HyperJack Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 9 urami, Janezs pravi: Jaz. kaj te zanima? Je del nad peto gumijast ali plastičen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 3 urami, HyperJack pravi: Je del nad peto gumijast ali plastičen? Trda plastika. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 pred 10 urami, HyperJack pravi: Je del nad peto gumijast ali plastičen? Vseeno kakšen je saj jih boš sigurno s karbonom oblekel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 pred 7 urami, Janezs pravi: Trda plastika. lp Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 Forma Adventure: Testirano tudi pozimi v plundri, snegu, v blatu... Lahko rečem samo, da so topli, udobni, predvsem pa vodotesni. Pri KMC cena za mamute 175 EUR, pri SBA v Grosupljem 165 EUR brez poznanstva... MK Mare in gift 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 Lahko samo potrdim, mam enake! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 To so že kr motocross Na cesti redko take rabiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 Sem tudi mislil da so, pa jih uvrščajo med Adventure Touring So za moje pojme kar udobni, ne trdi kot cross, hoja z njimi pa tudi dobro gre, da nisi kot goska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 Niso kros, so precej mehkejši, v njih se da tudi hodit. Skratka gre za čisti adventure škorenj. Kros škornji ponavadi tudi niso vodotesni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 3 hours ago, SF said: Če so enako mehki kot Sidi Adventure, so kot copatki. Mnogo mehkejši in udobnejši od športnih motorističnih škornjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 6, 2016 Deli Objavljeno Maj 6, 2016 Če dobro pogledaš, vidiš, da se na Sidi Adv. da zamenjat podplat, kar na Formi verjetno ni mogoče. Je pa Sidi malce dražji cenovni razred. Mene v nakup Forme namesto Sidija ni prepričala cena, ampak širina. Sidi ima v predelu prstov precej ožji kopit in nižji profil, tako da z vrha pritiska na palec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK Mare Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 Ob 7.1.2016 at 15:20, Fantocci pravi: Nova pridobitev za novo sezono, TCX Track EVO. Prvi preizkus (brez motorja) mi daje upanje, da so kljub zaščitam dovolj mehki za celodnevno uporabo. Sem jih pa v TC motoshopu dobil precej ceneje, kot so v nemški FC-moto, tak da se splača vedno tudi doma preveit. Pravkar, MK Mare pravi: Pozdravljen tudi jaz še čakam da dobijo pravo številko in bodo moji. Zanima me ali se gornji del kaj stegne ali so ostali enaki. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 Misliš raztegne? Nisem jih še dovolj nosil, da bi lahko potrdil ali ovrgel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejcpob Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 Jest mam takele copatke in lahko rečem samo- noro dobri čevlji. Vredni vsakega centa Bmflar, dore, hajoktejn in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK Mare Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 pred 3 urami, Fantocci pravi: Misliš raztegne? Nisem jih še dovolj nosil, da bi lahko potrdil ali ovrgel. Ja to da se raztegnejo vsaj malo imam močnejša meča pa zaradi tega čakam na večjo številko. pred 5 minutami, dejcpob pravi: Jest mam takele copatke in lahko rečem samo- noro dobri čevlji. Vredni vsakega centa Kje si jih kupil in cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejcpob Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 Bs center. 300 evričev. Sm pa vidu da so jih mel v žireh v reddy to race cenej. Jebi ga prekasno makib in MK Mare 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LukaP Objavljeno Maj 16, 2016 Deli Objavljeno Maj 16, 2016 21 hours ago, dejcpob said: Bs center. 300 evričev. Sm pa vidu da so jih mel v žireh v reddy to race cenej. Jebi ga prekasno Konec januarja kupljeni za 287€, v BS centru. makib 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 A ima kdo izkušnje z temi čevlji: http://www.jollyscarpe.com/prodotti/en/Police-Military/24/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Ob 18. 5. 2016 at 11:02, Greencaj pravi: A ima kdo izkušnje z temi čevlji: http://www.jollyscarpe.com/prodotti/en/Police-Military/24/ Vprašaj Borutta. Mislim, da jih je celo prodajal. Če se ne motim, jih uporabljajo policisti prometniki. Greencaj in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Maj 20, 2016 Deli Objavljeno Maj 20, 2016 Ob 18. 5. 2016 at 11:02, Greencaj pravi: A ima kdo izkušnje z temi čevlji: http://www.jollyscarpe.com/prodotti/en/Police-Military/24/ kašna je pa cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 20, 2016 Deli Objavljeno Maj 20, 2016 Ob 18. 5. 2016 at 11:02, Greencaj pravi: A ima kdo izkušnje z temi čevlji: http://www.jollyscarpe.com/prodotti/en/Police-Military/24/ Jaz jih uporabljam. So udobni, v dežju imam noge suhe, niso prevroči, ... Fajn so. Prodajam ene na Bolhi. So neuporabljeni in cena ni zadnja. Samo, če je številka prava. Kmet2, Bmflar in Greencaj 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 Ob 20. 5. 2016 at 10:07, Borutt pravi: Jaz jih uporabljam. So udobni, v dežju imam noge suhe, niso prevroči, ... Fajn so. Prodajam ene na Bolhi. So neuporabljeni in cena ni zadnja. Samo, če je številka prava. če so 44 so lahko moji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 18 minutami, solorider pravi: če so 44 so lahko moji 42. solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 22, 2016 Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 A ima kdo izkušnje s temi škornji TCX INFINITY EVO GTX ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 Ob 23. 10. 2016 at 0:20, sayo pravi: A ima kdo izkušnje s temi škornji TCX INFINITY EVO GTX ??? Imam podobne cca 8 let. Zadnje leto jih sicer nisem več obul, ker nosim visoke čevlje na vezalke. So pa ti škornji OK. Držijo vodo, dobro dihajo, malce so nerodni za hojo. Iščem enostavne klipsne za montirat na škornje, ali pa če kdo ve za kakšnega čevljarja, ki bi naredil šnolo na mesto klipsne. Na enih starejših škornjih mi je odpadla klipsna, za katero ne dobim nadomestka, bi jih pa še uporabljal. Skratka, iščem čevljarja ali pa montažno komplet klipsno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se