CVIČKAR1 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 (popravljeno) Opa...En motor se prodaja tam v pregrdi deželi štajerski,en tak rumen ko jajc :D Mogoč lastnik tle gor? Popravljeno Julij 4, 2008. Popravil CVIČKAR1
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Opa...En motor se prodaja tam v pregrdi deželi štajerski,en tak rumen ko jajc :D Mogoč lastnik tle gor? mulc...o tej pregrdi deželi se da govorit....lastnik je pa tudi tle gor ja....če maš kake težave pa vedno obstaja mobitel...pa email..... sicer pa mene so doma učili da moraš biti do tuje lastnine, pa ne vem kako grda je spoštljiv....veš...mogoče si tudi ti komu lep...vsaj svoji mami, če že ne komu drugemu...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 (popravljeno) Ah ja no :D Sj poznam lastnika js...Zato me pa firbc matra če je tle...K se mi zdi sumljivo pocen za 2000 letnik,no dost o tem...Ne se dat motit.Lp Popravljeno Julij 4, 2008. Popravil CVIČKAR1
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Ah ja no :D Sj poznam lastnika js...Zato me pa firbc matra če je tle...K se mi zdi sumljivo pocen za 2000 letnik,no dost o tem...Ne se dat motit.Lp mogoč se pa ženim pa rabim dnar za armanijev gvant...k sem keš pičko najdo...pa ne bom motorja rabo....
greenninja Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Raf kaj nisi v veleju :unsure: Je pa ena čudna stvar ta internet.. Celo izven Posavja ga poznajo. :huh: :grim
Gallus Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Je pa ena čudna stvar ta internet.. Celo izven Posavja ga poznajo. :huh: :grim ... skoraj ne morem verjeti ...
RAF Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 kosilo preživeli...zdej pa v napad naGolico...ata Gallus...greš zraven? :naughty: :krneki:
hilton Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Je pa ena čudna stvar ta internet.. Celo izven Posavja ga poznajo. :huh: :grim čudno da ga v prekmurju mate :closedeyes: oz prlekiji :winkiss:
RAF Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 kosilo preživeli...zdej pa v napad naGolico...ata Gallus...greš zraven? :naughty: :krneki: Golica je padla :worship: :worship: :worship: :worship: I am back B) welcome.... :naughty: :naughty: :worship: :worship:
RAF Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) na golici pa pogled in razgled...na .................do koroške... :naughty: :evilgrin: Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil RAF
hilton Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 in cesta je bomba :naughty: skoda da sem bil cel dan na pikniku in pil cedevito :unsure:
RAF Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 in cesta je bomba :naughty: skoda da sem bil cel dan na pikniku in pil cedevito :unsure: hilton...nisi reku...če je prišla???v petek
hilton Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 hilton...nisi reku...če je prišla???v petek :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: ne ni prisla, tako da.... brezveze no je pa padla stava, da bo kao v soboto z portoroza prisla nazaj na piknik,če jo bo poklical(stava vredna 100€) tako da vama bo lahko plačeval cel mesec cedevito :whistle: , no pa njej tudi
DAN Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 RAF,je treba s seboj sendvič prinest :whistle:
TITO Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 He,he...ste našli enega za podj... RAF ne daj se! Drugače pa je njegov motorček unikat, pravi :winkiss: !!! Kje so harmonke če ste bili na golici?
DAN Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 He,he...ste našli enega za podj... RAF ne daj se!Drugače pa je njegov motorček unikat, pravi :winkiss: !!! Kje so harmonke če ste bili na golici? Nič več unikat,še sreča,mamo že vsi dost tega šraufanja :krneki: :krneki:
RAF Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Nič več unikat,še sreča,mamo že vsi dost tega šraufanja :krneki: :krneki: jap...juter šraufamo MSO :naughty: :whistle:
greenninja Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 (popravljeno) jap...juter šraufamo MSO :naughty: :whistle: Kaj je to? Gelender? :unsure: Upsss... mio je to. Ka je že treba šraufat? Popravljeno Julij 22, 2008. Popravil greenninja
TITO Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 O joj...šravfanja se pa bojim, velik sreče, upam da boste dobro zrihtal :unsure: :unsure: :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se