avro Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Ka pa regler? :hmm: .... kaj je že spet nov??? :whistle: ...,pa olja tud ne žre..... :whistle: moj tud ne :naughty:
DAN Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Malo morgen,zakaj pa sode olja kupuješ :krneki:
avro Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Malo morgen,zakaj pa sode olja kupuješ :krneki: ..... za kurjavo... si že slišal za "kurilno"olje?? drugače pa, če ciljaš na motor.... ne žre olja in tud reglar mi dela :smoke:
DAN Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 ..... za kurjavo... si že slišal za "kurilno"olje??drugače pa, če ciljaš na motor.... ne žre olja in tud reglar mi dela :smoke: Si pa najbrž edini,ki motula v peč meče :whistle:
avro Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Si pa najbrž edini,ki motula v peč meče :whistle: ker ga za drugam ne rabim :naughty:
DAN Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Posavci,lep pozdrav iz Arabbe :whistle:
Gallus Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 ... ekipa mala, ampak izbrana, se nahaja v ..... :whistle: ....
RAF Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 ... ekipa mala, ampak izbrana, se nahaja v ..... :whistle: .... upam da na cesti in ne na bazenu....lepo se mejte... vlk sonca pa zavitih ovinkov :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 upam da na cesti in ne na bazenu....lepo se mejte... vlk sonca pa zavitih ovinkov :whistle: :whistle: :whistle: Grazie :whistle:
Gallus Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 ... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ...
RAF Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Mislim da veste, da bi bil najraje sedaj z vami, ampak vsaj enkrat sem mel glavo na pravem mestu...teško je bit pameten, ko si malo nor.... Uživajte še zame, pa pričakujem še kakšno poročilo... Po kolesih... :worship: :worship: :worship:
DAN Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Evo mi pršli domu,blo je pa... :worship:
RAF Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Evo mi pršli domu,blo je pa... :worship: Dobro jutro banana :naughty: :naughty: vidim da že govoriš...ups tipkaš... :winkiss: greš popoldne na furo... :rolleyes: :rolleyes:
DAN Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Dobro jutro banana :naughty: :naughty: vidim da že govoriš...ups tipkaš... :winkiss: greš popoldne na furo... :rolleyes: :rolleyes: Bom probal zdržat,vsaj en dan brez motorja :krneki:
RAF Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 (popravljeno) Bom probal zdržat,vsaj en dan brez motorja :krneki: škoda...hehehehe no jaz bom pa vseeno mal šel... pa kar bo pa bo... A Gallus je pa čist omagal...da ni glasu od njega? :alien1: :alien1: :alien1: :krneki: Popravljeno Junij 20, 2008. Popravil RAF
DAN Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Ahhh ne govor,veš kaka muka je tale dva prenašat štiri dni :krneki:
Gallus Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 ... imam eno lepo sliko, sam ne vem, če bi jo tukaj objavil ... :evilgrin:
RAF Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 Reklama za Posavsko MS sekcijo :naughty: :naughty: :naughty:
greenninja Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Holja Posavci. Moram povedat, da sva z Decafom preživela soboto in nedeljo na vašem koncu in imate prav fajn. :yes:
RAF Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Holja Posavci. Moram povedat, da sva z Decafom preživela soboto in nedeljo na vašem koncu in imate prav fajn. :yes: Zgleda da vsi še spijo...
DAN Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 (popravljeno) Holja Posavci. Moram povedat, da sva z Decafom preživela soboto in nedeljo na vašem koncu in imate prav fajn. :yes: Ka je res,je res :whistle: Ka ste prišli na koncert Natalije .) Popravljeno Junij 23, 2008. Popravil DAN
greenninja Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Ka je res,je res :whistle:Ka ste prišli na koncert Natalije .) Jaz sem bila na koncertu JUHU bande. :grim RAF in moj dragi pa sta stala za mano, da me slučajno kdo zarad petja ne mahne s flašo po buči. :lol1: ...in, ko se se končno prebila do odra so vsi nekam izginili... :huh:
DAN Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Jaz sem bila na koncertu JUHU bande. :grim RAF in moj dragi pa sta stala za mano, da me slučajno kdo zarad petja ne mahne s flašo po buči. :lol1: ...in, ko se se končno prebila do odra so vsi nekam izginili... :huh: Sorry,ampak na zgornji sliki zgleda,da na odru ni nobenga :whistle: Ne vem pa kako poješ,morda je to razlog....kdo bi vedel..
greenninja Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Sorry,ampak na zgornji sliki zgleda,da na odru ni nobenga :whistle: Ne vem pa kako poješ,morda je to razlog....kdo bi vedel.. Pa to ravno govorim! Mogoče me samo niso zastopli.. :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se