Noise Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Kje bomo, prijave itd. najdete NA TEJ STRANI: www.motosvet.com/nfs_2004.htm, debata pa se seveda v tej temi... Vabljeni vsi, vidmo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 (popravljeno) Lidija Klimbra Vse komplet......!!!!!!! A prostovoljni prispevki za Allino liposukcijo se zbirajo posebaj....al je to že všteto v ceno aranžmaja???? :hmm: Se opravičujem za prijavo tukaj.....tm klikam k bimbo.....pa zgleda , da na napačnem mestu,al pa ne znam več brat....po vseh teh letih alkoholne zasvojenosti,uničenih sivih celicah in ostalih mentalnih tegobah....je to še najbolj verjetno!!!! Popravljeno November 12, 2004. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 OK, sta dodana. Sam povej veegi al mesojedec varianta? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 OK, sta dodana. Sam povej veegi al mesojedec varianta? Alla ← K da nebi poznala mojih in Lidijinih prehrabjevalskih navad......valda....RDEČE meso....drgač postaneč....khmmmmmm hvalla :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 DTW in Ervina. Komplet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Če se želite prijaviti na NFS, bodite pozorni, da ste se na forumu prijavili tako, da ste obkljukali možnost "zapomni si me". Drugače se ne da prijavit na žur. Pa še eno: en človek pod eno zaporedno številko!!!! Vsakega člana se prijavi posebej!!!!! Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Če se želite prijaviti na NFS, bodite pozorni, da ste se na forumu prijavili tako, da ste obkljukali možnost "zapomni si me". Drugače se ne da prijavit na žur. Pa še eno: en človek pod eno zaporedno številko!!!! Vsakega člana se prijavi posebej!!!!! Alla ← Sej sem vidu,da sem spet zezno..........posipam se s plevelom in se ti nameravam odkupiti s kavico.....za vse tegobe,ki jih je povzročilo moje nepoznavanje moderne tehnike. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2004 Hehehe, se vztrajno polni seznam... sama elita ... :OK: :afro1: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Od kdaj mamo pa dve Vijolici? A je ena slučajno ueberžna, zame :yea2: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Tisti, ki jo je prijavil, naj je še odjavi. Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Jaaaaaaaa, forumsko :OK: Meni se pa samo rdeči x-ek pokaže....tak da me počakite do popoldan, da mi ne zasedete vseh placov :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 GLede razporeda po sobah. Na razpolago so še naslednje sobe: 2 - posteljna soba: 1 soba 3 - posteljna soba: 1 soba 4 - posteljna soba: 8 sob 5 - posteljna soba: 4 sobe 6 - posteljna soba: 5 sob 9 - posteljna soba: 2 sobi 10 - posteljna soba: 1 soba Zmenite se kdo bo s kom v sobi in sporočite na mail: nfs@motosvet.com. Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 GLede razporeda po sobah. Na razpolago so naslednje sobe: 2 - posteljna soba: 1 soba 3 - posteljna soba: 1 soba 4 - posteljna soba: 8 sob 5 - posteljna soba: 4 sobe 6 - posteljna soba: 5 sob 9 - posteljna soba: 2 sobi 10 - posteljna soba: 1 soba Zmenite se kdo bo s kom v sobi in sporočite na mail: nfs@motosvet.com. Alla B) ← Men je popolnoma vseeno.....jaz bom po stari navadi mirno spal......drugi pač ne bodo :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2004 Jaaaaaaaa, forumsko :OK: Meni se pa samo rdeči x-ek pokaže....tak da me počakite do popoldan, da mi ne zasedete vseh placov :kva2: ← Spodaj imaš "preskoči prevroč uvod" pa tja klikni da ti ne bo flash uvoda (x) kazalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 (popravljeno) Kakšna lepa prijavnica je letos :wub: :rolleyes: Že zarad tega se splača prjavt. :) Alla, zdej bova pa moral ne kofe it, da ti dam gnar. :devil: :) .) :004 Popravljeno November 12, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Alla, zdej bova pa moral ne kofe it, da ti dam gnar. :devil: :) .) :004 ← Ali, še bolje, greš na kofe z mano ;) :naughty: :naughty: :kva2: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Spodaj imaš "preskoči prevroč uvod" pa tja klikni da ti ne bo flash uvoda (x) kazalo... ← prehitro obupam O:-) Hvala Noise :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 (popravljeno) Ali, še bolje, greš na kofe z mano ;) :naughty: :naughty: :kva2: :afro1: ← :kva2: :kva2: :kva2: Ne upam si :kva2: :kva2: :kva2: Kaj pa z obema? :hmm: :naughty: B) OK, OK.... ne bom več :topic: ..... PA LEPO PROSIM, da naju s f-jem na seznamu normalno napišete, ker ne vem, zakaj sva sam midva rdeča..... :blink: :o :wacko: Hvala. :) Popravljeno November 12, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Hm, kaj pa tale varianta? Ti greš s Symrujem, Fifty pa z mano? :rolleyes: O:-) Alla O:-) P.S. Rdeča sta pa zato, ker ji vaju oba ti prijavila. Na tvojem seznamu so rdeči tisti, ki si jih pač ti prijavila. Da se ve, koliko moraš plačat...;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Hm, kaj pa tale varianta? Ti greš s Symrujem, Fifty pa z mano? :rolleyes: O:-) Alla O:-) P.S. Rdeča sta pa zato, ker ji vaju oba ti prijavila. Na tvojem seznamu so rdeči tisti, ki si jih pač ti prijavila. Da se ve, koliko moraš plačat...;) ← Aja, pol je pa vse vredu! :OK: Lohk gre fifty s tabo - edini pogoj je, da gresta sama, brez kakšne moje prjatlce... :devil: :P :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 (popravljeno) Aja, pol je pa vse vredu! :OK: Lohk gre fifty s tabo - edini pogoj je, da gresta sama, brez kakšne moje prjatlce... :devil: :P :) :004 ← Manu, jst pridem druh tedn k/h teb na obisk, da bova dorekla detajle okol NFS :) :004 PS: pejmo v našo nabijalnico ... da naumo klele smetil :D Popravljeno November 12, 2004. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 nekateri ste to probali že lani, drugim priporočam za letos - GREMO GOR ZA 2 DNI!!!!!! TOREJ ŽE V PETEK ZVEČER!!!!v petek se dobimo, malo ogrevanja in lušna feštica, v soboto se naspimo, če kdo hoče lahko gre smučat ali se sankat ali za šank ali .......... in ko pridejo drugi utrujeni od poti gor, smo mi že v party štimungi. lani je blo super jaz hočem to ponovit spet, cena je pa itak sitniš, samo tisto doplačilo za eno nočitev (kak jurja al dva) vikend pa nepozaben. torej kdo je za???? aja, a me kdo vzame v sobo, obljubim da ne bom (preveč) galamil, minimalno smrčal in da se me zjutraj ne boste ustrašili. preferiral bi troposteljno sobo z dvema biseksualnima mladenkama, ampak če ne bo druge možnosti vzamem tudi kakšno slabšo ponudbo. :grim prilagam fotko za lažjo odločitev :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 jaz.... :) pa letos bi vzel paket Brez Smetane, če se le da :D :afro1: :kva2: O:-) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 nekateri ste to probali že lani, drugim priporočam za letos - GREMO GOR ZA 2 DNI!!!!!! TOREJ ŽE V PETEK ZVEČER!!!!v petek se dobimo, malo ogrevanja in Obvezno že v petek B) Pervy in zjutraj bomo spet na zidarski kavi !!!!!!! Pravočasno dorečmo uro kdaj se v petek dobimo, pol pa.............rock&roll :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 (popravljeno) tak hitro sem se prijavila, da sem kr pozabila pogledat kdaj je... pa saj sploh ni pomembno... :yea2: aja... glede spanja... pa nekam me dajte... itak ni pomembno.. glavno da mam malo placa... p.s. pa smrčim tudi ne :lol1: lp alena Popravljeno November 12, 2004. Popravil alena_bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave