo kaj, ko imam rdeč motor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 je že cajt, da razbiješ monotonost :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Škoda, da ne delajo popolnoma črnih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Škoda, da ne delajo popolnoma črnih. Mogoce pa lahko motor prebarvas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 (Brez zajebancije) Če bi kupovali Gore-Tex moto škornje. Kako bi se odločili po vrstnem redu in izkušnjah od sledečih firm? 1) Daytona 2) Sidi 3) IXS 4) Alpinestars Hvala za vaše mnenje in izkušnje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 (Brez zajebancije) Če bi kupovali Gore-Tex moto škornje. Kako bi se odločili po vrstnem redu in izkušnjah od sledečih firm? 1) Daytona 2) Sidi 3) IXS 4) Alpinestars Hvala za vaše mnenje in izkušnje! SIDI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 Kaj je narobe z Dainese da ni na spisku? Jaz imam namreč njihove Gore-Tex, naredil preko 80k km, nikoli premočili. Drugače pa, če samo iz spiska - Daytona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 (Brez zajebancije) Če bi kupovali Gore-Tex moto škornje. Kako bi se odločili po vrstnem redu in izkušnjah od sledečih firm? 1) Daytona 2) Sidi 3) IXS 4) Alpinestars Hvala za vaše mnenje in izkušnje! Alpinestars Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 (Brez zajebancije) Če bi kupovali Gore-Tex moto škornje. Kako bi se odločili po vrstnem redu in izkušnjah od sledečih firm? 1) Daytona 2) Sidi 3) IXS 4) Alpinestars Hvala za vaše mnenje in izkušnje! Vrstni red se mi zdi kar pravi. (daytone sicer ne poznam, le kar je bilo napisanega) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 Sem še s kolesarjenja Sidi fan in imam za suhe športne vožnje Sidi, za mokro pa Daytona. Glede Gore Tex težko kaj rečem o ostalih proizvajalcih in modelih, ker sem pri izbiri prvih (Daytona) imel srečo in zmagovalnega konja ne menjam. Alpinestars športne, ki sem jih imel pred Sidi, so mi razpadle dobesedno med vožnjo. Podplat se je odlepil in sem imel težavo ustaviti, ker je visel dol, se zatikal v prestavno ročico in se držal samo še na peti. Zalepil sem jih s trakom in nadaljeval vožnjo, doma pa sem jih vrgel v smeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 ta je pa dobra, jaz sm pa s Sidi šel na Alpinestars :grim , kupi tisto, kar ti se dopade na uč, če ni vredu, menjaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 Izgleda, da bo na podlagi preverjanj iz izkušenj, res prevladala Daytona. Hvala za vaša mnenja!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno November 9, 2014 Deli Objavljeno November 9, 2014 http://www.bscenter.si/motoristicni_skornji_sidi_b2 ma kdo izkušnje z temi čreblji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 http://www.bscenter.si/motoristicni_skornji_sidi_b2 ma kdo izkušnje z temi čreblji? Solidni skornji,udobni,mogoce poglej se kaksen model z zracniki,poleti prav pride. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 imam za poleti buse model... ko je fajn zračn.. ampak bolj me zanima pomlad, jesen.. ter delno zima .. najbolj me zanima gore tex varianta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Uuu B2 imam že sigurno šest sezon: sprva sem bil malo nezaupljiv do materiala (Lorica) ampak se ob vzdrževanju (kot naravno usnje) kar dobro drži - res pa je, da v dežju čez navlečem Dainese - jevo prevleko in tako niso bili nikoli namočeni do konca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 imam za poleti buse model... ko je fajn zračn.. ampak bolj me zanima pomlad, jesen.. ter delno zima .. najbolj me zanima gore tex varianta... Vozim se s sidi ze kar nekaj casa,tretji skornji,v glavnem udobni in verjetno tudi goretex niso slabi,so pa ze v principu toplejsi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roki Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Sidi Vertigo Corsa (ne AIR). Odličen škorenj. Odvozil 5 sezon, B.P. Udobni, ne prevroči, ... Pripoooročam! Prej sem imel Vendramini Tuareg in so bili tudi odlični ampak pač iz drugega segmenta. l.p. Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se