RAF Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 aha....sej smo opazli...da je pri vas Tišina samo ime kraja...drugače pa pobožna želja... :whistle: :naughty:
Gallus Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 aha....sej smo opazli...da je pri vas Tišina samo ime kraja...drugače pa pobožna želja... :whistle: :naughty: ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 aha....sej smo opazli...da je pri vas Tišina samo ime kraja...drugače pa pobožna želja... :whistle: :naughty: Tako skromne želje maš? :hmm: Ah ja, pol bo pa dobra izbira zate že samo izbira brez jajc..
RAF Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 :yawn: :yawn: :yawn: sam ti zehaj...dans je decaf preverjal kje majo gibanico.... :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 ....dobro,dobro......bivši,bežni znanec :alien1: :baa:
RAF Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 :baa: DAN...pa ne pozabi zjutraj ob kavi še travarice za nas ruknt... :winkiss: :evilgrin: :rolleyes:
TITO Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Če greš na motor probaj dva kofeta brez travarice! Am...kdo ga vsak dan pali z suzukijem gsxrjem mimo krške vasi....to zdej že ene 3tri dan zapored...okol 17tih popoldan... Mene ni težko zgrešit ker imam edin tak bike v posavju, sam tehle suzukijev je pa en kup... Aja...Pa vesna z ninjo...pazi kak voziš danes mojo tamalo v Poreč!
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Če greš na motor probaj dva kofeta brez travarice! Am...kdo ga vsak dan pali z suzukijem gsxrjem mimo krške vasi....to zdej že ene 3tri dan zapored...okol 17tih popoldan... Mene ni težko zgrešit ker imam edin tak bike v posavju, sam tehle suzukijev je pa en kup... Aja...Pa vesna z ninjo...pazi kak voziš danes mojo tamalo v Poreč! jap tebe je teško zgrešit... drugič pa...ko viš da kdo sred hoste u dobravi postopa okol motorja ...ma verjetno težave...ustaviš pa vprašaš... cca 2 tedna nazaj :evilgrin: :headbang: :evilgrin:
TITO Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Mater RAF....to name leti?? Kje DObravi pri Kostanjevici??? Sred hoste...mater...jeb..ti mene malo...ne spomnem se tega dogodka... kakšen motor pa voziš? Ah..bom pogledal v profil če piše...
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Mater RAF....to name leti?? Kje DObravi pri Kostanjevici??? Sred hoste...mater...jeb..ti mene malo...ne spomnem se tega dogodka... kakšen motor pa voziš? Ah..bom pogledal v profil če piše... dobrava...hosta na poti iz bukoška proti župelevcu A si spet rinu? nope....moja glupost....nestalo benzina...
Gallus Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 nope....moja glupost....nestalo benzina... ... sam da ni kaj drugega ... :evilgrin: :whistle:
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 ... sam da ni kaj drugega ... :evilgrin: :whistle: jap...guma mi še ni počla...nažalost.... :unsure: :unsure: :unsure:
TITO Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Hm...možno da sem se tam pelu sam te pa res nisem opazu... Tako mi je hudo...ma danes ti dam za orng kofe da se oddolžim! Upam da sprejmeš mojo malenkostno ponudbo! Povej kdaj in kje, če je toča ali sneg bom tam!
greenninja Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 (popravljeno) Hm...možno da sem se tam pelu sam te pa res nisem opazu... Tako mi je hudo...ma danes ti dam za orng kofe da se oddolžim! Upam da sprejmeš mojo malenkostno ponudbo! Povej kdaj in kje, če je toča ali sneg bom tam! Thja, mogoče bo 2 uri zamudil zaradi tehničnih težav, ampak če mu pošleš sliko kelnarce bo pa napel vse moči, da pride. :grim Popravljeno Julij 4, 2008. Popravil greenninja
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Hm...možno da sem se tam pelu sam te pa res nisem opazu... Tako mi je hudo...ma danes ti dam za orng kofe da se oddolžim! Upam da sprejmeš mojo malenkostno ponudbo! Povej kdaj in kje, če je toča ali sneg bom tam! sej ni panike...lahko kofe... popoldne bom itak v brešcah.... recimo 16.30.....brežičanka...če veš kje je to....(mojapisarnapress)
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Thja, mogoče bo 2 uri zamudil zaradi tehničnih težav, ampak če mu pošleš sliko kelnarce bo pa napel vse moči, da pride. :grim res je...sigurno pomaga mal motivacije....ampak največji adut je prava družba...pa pokvarjene limone :naughty:
TITO Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 He,he,he....itak da bom tam , magar z :headbang: !!! Sam lokacija in pa ura? Kelnarce so povečini luštne in prijazne...tam kje rimajo debele in grde nisem ponovil obiska... Evo zanimiva tema...V kateri gostilni imajo najlepše kelnarce? He,he,....Pa bo spet nekaj novih lokacij za obiskat :naughty: :naughty: :naughty:
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 He,he,he....itak da bom tam , magar z :headbang: !!!Sam lokacija in pa ura? Kelnarce so povečini luštne in prijazne...tam kje rimajo debele in grde nisem ponovil obiska... Evo zanimiva tema...V kateri gostilni imajo najlepše kelnarce? He,he,....Pa bo spet nekaj novih lokacij za obiskat :naughty: :naughty: :naughty: ura 16.30 lokacija....Pri brežičanki....to menda veš kje je Sigel-terasa....
Gallus Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Sigel-terasa.... ... kje je to ... :whistle: :evilgrin: :naughty: :whistle:
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 ... kje je to ... :whistle: :evilgrin: :naughty: :whistle: Pisarna prijatelj...pisarna.... :unsure: :rolleyes:
Frips Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Zdj pa sam še zavarovanja začni prodajat....in boš kompletn :whistle:
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Zdj pa sam še zavarovanja začni prodajat....in boš kompletn :whistle: a rabiš slonto? ja poklić...090 xxx xxx :naughty:
TITO Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Ja mislim da vem kje je to..tam zraven OMWja... Zažvižgaj ko bom tam , da bom vedel kdo si! Tam je delala ena prijetna gospodična, včasih je imela vojaške hlače...dobro so ji stale! :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se